- 7 Ağustos 2016
- 972
- 951
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ne yapmalıyı m bu durumda adam buluştuk tesaduf degildi diyorTebrikler adami takip etme sansini kokten kurutmussun. Ne diyim ki neden biraz mantikli davranmadin. Sanki simdi mesajlasmayacaklar mi.
bak az biraz kendini gosterince nasil yalvarmaya basladi.yine de affetme derim ben hemen yumusamis gormesin seni surundurYeminler ediyor tek seni sevdim.ne istersen yaparım.vallahi o kızla aramızda birşey yok diyor
Esin kizi aramani neden istemiyor ailesi duyacak diye korkuyor.öyleyse korktuğu yerden vur kizi ailesine şikayet etNe yapmalıyı m bu durumda adam buluştuk tesaduf degildi diyor
O kızın da evli bir adamla üstelik çocuklarının yanında buluştuguna emin oldugunuza göre bence yanına bırakmayın. Bütün hıncınızı çıkarın.iş yerine gidin rezil edin gerekirse ailesine kadar. Evli bir adamla buluştuguna göre bu riski almış zaten. Şu an eşimin kalan saç tellerini tek tek yoluyor olurdum. Bir cinnet yeter.Ne yapmalıyı m bu durumda adam buluştuk tesaduf degildi diyor
Ne yapmalıyı m bu durumda adam buluştuk tesaduf degildi diyor
Benim 3 cocugum var cinnet gecirmemek için o çocukların hatrina dik durmaya çalışıyorum.hani evliliğimiz boktandi ondan yaptı dicem de inanin hiç bir sorunumuz yoktu.ben ogretmenim yaaa ogrenvilerime bugün ders anlatamadim sorumlulugum kat kat fazlaYazıklar olsun, gercekten içim ağrıdı. Ta burdan benim içim ağrıdı! bu konuşmadan sonra asla bir daha açmayın bu konuyu her şeyi itiraf etti işte. Hiçbir şey demeyin. Ne yapacağını gözlerinizle görün. Asla bu konuyu açmayın. O zaten sizin o suskunluğunuzu merak edecek. Korkacak.
burdaki yuzlerle kadin inaniyor ama o nasil olacakHala bana o mesajlarda ne varki içerik olarak diyor.mesaj atmam yanlıştı ama içerik olarak aldatma sayılmaz kimse inanmaz diyor..bak bak beni hasta diye ilan edecek elaleme
Rezil adam. Resmen sana " kanıtın yok sakın bir adım atma " diyor. Sana bir şey diyeyim mi annemle babam nişanlandığında bir kadın sürekli babamı izliyormuş bir gün annem gidip kadına bir şey demiş babamdan habersiz ve o kadın bir daha babama yanaşmamış. Böyleleri böylesinden anlar. Ve eğer bir telefon görüşmesi yapacaksanız mutlaka telefon görüşmesinin kaydını alın ve kızı konuşturabildiğiniz kadar konuşturun. Madem sizi kanıtsızlıkla tehdit ediyor görsün o herif. Elinizdeki kozlarıda asla eşinize yansıtmayın yoksa önlem alır.
Evet işte kendi hatasını kapatmak için yapıyor bunu.Sen bile şüpheye düşüp burda konu açıp abartıyomuyum diye sorgulatmış.Güzel kardeşim abartmıyorsun.Buluşma mesajlaşma nekadar sıradan anlatıp basite indirgiyo sırf sen İnan diye.Yatakta bassan aaa ne varki arkadaşça sevişiyoduk diyecek tövbe tövbe ya.Allahım sen büyüksün yarabbim ıslah etsin bu kadınları.Senin akıttığın her gözyaşı için bedel ödesin inşallahHala bana o mesajlarda ne varki içerik olarak diyor.mesaj atmam yanlıştı ama içerik olarak aldatma sayılmaz kimse inanmaz diyor..bak bak beni hasta diye ilan edecek elaleme