- 3 Mart 2016
- 18.150
- 76.557
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ama eşim her kızla boyle konusmuyir taniyorut onu.ve ben mesajlarını okuduğumu söylemeden önce şöyle dedim.aksam sana soracaklarim var dedimd da diğer odada mesajları sildi hemen
Zaten benim.garibime giden de o barıştık.yine de ver şifreyi dedim.vermek istemedi
İnsalİnş senin dediğin gibidironunla iyi anlaşmıştır. sonuçta her erkekle de öyle konuşmuyor değil mi?
kk daki kıskançlık potansiyeli cidden beni aşıyor.
Bunu da okudunuz mu Kadıköy de bu ne tesadufmus ki cafe de karşılaşmışlar.her karsilasmada kızı evine birakmis buna da yorum yapın.bunu kizimdan duydum
Konustum .gerek sakince gerek kavga ederek her sekilde.her defasinda masumca olduğunu söylediolmaz öyle otur konuş
aynı şeyleri ben yapsam hoşuna gider mi de ve tepkisine bak
Her gün konuştum kavga da ettim.boyle devam edersem 6 aya bosanirmisiz öyle dedikocanla neden konuşmuyorsun bu konuyu
gerekiyorsa kavga çıksın insan böyle şüpheyle yaşayamaz
Yani onu sık misim artık kavgamlakocanla neden konuşmuyorsun bu konuyu
gerekiyorsa kavga çıksın insan böyle şüpheyle yaşayamaz
Bunu da okudunuz mu Kadıköy de bu ne tesadufmus ki cafe de karşılaşmışlar.her karsilasmada kızı evine birakmis buna da yorum yapın.bunu kizimdan duydum
İnsalİnş senin dediğin gibidir
Ben de onu diyorum iki hafta üst üste tesadüf aynı cafede rastlamislara birbirlerinebunu şimdi okudum.
kadıköyde tesadüfen karşılaşılmaz hadi bilemedin bir kere karşılaştın habire olmaz.
Şunu da anlatayım size eşim Kadıköy e kızımı satranca goturuyog her pazar.ne tesaduf ise bu kızla iki kez üst üste cafede rastlasmislar onu evine birakmis.bunu kızım anlattı.bu da bir ay önce oluyor.kizima sordum ne kinusuyorlardi diye.duymadim çok sessiz idiler . eğleniyorlar gibiydi guluyorlardi dedi
Ben de onu diyorum iki hafta üst üste tesadüf aynı cafede rastlamislara birbirlerine
Bunun üzerine takipte kalmalısınizŞunu da anlatayım size eşim Kadıköy e kızımı satranca goturuyog her pazar.ne tesaduf ise bu kızla iki kez üst üste cafede rastlasmislar onu evine birakmis.bunu kızım anlattı.bu da bir ay önce oluyor.kizima sordum ne kinusuyorlardi diye.duymadim çok sessiz idiler . eğleniyorlar gibiydi guluyorlardi dedi
İnsalİnş duam o yondeHic isi bilmiyorsunuz yahu.. kendi kendinizi paranoyak gibi gosteriyorsunuz.. hic esle o sekilde iletisim kurulur mu hemde boyle bir konuda..
Baktin ki hosuna gitmeyen bir durum var, diyeceksin ki; “hayatim gecen gun telefonumu kaybettim evde, senin telefonundan aramak icin elime aldim bir iki samimi mesaj gordum.. ben biliyorum ki sen cok durustsun ama bu sekilde bir yakinlik is yerinde farkli algilanip adini cikartir.. sonra hem isinden hem de adindan olursun, sacma bir arkadaslik icin adini neden lekeleyesin bence agirligini koy sana saygi duysunlar”
Bunun yaninda benim alt kadrom erkekler hamami gibi, gece 3 de sevgilisinden ayrilan manyak beni arayip aglardi.. sonra uyku uyuyamaz hale gelince bir cinnet gecirdim telefonda hepsi hizaya girdi.. yani diyecegim her samimiyet flort ya da ask degildir :)
Her gün konuştum kavga da ettim.boyle devam edersem 6 aya bosanirmisiz öyle dedi