Eşimin içki içtiğini öğrendim

Zaten başlıbasina hata dolu bence gece geç gelmesi buyuk bir sorun icki icmesi felaketlerin gelecegine isaret neden mu icki kotuluklerin anasi dikjatli olun ona farkettirmeden kendinize cekin gec gelmeler artik eve gelmemelerime donusur o zamn kaybedersiniz zor bir durum ins. Hayatinda baska biri yoktr ama arkadas cevresi de calkantili iliskilerle dolu o yuzden yoksada olur gibi geldi bna

Evet guvenmiyorum ve benim icin de buyuk bi sorun kimine gore hafif bsy olabilir bana gore buyuk kisiden kisiye degisir, eger ozeli konusuna gelincede sizinde esinizin sizden gizli kapakli isler yaptinu dusunseniz sizde aynisini yapardiniz
Ben esimin benden gizli kapakli isler çevirdiğini dusunsem onun ceptelefonunu face hesabını falan karistirmazdim. Bunu nereden çıkardınız ? Zira icimde şüphe olması yeterli boşanmak için bence.

Tabiki soracaksın ama içki icio içeriğini kokudan anlarsın nasl anlamamışsın. Ne yazıkki eşim de ayda yılda bir kere içer çok üstüne durmuyorum ama 1 iki gün konuşmuyor çünkü her koyun kendi bacagindan asilir

Sessizce takipte kalın.Eğer sölerseniz hiç nirşey ogrenenezsınız.

İçki içmeyen erkek mi var ???
2 bira içti diye konu açmak saçma bna göre ...

İçmeyen erkek mi var, aldatmayan erkek mi var, onu yapmayan, bunu yapmayan mi var demek bazılarının işine geliyor, içini rahatlatıyor lakin herkes kendini böyle kandiracak degil.

Alkol kullanan insanla sırf alkolden dolayı bile evlenmeyecek insanlar olabilir, böyle şeyler saklanmaz. İnsanların hassasiyetleri olabilir.

Benim öyle bir hassasiyetim yok ama eşim alkol, sigara kullanmiyor hicbiyerde, hiçbir zaman, azıcık bile...

İçki içmeyen erkek mi var ???
2 bira içti diye konu açmak saçma bna göre ...
Evet var, 2 bira dahi içmeyi normal göremeyecek insanlar var, isteyen istediğini içer ama bunu genelleme yapmak ne kadar doğru. Konu sahibi eşinin içki içmesini dert ettiğine göre, bu onun için normal, sıradan kabul edilir birşey değil demek ki.

Eşiniz eve geldikten sonra birbirinizi görmüyor musunuz?
Muhtemelen hassasiyetinizi bildiği için kokuyu giderecek bir şeyler yapıyordur ama yine de içki kokusu belli olur.

Bende asla kabul etmiyorum babamin bir birasi benim gelecegime mal oldu suan daha farkli hayatim konumum olabilirdi

Eşinizi kim sordu acaba ??
2 bira içince alkolik mi oluyor insanlar.
Konu sahibi bayagı bi kızıyor bastırmış sindirmiş demekki eşini adam 2 bira içeçek saklıyor.
Saklaması hoş birşey mi?
Evlilikte arkasıyla 2 bira içemeyecek mi?
Bu erkeklerin üstündeki baskıyı da anlamıyorum doğrusu.

Katılıyorum. Ne kadar sorun edilirse o kadar gizli iş çevrilme ihtimali artıyor. Bazı insanlarin keyif aldığı şeyler vardır. Adam demek ki seviyor ve içiyor. Esi bunu sorun ediyorsa bile ılımlı şekilde yaklaşıp sorması gerekiyor. Çünkü yapan yapacağını çoktan yapmış.Aksi halde hoş olmayan sonuçlara gidilir diye düşünüyorum. Yorumlara bakınca kendimi pek bir geniş hissettim en alkolik eş benimki en müsade eden kadın da benmisim gibi geldiherkeste ne kadar karsiymis.

CAnım bn konu başlığına baktım “eşim habersiz içki içmiş “
İçeriğe baktım 2 bira almış arkadaşıyla içmiş.
Eee ne var ki bunda dedim ..
Zaten sizin yüzünüzden içerler de aldatırlar da oldu !!!
Eşleri azıcık bile içmezmiş de falan da filan da eee ne güzel senin eşin içmiyor.
Yakalamadan önce konu sahibinin eşide içmiyordu ( ağız kokusundan bile anlamamış) neyse
Şimdi yani ne diyecek facenden kouşmaları okudum sen Bnden habersiz bira mı içtin ?
E adam diyecek ne var ki içtim.
İzin alsam sorsam kızacaksın.
Bir de eşinin her gece 11 12 de eve gelmesini başka şeyler karıştırıp karıştırmadığından emin bile değilken konu başlığının eşinin habersiz arkadaşıyla bira içmesi saçma değil mi?
2 biradan önce diğer kafasına takılanlar daha önemli bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…