Başka bir arkadaş daha yazdı bunu ben böyle düşünmedim ama olabilir ve bu durum beni daha fazla rahatsız etti.Bence kadın bal gibi eşinin yalan söylediğini anlamış. Sizden laf almak için hemen tereddüt etmeden size söylemiş zaten. Bilinçaltı işte kabullenemiyor demek ki
Kocasından şüphelenen biri böyle bir yalana kolay kolay inanmaz. Büyük ihtimal sizi aramasının nedeni eşinizin ne yaptığını öğrenebilmekti. Siz de şüphelenseniz falan bir ümit inanacaktı eşine. Allahtan siz eşinizle görüşmüşsünüz. Yoksa sizin eşinizi suçlayıp kendi kocasını temize çıkarmış olacaktı. Tabi bu benim yorumumum.Başka bir arkadaş daha yazdı bunu ben böyle düşünmedim ama olabilir ve bu durum beni daha fazla rahatsız etti.
Çok şükür ama ciddi sıktı canımı bu konu, çok kolay olmuş insanlara onların evliliklerine iftira atmak.Hayat saf kadınlara güzel ama, saflık da bir yere kadar ya
Sıkmayın canınızı...oturun şükredin, hem IQ'dan hem kocadan muzdarip olanlar var..
Siz gereken cevabı vermişsiniz, bence o kadın da asıl suçlunun kim olduğunu biliyor ama kendini kandırıyor ,sizi de üzerek rahatlamaya çalışıyor. Bir insan arkadaşının aldatıldığını telefonda bu kadar rahat söyleyemez amacı üzmek olmasa....Ben eşimle görüntülü de konuştum oteldeydi eşin seni inandırmak için eşime iftira atıyor resmen dedim, zaten ben ondan şüpheliniyordum o yüzden takip ediyordum dedi, bende böyle aptal bir yalana niye inanıyorsun o zaman birde beni arıyorsun, ağlamaya başladı telefonda kapattık sonra.
Kesinlikle mantık hatası var ve bence aslında eşine inanmadı konu sahibini de üzerek rahatlamaya çalıştı.Telefona casus yazılım yükeleyecek kadar akıllı arkadaşınız kocasının yalanına mı inanmış.
Mantık hatası var sadece eşinin söylediklerinin yalan olduğunu bildiğinden sizi bayağı yoklamış. İstediği cevabıda almış.
Kocasından emin olan bir kadın hem eşini casus gibi takip etmez hemde böyle bir durumu size anlatmaz ortalık karışmasın diye.
Esiniz iyiki kendi arabasiyla gitmis ve iyiki kizinizla goruntulu konusmus surekli. Arkadasini sevmemekte hakliymis. Bence sizde mesafe koyun.Merhaba Hanımlar
Şuan cok sinirliyim biraz sakinleşmeye ihtiyacım var. Eşim bir iş arkadaşıyla beraber toplantı için şehir dışında, 2 gün kalıp dönecekler. Bu iş arkadaşının eşiyle şirket yemeklerinde birkaç kez bir araya gelip arkadaş olduk bizde. Aynı yaşta çocuklarımızda olduğu içine belli aralıklarla görüşüyoruz. Biz kadınlar kendi aramızda görüşüyoruz ama eşim is arkadaşından pek hoşlanmıyor aslında, eşli olarak görüşmeyi istemedi siz kendiniz görüşün ama benim iş dışında muhattap olup ailece görüşeceğim kafa yapısında bir adam değil dedi daha önce. Bu iş için şirketin arabasıyla beraber gideceklerdi normalde, eşim kendi aracıyla gitmeyi tercih etti, yol masrafını ekstra ödeyecek olsada beraber yolculuk yapmak istemedi.
Bugün toplantıdan sonra eşimle konuştuk , otele geçince görüntülü konuştular kızımla belli aralıklarla 2 defa. İşin beni deli eden kısmına gelince arkadaşım beni aradı yarım saat kadar önce. Eşinin telefonuna gizlice bir program yüklemiş nerede olduğunu takip etmek için bugün toplantı sonrası bir masaj salonun olduğu yere gitmiş eşi, arkadasım aramış defalarca açmamış 2 saat sonra geri dönmüş eşi ama kişisel hattından değil şirket hattından açıklama olarak da o masaj salonuna benim eşimin şirket arabasıyla gittiğini kendi telefonunda arabada kaldığı için de konumunun masaj salonunu gösterdiğini söylemişkenside çok yorgun olduğu için de otele gecip uyumuş.
Benim esinden şüphelenip onu gizlice takip eden sivri zeka arkadaşım eşinin bu aptal yalanına inanıp, benim eşimin o masaj salonuna gittiğini düşünüp bana haber veriyor. Anladığım kadarıyla masum bir masaj salonu değil burası çünkü zaten otelde masaj yaptırabilirler ayrıca gittiyse buraya başka şeyler de için gitmiş ki arkadaşım oraya gidilmesini bu kadar olay haline getirmiş.
Böyle söyleyince arkadaş o kadar sinirlendim ki eşimle toplantı sonrası 3 defa telefonla görüştüğümü , otele geri döndüğünü, eşinin ona bal gibi yalan söylediğini söyledim. Nasıl böyle saçma bir yalana inanıp birde eşimi töhmet altında bırakırsınız dedim. Daha bir sürü şey söyledim sinirden. Hangi aklı başında kadın böyle bir yalana inanır resmen inanmış eşinin söylediklerine birde beni teselli eden şeyler söylüyor güya eşim gitmiş gibi oraya.
Eşime söylemedim bu durumu, söylersem çok sinirleneceğinden eminim, iş arkadaşıyla bu konu yüzünden kavga edecek hale gelir büyük ihtimalle, yarında beraber katılacakları önemli bir toplantıları olduğu için en azından dönene kadar söylemeyeyim diye düşünüyorum. Ama çok sinirlendim yahu, insanların bu kadar rahat iftira atmasına, eşimde bende bu konularda çok hassasız muhattap olduğum konu o kadar rahatsız etti ki beni. Kendin ne halt yiyorsan ye olayla ilgisi olmayan iş arkadaşına niye iftira atıyorsun kendini temize çıkarmak için. Buda bir iç dökme olarak kalsın burada.
Aynen sizin gibi düşünüyorum, aklın yolu birKocasından şüphelenen biri böyle bir yalana kolay kolay inanmaz. Büyük ihtimal sizi aramasının nedeni eşinizin ne yaptığını öğrenebilmekti. Siz de şüphelenseniz falan bir ümit inanacaktı eşine. Allahtan siz eşinizle görüşmüşsünüz. Yoksa sizin eşinizi suçlayıp kendi kocasını temize çıkarmış olacaktı. Tabi bu benim yorumumum.
Üzemedi ama çok kızdırdı, haberin olsun diye söyledim dedi ama bunu bu kadar basit söylemesi garip gerçekten. Ben mutsuz olsam eline ne geçecek , masaj salonuna giden onun eşi, bu gerçeği değiştiremiyor.Siz gereken cevabı vermişsiniz, bence o kadın da asıl suçlunun kim olduğunu biliyor ama kendini kandırıyor ,sizi de üzerek rahatlamaya çalışıyor. Bir insan arkadaşının aldatıldığını telefonda bu kadar rahat söyleyemez amacı üzmek olmasa....
Bizler için karşı tarafı üzmek anlamsız ama bazı insanlar öyle değil işte, kendini kandırıp rahatlamaya çalışmış ve eğer siz eşinizden şüphelenip masaj salonuna gitmiştir deseydiniz kendi eşine inanacaktı bunu denemek için size durumu anlatmışÜzemedi ama çok kızdırdı, haberin olsun diye söyledim dedi ama bunu bu kadar basit söylemesi garip gerçekten. Ben mutsuz olsam eline ne geçecek , masaj salonuna giden onun eşi, bu gerçeği değiştiremiyor.
İyi ki.. Kendi arabasıyla gitmese o an için görüntülü konuşmasak da eşimden şüphe etmezdim kolay kolay açıkçası, yıllardır tanımıyorum o tarz bir masaj salonuna gidecek bir adam değil, hayat görüşüne , inancına tamamen ters bir durum çünkü ama böyle olması çok daha iyi oldu tabi. Bundan sonra hiç görüşmeyi düşünmüyorum zaten.Esiniz iyiki kendi arabasiyla gitmis ve iyiki kizinizla goruntulu konusmus surekli. Arkadasini sevmemekte hakliymis. Bence sizde mesafe koyun.
Ben çok net konuşunca ağlayıp kapattı zaten telefonu umduğunu bulamadığındandı demek, hayır o adam yarın eşimin yüzüne nasıl bakacak mesela onu da merak ediyorum, sen paçanı kurtarmak için iş arkadaşına iftira atıyorsun ve biliyorsun ki eşlerimiz arkadaş eşim bu işin peşine düşer attığım yalan ortaya çıkar bir şekilde.Bizler için karşı tarafı üzmek anlamsız ama bazı insanlar öyle değil işte, kendini kandırıp rahatlamaya çalışmış ve eğer siz eşinizden şüphelenip masaj salonuna gitmiştir deseydiniz kendi eşine inanacaktı bunu denemek için size durumu anlatmış
Aynen, sizden duymak istediği cevabı alamadı siz eşinizden emin olduğunuzu belirtince eşinin yalan söylediğini anladı. Görüşmezsiniz olur biter, onlar iki dengesiz birbirini bulmuş karı koca, ne halleri varsa görsünlerBen çok net konuşunca ağlayıp kapattı zaten telefonu umduğunu bulamadığındandı demek, hayır o adam yarın eşimin yüzüne nasıl bakacak mesela onu da merak ediyorum, sen paçanı kurtarmak için iş arkadaşına iftira atıyorsun ve biliyorsun ki eşlerimiz arkadaş eşim bu işin peşine düşer attığım yalan ortaya çıkar bir şekilde.
Boyle hayatindaki kadinin aklinda bir "acaba" bile olusturmayan adamlari seviyorum. Huzurunuz daim olsun. Masallah.İyi ki.. Kendi arabasıyla gitmese o an için görüntülü konuşmasak da eşimden şüphe etmezdim kolay kolay açıkçası, yıllardır tanımıyorum o tarz bir masaj salonuna gidecek bir adam değil, hayat görüşüne , inancına tamamen ters bir durum çünkü ama böyle olması çok daha iyi oldu tabi. Bundan sonra hiç görüşmeyi düşünmüyorum zaten.
Darısı olmayanlaraBoyle hayatindaki kadinin aklinda bir "acaba" bile olusturmayan adamlari seviyorum. Huzurunuz daim olsun. Masallah.
Amin inşallah sağolun..Boyle hayatindaki kadinin aklinda bir "acaba" bile olusturmayan adamlari seviyorum. Huzurunuz daim olsun. Masallah.
Rahatlatmak için değil de bence tamamen karşı tarafı yokladı eşiyle konuşmuş mu eşi nerde biliyormu gibisinden laf almak içinKesinlikle mantık hatası var ve bence aslında eşine inanmadı konu sahibini de üzerek rahatlamaya çalıştı.
Evet haklısınız tekrar düşününce ben de o kanıya vardım.Rahatlatmak için değil de bence tamamen karşı tarafı yokladı eşiyle konuşmuş mu eşi nerde biliyormu gibisinden laf almak için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?