- 19 Nisan 2014
- 4.401
- 12.817
- 498
Eşimin yakasını bırak mı desin? Ciddi olamazsınız ya kızın bırakmasıyla adam vazgeçecekse bırakmasınlar birbirlerini zaten aynı çöplükte yaşasın hem adam hem de o kız ayni kalitede insanlar.Aldatmis ya seni resmen. Daha neyini dusuneceksin. Onunde iki secenegin var ya bu deveyi gudeceksin ya gideceksin. Kizi telefonla ara. Bak de benim 10 yillik evliligim cocugum var de sen benim yuvami yikinca mutlu olacagini mi saniyorsun de. Seninle guzelce konusuyorum ya esimin yakasini birak ya da bu cocuklari anasiz babasiz biraktigin icin onlarin ah i ile yasarsin de. Al kizin telefon numarasini konus. Esine caktirma ama. Esine soyleme de. Bulustugunu tekrar itiraf ettir mesajda filan bosanirsan zina davasinda delil olrak kullanirsin. Bak ofkenle degil ileriye donuk mantiginla hareket et
Kız sahil yine mi haklısın
Evet gaz verme timi. Cunku karsidan konusmak kokay. Bakin siz de diyorsunuz kendi basima gelmis GIBI. Yani basiniza gelmemis. Benim de basima gelmedi. Basimiza gelmeden konusmasi her zaman kolay olur.Gaz verme timi mi
Arkadaşım başıma gelmiş gibi sinirleniyorum gerçekten . Eşinin burnundan getir bu kadar rahatlık olamaz. Evli erkeklere yılışan kızları da Allah bildiği gibi yapsın..
Kk gaz verme timi baslamis gene.
Evet gaz verme timi. Cunku karsidan konusmak kokay. Bakin siz de diyorsunuz kendi basima gelmis GIBI. Yani basiniza gelmemis. Benim de basima gelmedi. Basimiza gelmeden konusmasi her zaman kolay olur.
Ben oyle mi dedim? Hemen demagojiye baglamayin. Karsidan konusmak kolay diyorum. Herkesin kriz yonetimi ve olaylara tepkisi farklidir. Kk dakilerse insanlar kendisi gibi tepki vermedigi anda taşlamaya baslar.Ne diyelim "Erkeğin elinin kiridir,kır dizini otur kol kırılır yen içinde kalır. Kesin kadın ayarttı kocanı yoksa o masum" falan mi??
Yorum yapmak ayri, karsidakini azarlayip teokilerini begenmemek ayri. Ben sizin konu hakkindaki yorumlarinizi okumadim. Lafim genele.O zaman hiçbir konuya yorum yapmayalım burdaki konuların kaçı bire bir aynı olarak başımıza gelmiş olabilir
Yorum yapmak ayri, karsidakini azarlayip teokilerini begenmemek ayri. Ben sizin konu hakkindaki yorumlarinizi okumadim. Lafim genele.
Peki ogretmenim.Benim yorumum da bizzat sana
Sen de o yorumunda kk kadınlarını azarlamışsın gaz vermekle itham etmişsin,fark ne?
Ne yapsın peki koni sahibi, biz beceremedik madem sen aklı selim bir yorum yap
Ben oyle mi dedim? Hemen demagojiye baglamayin. Karsidan konusmak kolay diyorum. Herkesin kriz yonetimi ve olaylara tepkisi farklidir. Kk dakilerse insanlar kendisi gibi tepki vermedigi anda taşlamaya baslar.
Hekez degil herkes. Bak agresifsiniz gordunuz mu? Relax. Sakin.Kim taşladı burada konu sahibini herkez elinden geldiğinde destek ıyi oku!!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?