Eşim işyerine de bildirir muhtemelen çünkü gözardi edeceği bir durum değil bu, kesinlikle görüşmem artık, saçma sapan bir durumun içine sokmaya çalıştılar karı koca bizi.Donuste esinize soyleyin,
hatta gerekirse bunu is yerine bile bildirmek gerekebilir.
siz de bence kadinla gorusmeyin, aile huzurunuzu bozacaklar gerekiz yere.
Ben çok kızınca kusura bakma deyip ağlamaya başladı ben kapattım ağlamaya başlayınca daha çok şey söylemek istemedim, eşime söyleyeceğim zaten şuan birşey bilmeyip adama davranması bile rahatsız ediyor beni ama gelince yüz yüzey söylemem daha doğru olacak.Bunlar nasıl büyük veballer böyle. Bence kadın kendi kocasına inanmamis ama bir umut diye zirvalamis size .terslediginiz çok iyi olmuş gerçekten . Ağlamak dışında size bişey söylemedi mi ? Eşinize muhakkak anlatın bu durumu .çok tehlikeli bir davranış adamın yaptığı
Kadın zaten terbiyesiz belli. Ama aptal değil eşinin telefonuna casus yazılım yükleyen kişi demekki daha öncede bi sorun olmuşki güvenmiyor.İyi de böyle mi söylenir yahu. O kadar emin konuşmuş ki.. Böyle böyle bir durum var sen ne düşünüyorsun diyebilirdi. Ya telefonla görüşmemiş olsalardı. Cok büyük densizlik..
Ben eşimle görüntülü de konuştum oteldeydi eşin seni inandırmak için eşime iftira atıyor resmen dedim, zaten ben ondan şüpheliniyordum o yüzden takip ediyordum dedi, bende böyle aptal bir yalana niye inanıyorsun o zaman birde beni arıyorsun, ağlamaya başladı telefonda kapattık sonra.
Bana bunu daha normal bir şekilde sorabilirdi, zaten eşinden şüpheleniyorsun, eşim böyle dedi ama ben inanmadım falan dese ben yine eşimin gitmediğini söylerdim arkadaşıma da kızmazdım suçlu sadece eşi olurdu ama o öyle sormak yerine direk eşin şirket arabasıyla oraya gitmiş dedi,gayet emin bir şekilde. O yüzden üzülmedim kendisine , muhtemelen ilk defada olmuyor böyle birşey.Ben kadincagiza cok uzuldum. Bence sizi aramasinin nedeni kocasina tamamen inandigindan degil. Kucuk de olsa kocasinin dogru soylemis olma ihtimalini dusunup test etmek istemis. Siz de oyle olmadigini soyleyince aldatildigini anlamis oldu.
Ben eşimin dönmesini bekliyordum konuşmak için, adam toplantı sonrası kendi konuşmuş, eşiyle aramda geçen telefondan haberdar olmuş.Eşinize söylediniz mi?
Arkadaşınız için ben de üzüldüm şimdiBen eşimin dönmesini bekliyordum konuşmak için, adam toplantı sonrası kendi konuşmuş, eşiyle aramda geçen telefondan haberdar olmuş.
O an şaşkınlıktan ne diyeceğini bilemeyip senin gittiğini söyledim ama çok yanlıştı özür dilerim demiş densiz herif! Eşim de çok tepki göstermiş, bir sürü şey söylemiş, beni nasıl karıştırsın böyle bir şeye diye, eşimle konuşmamış olsaydık aklımdaydı ufak bir şüpheye sebep olsaydın ne olacaktı demiş.
Eşimin bu adamla görüşmemek istememe sebebide işyerinde evli bir kadınla ilişkileri varmış gecen yıl, bircok kişi farkındaymış durumun, o yüzden fazla muhattap olmak ıstemiyordum dedı eşim. Bu olayı işyerine taşıyıp taşımama noktasında kararsız şuan.
Bu arada arkadaşım bana uzunca bir mesaj atıp özür diledi. Hep şüphelendim ama ispat edemedim, eşimin yalan söylediğinin farkındaydım ama bir umut seni aradım ama senin düşeceğin durumu düşünemedim o an boşanacağım benim için dua et yazmış. Onun içinde üzüıldüm sonradan. Durum böyle , uzun oldu biraz :)
Amin sağolun, bende üzüldüm gerçekten ve daha önce de aldatılmış malesef. İlk aradığında bana, eşimi suçlayarak değilde bilgi almak için birseyler sorsaydı, eşime ulaşamıyorum sen görüştün mü toplantıdan sonra eşinle deseydi mesela, yine eşinin yalan söylediğinden emin olurdu bende o kadar kızmazdım kendisine. Artık olan oldu tabi, bundan sonrası kolay olur inşallah onun için.Arkadaşınız için ben de üzüldüm şimdibiraz acımasızca eleştirdik bizler de, o anki psikolojisiyle bir umut sizi aramış, doğrudur, Allah yardımcısı olsun, sizin de mutluluğunuz daim olsun inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?