- 25 Ağustos 2016
- 964
- 680
biliyor tabi çocuklarla aynı masadayken adamla cilveleşen bir tipHerşey böyle başlar zaten önce yakın arkadaşlık laylaylom sonra etkilenmeye gider Hayır bu kız adamın evli olduğunu bilmiyormu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
biliyor tabi çocuklarla aynı masadayken adamla cilveleşen bir tipHerşey böyle başlar zaten önce yakın arkadaşlık laylaylom sonra etkilenmeye gider Hayır bu kız adamın evli olduğunu bilmiyormu
Boşanmaman vs tolere edilebilir. Ama sırf o gezmesin diye çocukları intikam aracı yapmanı hoş gözle bakamayacağımBen burda her ayrintiya giremiyorum uzun surer.bikerek çocukları ona birakitim dedim.gercekten bunu yapsam asla birini bile ona birakmam..cocuklari da bana birakio rahat rahat keyfine bakacağını sanmasin diye... çocuğum 3 yasinda ara ara yanimiza geldi illa..ve o an sustuk
Belki yanlis dusunuyorumdur ama bu tur durumlarda esiniz evet suclu ama o kizda masum degil evli oldugunu bile bile bir erkekle oynasiyor boyle kizlarin da cezasini bulmasi taraftariyim.yaptigi yanina kar kalmamali evet belki esiniz akillanir bir daha gorusmez ama bu yaptigi o kizin yanina kalirsa baska bir zmana baska bir evli erkeke sarip baska insanlarin huzurunu kaciracaktir. Size bunlari yasatan bir kadin hic bir ders almadan mutlu mesut hayatina devam etmemelii ailesine hatta babasina abisine ozelikle akrabalarina is yerindeki herkese soyleyip rezil edilmeli ki evli bi adamla flortlesmenin nasil sonuclar dogurdugunu görsun.aksi halde hem.esiniz icin hem.kiz icin olay kapanip gidecek ve her iki taraf ders almadiklari icin aylar sonra baska kisilerlede olsa yine ayni heyecani arayip yasayacaktir buna emin olabilirsinz E etm81
Evet bundan sonra eski sevgimden guvenimden eser kalmayacak.sizin cocugunuz var mi empati yapin lütfen..hepside kucuk
Ben birbtravma yaşadım..şuan oadaro bitkinimki..eşim ilk defa anladı ne kadar ciddi oldugumu..beni bırakma yalvaririm diyerek ayaklarima kapandi.ben bitirdim dedikçe ben seni birakmayacagim dedi.saatler sürdü yalvarması..son bir şans istedi...eşimle ben bu konu haricinde hiç olay kavga yasamadik.aslinda hosgoruho iyi biridir..ama hata yaptogini kabul etti.ve sevgimi kazanmak için elinden geleni yapacağını soyledi.ben de seni affettim demedim tabiki.zaman gosterrcek kararımı soylerim sana ya bugün ya başka gün dedim.bilemiyorum okadar zorki severken bu duruma gelmek.ve eşimin iyi yönleri çok.iyi birinin bunu yapması kâbus gibi.
Boşanma ya da boşanmama kararını ertele biraz. Duyguların biraz yatişsin. Seni kovalayan acele ettirmeni gerektirecek bir durum yok. Şuan duyguların çok yoğun yanlış düşünürsün.Ben birbtravma yaşadım..şuan oadaro bitkinimki..eşim ilk defa anladı ne kadar ciddi oldugumu..beni bırakma yalvaririm diyerek ayaklarima kapandi.ben bitirdim dedikçe ben seni birakmayacagim dedi.saatler sürdü yalvarması..son bir şans istedi...eşimle ben bu konu haricinde hiç olay kavga yasamadik.aslinda hosgoruho iyi biridir..ama hata yaptogini kabul etti.ve sevgimi kazanmak için elinden geleni yapacağını soyledi.ben de seni affettim demedim tabiki.zaman gosterrcek kararımı soylerim sana ya bugün ya başka gün dedim.bilemiyorum okadar zorki severken bu duruma gelmek.ve eşimin iyi yönleri çok.iyi birinin bunu yapması kâbus gibi.
İste esiniz ne kadar iyi de olsa erkek. Erkegin zayif noktasi bu. O yuzden artik esinizi yalniz birakmayin duygusal acidan bana kalirsa. Bir iki gun bekleyip sonrasinda yaninda oldugunuzu hissettirin. Fazla naz asik usandirir. Her insanin hatalari olur. Eskiler hic mi hata yapmadi ama kirilan seyleri tamir ettikleri evlilikleri suruyordu. Bir sans verin ama gercekten ona esinin siz oldugunu ve sizden baska birine ihtiyaci olmadigini gosterin. Soguk durmakla hicbir sey eskisi gibi olmaz. Rabbim insallah muhabbetinizi arttirir o ahlaksiz kizi da def eder basinizdan. Ama esiniz mutlaka bunun hesabin cekecek bir gun. İciniz rahat olsun insallahBen birbtravma yaşadım..şuan oadaro bitkinimki..eşim ilk defa anladı ne kadar ciddi oldugumu..beni bırakma yalvaririm diyerek ayaklarima kapandi.ben bitirdim dedikçe ben seni birakmayacagim dedi.saatler sürdü yalvarması..son bir şans istedi...eşimle ben bu konu haricinde hiç olay kavga yasamadik.aslinda hosgoruho iyi biridir..ama hata yaptogini kabul etti.ve sevgimi kazanmak için elinden geleni yapacağını soyledi.ben de seni affettim demedim tabiki.zaman gosterrcek kararımı soylerim sana ya bugün ya başka gün dedim.bilemiyorum okadar zorki severken bu duruma gelmek.ve eşimin iyi yönleri çok.iyi birinin bunu yapması kâbus gibi.
aynen katılıyorum
ilişkide şiddet bile çözülebilir öfke kontrol sorunu vardır gerekirse ilaç alır kişi, düzelir, ya da o sana vurur sen ona vurursun kedi köpek gibi geçinir gene geçinirsin, ha bu sağlıklı mı değil, ama olur yani bi şekilde, ama harama alışmış arayışa girmiş o heyecana bağımlı olmuş biri hele ki bu zamanda asla iflah olmaz, herkesin herkese rahatça ulaşabildiği beğenilmenin tek gerçek olduğu günümüzde mümkün değil