- 9 Ocak 2014
- 1.723
- 4.020
- 158
Rahatlatmak için değil de bence tamamen karşı tarafı yokladı eşiyle konuşmuş mu eşi nerde biliyormu gibisinden laf almak için
heh.. bu kadar mantıklı bir cevap olabilirdi kesinlikle katılıyorum size.Ben bazı kadınları gerçekten anlayamıyorum. Eşine takip programı yükleyecek kadar güvenmeyen insan , eşinin söylediği en saçma yalana bu kadar kolay nasıl inanabiliyor?
Benim kocam yapmaz düşüncesi varsa madem hiç takip etmesin, başka insanları da bu saçmalığa çekmesin. Sizin yerinizde olsam ben de sinirlenirdim. Eşinizi mutlaka bilgilendirin ilerde o adam kendini tekrar temize çıkartmak için başka şeylerde yapabilir çünkü.
Gerçekten şaka gibiMerhaba Hanımlar
Şuan cok sinirliyim biraz sakinleşmeye ihtiyacım var. Eşim bir iş arkadaşıyla beraber toplantı için şehir dışında, 2 gün kalıp dönecekler. Bu iş arkadaşının eşiyle şirket yemeklerinde birkaç kez bir araya gelip arkadaş olduk bizde. Aynı yaşta çocuklarımızda olduğu içine belli aralıklarla görüşüyoruz. Biz kadınlar kendi aramızda görüşüyoruz ama eşim is arkadaşından pek hoşlanmıyor aslında, eşli olarak görüşmeyi istemedi siz kendiniz görüşün ama benim iş dışında muhattap olup ailece görüşeceğim kafa yapısında bir adam değil dedi daha önce. Bu iş için şirketin arabasıyla beraber gideceklerdi normalde, eşim kendi aracıyla gitmeyi tercih etti, yol masrafını ekstra ödeyecek olsada beraber yolculuk yapmak istemedi.
Bugün toplantıdan sonra eşimle konuştuk , otele geçince görüntülü konuştular kızımla belli aralıklarla 2 defa. İşin beni deli eden kısmına gelince arkadaşım beni aradı yarım saat kadar önce. Eşinin telefonuna gizlice bir program yüklemiş nerede olduğunu takip etmek için bugün toplantı sonrası bir masaj salonun olduğu yere gitmiş eşi, arkadasım aramış defalarca açmamış 2 saat sonra geri dönmüş eşi ama kişisel hattından değil şirket hattından açıklama olarak da o masaj salonuna benim eşimin şirket arabasıyla gittiğini kendi telefonunda arabada kaldığı için de konumunun masaj salonunu gösterdiğini söylemişkenside çok yorgun olduğu için de otele gecip uyumuş.
Benim esinden şüphelenip onu gizlice takip eden sivri zeka arkadaşım eşinin bu aptal yalanına inanıp, benim eşimin o masaj salonuna gittiğini düşünüp bana haber veriyor. Anladığım kadarıyla masum bir masaj salonu değil burası çünkü zaten otelde masaj yaptırabilirler ayrıca gittiyse buraya başka şeyler de için gitmiş ki arkadaşım oraya gidilmesini bu kadar olay haline getirmiş.
Böyle söyleyince arkadaş o kadar sinirlendim ki eşimle toplantı sonrası 3 defa telefonla görüştüğümü , otele geri döndüğünü, eşinin ona bal gibi yalan söylediğini söyledim. Nasıl böyle saçma bir yalana inanıp birde eşimi töhmet altında bırakırsınız dedim. Daha bir sürü şey söyledim sinirden. Hangi aklı başında kadın böyle bir yalana inanır resmen inanmış eşinin söylediklerine birde beni teselli eden şeyler söylüyor güya eşim gitmiş gibi oraya.
Eşime söylemedim bu durumu, söylersem çok sinirleneceğinden eminim, iş arkadaşıyla bu konu yüzünden kavga edecek hale gelir büyük ihtimalle, yarında beraber katılacakları önemli bir toplantıları olduğu için en azından dönene kadar söylemeyeyim diye düşünüyorum. Ama çok sinirlendim yahu, insanların bu kadar rahat iftira atmasına, eşimde bende bu konularda çok hassasız muhattap olduğum konu o kadar rahatsız etti ki beni. Kendin ne halt yiyorsan ye olayla ilgisi olmayan iş arkadaşına niye iftira atıyorsun kendini temize çıkarmak için. Buda bir iç dökme olarak kalsın burada.
Ben çok net konuşunca ağlayıp kapattı zaten telefonu umduğunu bulamadığındandı demek, hayır o adam yarın eşimin yüzüne nasıl bakacak mesela onu da merak ediyorum, sen paçanı kurtarmak için iş arkadaşına iftira atıyorsun ve biliyorsun ki eşlerimiz arkadaş eşim bu işin peşine düşer attığım yalan ortaya çıkar bir şekilde.
Görüntülü konuşmasak da direk eşim öyle bir yere gitmiştir diye düşünmezdim açıkçası o tarz bir yere gidecek bir adam değil ama görüntülü konuşmuş olmak emin davranmamı sağladı. Arkadaşın yaptığı çok yanlış güvenmediği eşinin sözüyle beni araması, emin olmak için mi yoksa eşine inandığı için mi aradı bilemiyorum orasını tabi.Ya görüntülü konuşmasaydınız ne olacaktı?
Belki bir yuvanın yıkılma sebebi.
Ne kadar tehlikeli bir hareket.
Söylemem lazım böyle bir seyin arkasından söylediğini bilmesi gerekiyor. Muhtemelen pek iyi şeyler olmayacak aralarında ama adam bu kadar rahat iftira atmamalı kimseye.Eşiniz in sevmediği kadar varmış şimdi söylememekte iyi etmişsiniz adam baya iftira atmış kavga çıkar. Gelince nasıl söylenecekse söylersiniz. Çok sinir bozucu bir durum
Bir anda arayıp eşin böyle böyle yapmış şeklinde i kar net konuşunca deli oldum açıkçası :) yani itham ettiği şey çok ağır bizim için, bir sürü şey söyledim haliyle, birde böyle bir insanla nasıl arkadaşlık kurmuşum dedim, ya çok aptal yada benim ne düşüneceğini umursamayacak kadar bencil, he türlü artık görüşmeyeceğim bir insan.Sinirlenmekte haklısınız ve konuyu hemen eşinize aksettirmediğiniz de iyi olmuş.
Eşiniz döndükten sonra konuyu ona anlatırsanız daha sağlıklı olacaktır.
Dediğiniz gibi eşinizin hem önemli toplantılarda morali bozuk olmasın, hem de durduk yere orada iş arkadaşı ile kapışmasın.
Döndüğünde anlatırsınız ve eşinizde gerektiği şekilde arkadaşı ile konuşur.
Kadının da züğürt tesellisi hesabı, kendi haline şükredipte size acıması sinir bozucu.
Çok iyi yapmışsınız, o anda söylediklerinizi tahmin edebiliyorum ben de olsam aynı şekilde tepki verirdim.
Gelince söyleyeceğim zaten,orada ikisi tekken söylemek istemedim sadece.eşinize demelisiniz bunu asla saklancak bir şey değil ortada iftira var ve bunun sonu gelmez. o adam bu hikayeyi aynı şekilde iş yerinde de anlatabilir diğer insanlara eşinizin iş yerinde ki konumunu düşünün veya yarın öbür gün eşinize iş ile ilgilide iftira atabilir yani eşinize söyleyin ki önlemini alsın
buna benzer bir olayı ben de yaşadım. eşim le sevgiliyken onun en yakın arkadaşını (uğur) kendi en yakın arkadaşımla tanıştırdik sevgili oldular adı sema. sema bir gün sevgilisinin teli kurcalarken birinden şüpheliniyor sorguluyor ediyor (gündelik kadınlardan biri çıkıyor) sevgilisi bey de eşimi suçluyor güya benim eşimin işiymiş eşim onun teli kullanmışda falan. sema beni arıyor haberin olsun ben inanmadım tabi ki senin eşini suçluyor diyor ama sevgilisine kızarak sema asla ona inanmadı salak yerine koymasına kızmıştı.ben de eşime dedim kankan seni kullanıyor diye şimdi onlar görüşmüyorlar tabi ki.belki kadının amacıda budur hem gerçeği kullanmak hem de eşinin eşinizin adını kullandığını bilin diyeGelince söyleyeceğim zaten,orada ikisi tekken söylemek istemedim sadece.
Sizin arkadaşınız sevgilisine inanmamış sizi uyarmış ama benim arkadaşım gayet inanmış ve eşin böyle yapmış şeklinde konuştu benimle. Eşim boukey söylüyor ama ben inanmadım seninde haberin olsaydı gibi birşey söyleseydi benim tavrım da çol başka olurdu zaten. Yani bana karşı tavrı samimi değildi.buna benzer bir olayı ben de yaşadım. eşim le sevgiliyken onun en yakın arkadaşını (uğur) kendi en yakın arkadaşımla tanıştırdik sevgili oldular adı sema. sema bir gün sevgilisinin teli kurcalarken birinden şüpheliniyor sorguluyor ediyor (gündelik kadınlardan biri çıkıyor) sevgilisi bey de eşimi suçluyor güya benim eşimin işiymiş eşim onun teli kullanmışda falan. sema beni arıyor haberin olsun ben inanmadım tabi ki senin eşini suçluyor diyor ama sevgilisine kızarak sema asla ona inanmadı salak yerine koymasına kızmıştı.ben de eşime dedim kankan seni kullanıyor diye şimdi onlar görüşmüyorlar tabi ki.belki kadının amacıda budur hem gerçeği kullanmak hem de eşinin eşinizin adını kullandığını bilin diye
haklsıınız zaten siz zaten adama güvenmiyor belli inanmak istemiş sizi arayarak teyit etmek istemişSizin arkadaşınız sevgilisine inanmamış sizi uyarmış ama benim arkadaşım gayet inanmış ve eşin böyle yapmış şeklinde konuştu benimle. Eşim boukey söylüyor ama ben inanmadım seninde haberin olsaydı gibi birşey söyleseydi benim tavrım da çol başka olurdu zaten. Yani bana karşı tavrı samimi değildi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?