• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimin içki içtiğini öğrendim

Hanımefendi toplum amaann sendecilik yapa yapa boyle oldu zaten!!!
Musluman insan önce diliyle olmazsa eliyle duzeltmeye çalışır, oda olmazsa kalbiyle nefeet eder.

Herkes bi uyari duyunca hemen antenleri dikip dedikodu,zan diye hakliyi susturup eziyor. Sonra biralardan okuyoruz marjinallikleri!!!
Ayrica o zatlar bu durumu gizlese ve ben bunu ortaya atsam giybet olurdu ama ortada ki sey nasil konusulmayacak??? El insafffffff?!!
Gidip eser yenenleri uyarin o zaman. Buraya niye konuyla alakası olmadığı halde yazıyorsunuz? Adamın günahını niye bizimle paylasiyorsunuz o zaman? Gidip magazin sayfalarının altına yorum yapın ki alakalı bir yer olsun. Konu ne? Siz ne yazıyorsunuz. Şu an yaptığınız şey alakası olmayan bir insanın yaptığını bu ortaya atmak oluyor kusura bakmayın. Ay dur o kadar ünlem koymussunuz ben de eksik kalmayayim da haklı ve kızgın goruneyim !!!!!!!!!!!!?!?!???????!?!?!?!!!!!!!!!??????!!!!!!!!!!!!???? 😂😂😂

Gidip eser yenenleri uyarin o zaman. Buraya niye konuyla alakası olmadığı halde yazıyorsunuz? Adamın günahını niye bizimle paylasiyorsunuz o zaman? Gidip magazin sayfalarının altına yorum yapın ki alakalı bir yer olsun. Konu ne? Siz ne yazıyorsunuz. Şu an yaptığınız şey alakası olmayan bir insanın yaptığını bu ortaya atmak oluyor kusura bakmayın. Ay dur o kadar ünlem koymussunuz ben de eksik kalmayayim da haklı ve kızgın goruneyim !!!!!!!!!!!!?!?!???????!?!?!?!!!!!!!!!??????!!!!!!!!!!!!???? 😂😂😂
Neyse seviyenize inemiycem, ban falan yerim... Hade Allah versin.

Kendimi sorguladım suan acaba kac leşim var dıye:KK70:
alkol güzellemesi yapmıcaz tabi burda ama öyle bisey yok ablacım.
Yanlıs bilgi:)
Bilgileri teyit eden kişi siz misiniz burda?:) Dine girmek istemedim zaten de hadisi şeriftir bu

Icki içmesi sizin için neden büyük bir sorun?
Size şiddet mi uyguluyor? Evine bakmıyor mu? Size hakaret falan mı ediyor?
Içki içmek olağanüstü seylere sebebiyet mi veriyor yani ?
Esinizin özelini karıştırmanız hiç hoş değil.
Konuştuğu kişi de evli bir arkadaşı. Güvenmiyorsunuz demek ki eşinize ,öyle ise takipte kalın
Evlenirken içki içmeyen biriyse, içmeyeceğim dediyse, insan tabiki eşinin içki içmesinden, gece dışarlarsa olmasından vs rahatsız olabilir. Adı üstünde eş. İnsanın en yakını.

Boşan o zaman içkiye bu kadar takıksan
Adam alkolik değilse Arada Bir içmesinin sana zararı ne anlamadım

Konu, içki içen insanlar yada içmeyen insanlara mï gelmiş, konu sahibinin asıl meselesi de içki değil zaten, önceki konularına bakarsanız, boşanmayı düşündüğüyle ilgili konuları da var. Ama eşinin içki içtiğini yeni öğrenmiş, içki de onun için aman ne olacak için denilecek birşey değil demek ki. Bunun sebebi dini hassasiyet mi yoksa başka birşey mi onu da bilmiyoruz ayrıca.

İçkiyi yanlıs bulan insana ne var mı bundan demekte içki icen insandan herşeyi beklerim demekte yanlış, sonrası bu laf üzerinden dindar insanları şekilcilikle suçlayıp, birkaç kötü örneği belli bir kesiminin tamamına mal etmek de komik açıkçası. Bu içki içip, sarhoş olup, etrafı rahatsız eden, taşkınlık yapan insanları göz önüne alıp diğer tüm içki içenleri aynı kefeye koymakla aynı ki zaten. Eleştirdiğiniz şeyi bizzat yapıyorsunuz farkında değilsiniz.

Ickiden cok her gece cikmasi problem. Ancak birsey soylemeyip sessizce takipte kalmak gerek.

Arkadaş gayet her şeyin farkında zaten sıkıntılı bir evliliği varmış yazdıklarına da baktım. Canım şimdi söyle söyleyim sen daha gençsin bu hayatta yapamayacağın hiçbir şey yok. Böyle bir adamı da daha fazla hayatında tutmadan çıkar. İhtiyacın yok. Daha iyisi yok diyenlere de inanma! Tabiki de mutlu evliliği olanlar var! Güllük gülistanlık olmayabilir illaki ufak tefek atışmalar olabilir ama saygı sevgi olmalı. Yaşın daha çok küçük zaten bu kadar erken bu yola girmeden ayaklarının üstünde dursaydın daha iyi olurdu. Ama olsun geç değil. Hayatını düzene sok. Kazan kendini. Barış. Annelerimiz gibi hiçkimse için saçını süpürge etme. Sende bir insansın, senide anan 9 ay karnında taşıdı besledi büyüttü. Kolay getirmedi ki bu zamana çekesin ömrünün sonuna kadar eziyeti. Kendine saygın olsun. Kendini kazan kazan kazan!!!
Mutlu olman dileğiyle.

Ya sizler neler neler yazmissiniz saka gibisiniz ayni bilip bilmeden atip tutmussunuz, yardim edin diye yazdim buraya beni yargilayin diye yazmadim, herkes genel olarak ayni seyleri yazmis ben daha onceki konularmda esimin gec gelmesiyle ilgili defalarca konu actim zaten. Aldatmayi affeder ama ickiyi affetmez gibi bir suru sacmalamissiniz burda. Herkesin bi hassasiyeti vardir. Herkesin farkli tutumlari vardir, size gore dogru olan bana gore yanlis olabilir. Yine bana gore dogru olanda size yanlis olabilir.

QUOTE="CherryBlossom90, post: 59624501, member: 776382"]
Arkadaş gayet her şeyin farkında zaten sıkıntılı bir evliliği varmış yazdıklarına da baktım. Canım şimdi söyle söyleyim sen daha gençsin bu hayatta yapamayacağın hiçbir şey yok. Böyle bir adamı da daha fazla hayatında tutmadan çıkar. İhtiyacın yok. Daha iyisi yok diyenlere de inanma! Tabiki de mutlu evliliği olanlar var! Güllük gülistanlık olmayabilir illaki ufak tefek atışmalar olabilir ama saygı sevgi olmalı. Yaşın daha çok küçük zaten bu kadar erken bu yola girmeden ayaklarının üstünde dursaydın daha iyi olurdu. Ama olsun geç değil. Hayatını düzene sok. Kazan kendini. Barış. Annelerimiz gibi hiçkimse için saçını süpürge etme. Sende bir insansın, senide anan 9 ay karnında taşıdı besledi büyüttü. Kolay getirmedi ki bu zamana çekesin ömrünün sonuna kadar eziyeti. Kendine saygın olsun. Kendini kazan kazan kazan!!!
Mutlu olman dileğiyle.
[/QUOTE]
sonunda duzgun bi yorum yapan siz olmussunuz, bende zaten suanda ayrilmayi dusunuyorum kendi ayaklarimin uzerinde durmak icin cabaliyorum sinavlarim var okulum var suanda Haziran gibi konusmayi dusunuyorum arkamda kimse durmasada bi sekilde bunu basaracagima inaniyorum

QUOTE="CherryBlossom90, post: 59624501, member: 776382"]
Mutlu olman dileğiyle.
sonunda duzgun bi yorum yapan siz olmussunuz, bende zaten suanda ayrilmayi dusunuyorum kendi ayaklarimin uzerinde durmak icin cabaliyorum sinavlarim var okulum var suanda Haziran gibi konusmayi dusunuyorum arkamda kimse durmasada bi sekilde bunu basaracagima inaniyorum
[/QUOTE]
Başarmaman için hiçbir neden yok. Ama yinede bir tavsiye takip et konuşmaları eğer aldatma söz konusuysa ekran görüntülerini al yazışmalarının dursun bir köşede.

Neyse seviyenize inemiycem, ban falan yerim... Hade Allah versin.
Adsffds ah canım benim seviyemde olma zaten. Alakasız ve kendini ilgilendirmeyen insanları eleştirip sevap point kazandığını düşünen biri ile aynı seviyede olmasam birşey kaybetmem :halay::ukala:

Ya sizler neler neler yazmissiniz saka gibisiniz ayni bilip bilmeden atip tutmussunuz, yardim edin diye yazdim buraya beni yargilayin diye yazmadim, herkes genel olarak ayni seyleri yazmis ben daha onceki konularmda esimin gec gelmesiyle ilgili defalarca konu actim zaten. Aldatmayi affeder ama ickiyi affetmez gibi bir suru sacmalamissiniz burda. Herkesin bi hassasiyeti vardir. Herkesin farkli tutumlari vardir, size gore dogru olan bana gore yanlis olabilir. Yine bana gore dogru olanda size yanlis olabilir.
Bu arada planınız ne.. yani açıklaması size mantıklı geldi mi

Evlenirken içki içmeyen biriyse, içmeyeceğim dediyse, insan tabiki eşinin içki içmesinden, gece dışarlarsa olmasından vs rahatsız olabilir. Adı üstünde eş. İnsanın en yakını.
Evet rahatsiz olabilir elbette,ben o yüzden bu sorulari sordum yani. Rahatsiz olma sebebi ne diye. Sonucta sisede durdugu gibi durmuyor. E kimisine yaramıyor yani. O hesap..

Back