Ben esimin benden gizli kapakli isler çevirdiğini dusunsem onun ceptelefonunu face hesabını falan karistirmazdim. Bunu nereden çıkardınız ? Zira icimde şüphe olması yeterli boşanmak için bence.Evet guvenmiyorum ve benim icin de buyuk bi sorun kimine gore hafif bsy olabilir bana gore buyuk kisiden kisiye degisir, eger ozeli konusuna gelincede sizinde esinizin sizden gizli kapakli isler yaptinu dusunseniz sizde aynisini yapardiniz
Tabiki soracaksın ama içki icio içeriğini kokudan anlarsın nasl anlamamışsın. Ne yazıkki eşim de ayda yılda bir kere içer çok üstüne durmuyorum ama 1 iki gün konuşmuyor çünkü her koyun kendi bacagindan asilirDaha önce eşimin her gece arkadaşlarıyla takıldığını eve 11-12 gibi geldiğini yazmiştım, iki gün önce eşim telefonundan facesine giris yaptı ve çıktı. Benim telefonun kayıt ediyor haberi yokken tekrar giriş yaptım açıktı hesabı. Bi arkadaşı mesaj atti eşiyle gece gündüz kavga ediyomuş suc bende diyordu sonra birayla ilgili konuşmaya başladır gecen gun senin getirdigin biralar flan diyordu yani açıkcasi mesajlardan çok belliydi içki ictikleri. Ben bunu bilmiyordum zaten bana hic biseyini anlatmaz, yanımda gorumcem vardı sonra okuyayim diye kapattım mesajları en son bildirimlerde yakalanmakla ilgili flan konuşuyolardı anladigim kadariyla baya gizli saklı isleri var ne yazik ki okuyamadim ne kadar sakladigi bi durumsa konusur konusmaz sildi mesajlari! . Ben simdi ne yapacagim konuyu acip sormalimiyim, ama eger sorarsam bu sefer dikkatli olup hic bsy konusmayacaktır arkadaşlarıyla ben baska seylerde ogrenebilecegimi dusunuyorum eger aldatma gibi durumları varsada ogrenirmiyim. Ogrenirmiyim?eger soylersen sifreyi degisecektir. yoksa konusayimmi sorayimmi icim icimi yiyor. Hala mesajlarin devamini okuyamadigim icin kendime kiziyorum
Sessizce takipte kalın.Eğer sölerseniz hiç nirşey ogrenenezsınız.Daha önce eşimin her gece arkadaşlarıyla takıldığını eve 11-12 gibi geldiğini yazmiştım, iki gün önce eşim telefonundan facesine giris yaptı ve çıktı. Benim telefonun kayıt ediyor haberi yokken tekrar giriş yaptım açıktı hesabı. Bi arkadaşı mesaj atti eşiyle gece gündüz kavga ediyomuş suc bende diyordu sonra birayla ilgili konuşmaya başladır gecen gun senin getirdigin biralar flan diyordu yani açıkcasi mesajlardan çok belliydi içki ictikleri. Ben bunu bilmiyordum zaten bana hic biseyini anlatmaz, yanımda gorumcem vardı sonra okuyayim diye kapattım mesajları en son bildirimlerde yakalanmakla ilgili flan konuşuyolardı anladigim kadariyla baya gizli saklı isleri var ne yazik ki okuyamadim ne kadar sakladigi bi durumsa konusur konusmaz sildi mesajlari! . Ben simdi ne yapacagim konuyu acip sormalimiyim, ama eger sorarsam bu sefer dikkatli olup hic bsy konusmayacaktır arkadaşlarıyla ben baska seylerde ogrenebilecegimi dusunuyorum eger aldatma gibi durumları varsada ogrenirmiyim. Ogrenirmiyim?eger soylersen sifreyi degisecektir. yoksa konusayimmi sorayimmi icim icimi yiyor. Hala mesajlarin devamini okuyamadigim icin kendime kiziyorum
Valla varİçki içmeyen erkek mi var ???
2 bira içti diye konu açmak saçma bna göre ...
İçki içmeyen erkek mi var ???
Evet var, 2 bira dahi içmeyi normal göremeyecek insanlar var, isteyen istediğini içer ama bunu genelleme yapmak ne kadar doğru. Konu sahibi eşinin içki içmesini dert ettiğine göre, bu onun için normal, sıradan kabul edilir birşey değil demek ki.İçki içmeyen erkek mi var ???
2 bira değil 2 yudum bile içemez. Bana göre asla normal değil. Genelleme yapmakta saçma.İçki içmeyen erkek mi var ???
Bende asla kabul etmiyorum babamin bir birasi benim gelecegime mal oldu suan daha farkli hayatim konumum olabilirdiİçmeyen erkek mi var, aldatmayan erkek mi var, onu yapmayan, bunu yapmayan mi var demek bazılarının işine geliyor, içini rahatlatıyor lakin herkes kendini böyle kandiracak degil.
Alkol kullanan insanla sırf alkolden dolayı bile evlenmeyecek insanlar olabilir, böyle şeyler saklanmaz. İnsanların hassasiyetleri olabilir.
Benim öyle bir hassasiyetim yok ama eşim alkol, sigara kullanmiyor hicbiyerde, hiçbir zaman, azıcık bile...
Eşinizi kim sordu acaba ??İçmeyen erkek mi var, aldatmayan erkek mi var, onu yapmayan, bunu yapmayan mi var demek bazılarının işine geliyor, içini rahatlatıyor lakin herkes kendini böyle kandiracak degil.
Alkol kullanan insanla sırf alkolden dolayı bile evlenmeyecek insanlar olabilir, böyle şeyler saklanmaz. İnsanların hassasiyetleri olabilir.
Benim öyle bir hassasiyetim yok ama eşim alkol, sigara kullanmiyor hicbiyerde, hiçbir zaman, azıcık bile...
Genelleme yapmadım ki bna göre dedim2 bira değil 2 yudum bile içemez. Bana göre asla normal değil. Genelleme yapmakta saçma.
Katılıyorum. Ne kadar sorun edilirse o kadar gizli iş çevrilme ihtimali artıyor. Bazı insanlarin keyif aldığı şeyler vardır. Adam demek ki seviyor ve içiyor. Esi bunu sorun ediyorsa bile ılımlı şekilde yaklaşıp sorması gerekiyor. Çünkü yapan yapacağını çoktan yapmış.Aksi halde hoş olmayan sonuçlara gidilir diye düşünüyorum. Yorumlara bakınca kendimi pek bir geniş hissettimEşinizi kim sordu acaba ??
2 bira içince alkolik mi oluyor insanlar.
Konu sahibi bayagı bi kızıyor bastırmış sindirmiş demekki eşini adam 2 bira içeçek saklıyor.
Saklaması hoş birşey mi?
Evlilikte arkasıyla 2 bira içemeyecek mi?
Bu erkeklerin üstündeki baskıyı da anlamıyorum doğrusu.
CAnım bn konu başlığına baktım “eşim habersiz içki içmiş “Katılıyorum. Ne kadar sorun edilirse o kadar gizli iş çevrilme ihtimali artıyor. Bazı insanlarin keyif aldığı şeyler vardır. Adam demek ki seviyor ve içiyor. Esi bunu sorun ediyorsa bile ılımlı şekilde yaklaşıp sorması gerekiyor. Çünkü yapan yapacağını çoktan yapmış.Aksi halde hoş olmayan sonuçlara gidilir diye düşünüyorum. Yorumlara bakınca kendimi pek bir geniş hissettimen alkolik eş benimki en müsade eden kadın da benmisim gibi geldi herkeste ne kadar karsiymis.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?