• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimin İş yerindeki Kadın

Hesabını sordum ne demek ya? Nasıl bir üslup bu? Eşimin savunması falan. Mesajları okumuşsunuz bir şey yok, neyin "hesabını" soruyorsunuz hala? Adam size iyi tahammül ediyor. Boşanmayı düşünüyorsunuz bir de. Valla ben adamın yerinde olsam ben sizinle boşanırdım bir dakika bile düşünmeden. Adam sizden üstün olduğu için elinizden her an kaçıp gidecekmiş ezikliğini yaşıyorsunuz galiba.

He valla ciddili yazdım 🙄
Çünkü konu eşinin iş arkadaşı hakkında kuruntu yapan birinin konusu değil
Kadın alenen ah keşkee diyormuş yani
Msjlarda böyle olan aynı odada ne jestler yapıyordur bence son derece sinir bozucu
Taciz yani. Adam karımı seviyorum deme gereği duymuş. Böyle ateşi başında kadınlara anladığı dilden gözdağı vermek gerek 😒
Bu durumda diğer kadınla empati yapınca, eş olan hanımın söylediklerine sadece gülerim yani. Ayy ben bu adamdan uzak durayım yoksa karısı bana musallat olur:KK17: demem. Hatta rekabet ortamı oluşur kafamda, hepten kazanma çabasına girerim.
Ne bilim o tarz sözler pek etkili olmaz bence :KK30:

Simdi üniveristede calistim zamanda bir cok genc bayan (ama erkekte) asistanlara ve profesörlere kur yapiyordu. Bazilari evligi oldugu gibi, bazilari uzun süren iliskiler icindeydi. Simdi bunlara hep birileri asıldı diye esleri bosansa ne olurdu? Esiniz gereken cevabi vermis. Yüzde vermemis ama siz onu cezalandirmak icin iteliyorsunuz. Yani adama ne mesaji verdiginizi bir düsünün.

Kız yapma böyle işte adam gayet olması gerektiği gibi davranmış. Bi daha böyle bir şey yaşanırsa saklayacak şimdi bu tavırla karşılaşmamak için

Eşinizin iş yerine gitme durumunuz var mı?
Onun sevdiği bi tatlıyı alın götürün
Nasılsa aynı odadalarmış bi bakının gezinin oturun bi çay için
Bi olay uydurun
Az önce yolda bi kadın bana çarptı telefonuna bakarken
Pardon da demedi aksine dikkat etsene be dedi bana
Hatanın kendisinde olmasına rağmen
Ona öyle bi baktım ki 3 adım sonra topuklu ayakkabısı mazgala takıldı yere kapaklandı. Benimle uğraşan anında belasını bulur 😏 de bi bakış at
Eşiniz de birşey oldu mu hayatım desin
Sizde yok hayatım herşey yolunda gayet dersiniz 😬😬
Sizin de bu senaryolu tavsiyeleriniz… 😂

Esiniz mesafe koymaya calismis ama basarili olamamis ki kadin 4 ay boyunca taciz etmeye devam etmis ayrica esinizin evli oldugunu daha onceden bildigini düşünüyorum. Bence size haber verebilir yahut kadinin mesajlarini cevaplamayarak tepkisini gosterebilirdi. Bosanilacak kadar ciddi bir mevzu degil abartmayin. Birdaha boyle bir mesaj atarsa haberim olacak deyip, geçin

Dusunsene esin sana soylese, sen adam o kadinla calismak zorundayken ne sorunlar cikaracaktin. Susmasa sana soylese evde huzur olmayacakti, hergun kiskanacaktin, takip edecektin. Bosanma istegin kiskancliktan doguyor. Seni sevdigini soylemis, kadinla bulusmamis, hic fena seyler degil bunlar.

Ne isterdin mesela? Kadinin kendine mesajlar attigini, rahatsiz ettigini amirlerine soylesin, ya onu gondersinler, ya kendi gitsin, sana da her seyi anlatsin mi? Cunku anlatsa, sen rahat durmayacaksin, calistirmayacaksin orada, icin rahat etmeyecek. Bir suru rezillik,olay, sorgulayici gozler, calisma arkadaslarinin dedikodulari.. kendi yontemiyle kurtulmaya calismis. Yuzde yuz hakli mi, elbette degil, ama haksiz da degil

Eee adam demiş işte, evliyim eşimi seviyorum diye? Neyin hesabı daha?
Ve evet kadınlı erkekli çalıştığımız için kadın-erkek konuşmaları oluyor yani, yapabilecek bir şey yok bu konuda.
İlla erkek erkeğe çalışacağı bir ortam olmasını istiyorsanız imamlık, askerlik (ki onlarda bile kadınlarla iletişim var) gibi meslekleri tercih etseydiniz evlenirken.

Simdi üniveristede calistim zamanda bir cok genc bayan (ama erkekte) asistanlara ve profesörlere kur yapiyordu. Bazilari evligi oldugu gibi, bazilari uzun süren iliskiler icindeydi. Simdi bunlara hep birileri asıldı diye esleri bosansa ne olurdu? Esiniz gereken cevabi vermis. Yüzde vermemis ama siz onu cezalandirmak icin iteliyorsunuz. Yani adama ne mesaji verdiginizi bir düsünün.
Konu sahibi; eşi,elin kadınana yüz vermedigi icin bu kadar öfkeli sanki..
Çok tuhaf değil mi..
Sanki beklentisi buymuş gibi,sanki o kadınla olmasını istiyormuş da olmayınca sinirlenmis gibi.
.🤔

şimdi adam size en başından beri söylemesi gerekirdi ama tepkinizden de korkmuş olabilir.

hiçbir yazışmayı silmeyin asla. en küçük bir şeyde kadın iftira atabilir. memuriyette bu tür şeylerin üzerinden kalkmak çok zor.

sıkıntı şurada, eşiniz en başından şöyle diyecekti karım da öyle der canım karıcım vs. bir de işteki yaşananları bilmiyorsunuz.

kadına şimdi sorsanız bambaşka şeyler der. sizi üzer. biraz diken üstünde bir konu.

biraz daha gözlemle bakalım.

ha ben yaşasam bu olayı kadınlar annemler toplaşıp kadını dayaklık ederdik ama bu çözüm değil. ama bazı insanlar maalesef sadece dayaktan anlıyor.

Back
X