Bu kadar iyi niyetli olmayın lütfen. Zaten eşiniz birkaç ay sonra sosyal medya hesaplarının hepsini geri açacak ve onu çok sıktığınızı söyleyip sizi sindirecek. Şimdilik sus payı olarak kapatmış hesapları. Kocam çok iyi birisi nasılda her şeyi kapattı bence aldatmamıştı bile gibisinden düşünmeyin. Müdürü bile anlamış olayı artık. Ortada boşanmayı gerektirecek bir aldatma olayı yok tabii ki. Ben normalde direkt “boşan” diyenlerdenim çünkü bekarım
Ama ben bile bu sefer böyle diyemeyeceğim. Tabi eğer siz araya girmeseydiniz aldatma kesin yaşanırdı. Eşiniz insanlarla arasındaki sınırları çizemeyen birisi demek ki. Sürekli takipte kalmanız kontrol etmeniz gerekirken siz günahını aldım diyip kendinizi suçluyorsunuz. Kesinlikle siz haklısınız.
Konuştuğunuz kız gerçekten gevşekmiş ve ettiğiniz hakaretleri hak ettiğinin farkındaymış. Olayı açıklamaya çalışacağına sizinle dalga geçip sinirlerinizi iyice bozmuş. Eşinizin kötü bir niyeti yoksa da kızın varmış besbelli.
Eşinizi affedin ama güvenmeyin ve yumuşamayın. Bu boşanma korkusunu atlatınca “of beni sıkma, sosyal medyanın nesi varmış geri kafalı mısın” konularını açmaya başlayacak. İnsan ilişkilerinde nerede durması gerektiğini bilmiyorsa karşı cinsle de arkadaşlık etmeyecek. Bazı insanlar bu sınırları çizemiyor maalesef.