How to install the app on iOS

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.

Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.

Eşimin ilgisizliği

beyazbeyzam

Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
1 Şubat 2022
16
4
6
27
Merhaba hanımlar ben bir buçuk yıllık evliyim ve eşimden çok şikayetçiyim çünkü çok 😑 ilgisiz.ne yapmamda onu bir türlü bana bebeğimize ve evliliğimize adapte edemiyorum

Merhaba , zor durum ama şöyle de bir gerçek var kaçan kovalanmayı seviyor .. onu kendinize bebeğinize adepte etmeye uğraşmak yerine enerjinizi kendinize ve bebeğinize vermeyi deneyin biraz , siz kendi başınıza mutlu ,huzurlu, sakin oldukça hiç bir şey olmasa bile kendinizi mutlu etmiş olacaksınız .. gerisini zaman gösterir🌸

Sende ilgisiz ol öyle bi görmezden gel ki varlığına şüphe etsin noluyoruz der o zaman farkındalık yaratmış olursun bence ben olsam öyle yapardım

Merhaba , zor durum ama şöyle de bir gerçek var kaçan kovalanmayı seviyor .. onu kendinize bebeğinize adepte etmeye uğraşmak yerine enerjinizi kendinize ve bebeğinize vermeyi deneyin biraz , siz kendi başınıza mutlu ,huzurlu, sakin oldukça hiç bir şey olmasa bile kendinizi mutlu etmiş olacaksınız .. gerisini zaman gösterir🌸
Teşekkür ederim denemeye çalışacağım

Back