- 21 Ağustos 2015
- 31.534
- 95.536
- 598
- 37
Kendimi sorguladım suan acaba kac leşim var dıyeİçki her kötülüğün anasıdır. İçki içen bi insan herşeyi yapabilir
alkol güzellemesi yapmıcaz tabi burda ama öyle bisey yok ablacım.
Yanlıs bilgi:)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kendimi sorguladım suan acaba kac leşim var dıyeİçki her kötülüğün anasıdır. İçki içen bi insan herşeyi yapabilir
Hamdolsun yakin ailemde ki tum erkekler içmez. Kültür ve inancimizda da yok, kendi adıma....Valla var oyle diyerek zaten normallestirdik kac yuvalar yikiluyor onun yuzunden bir birayla basliyor daha neler neler oluyir
Aynen. Baskı herseyi daha da zora sokar.. aldatılmaya kapı açar diye düşünüyorumKatılıyorum..Ya böyle baskılar arada ki güveni zedeliyor bna kalırsa.
Bnm eşimde öyle 1 ,2 kadeh içebilirmiyiz arkadaşlarla diye sorar ayda 1 veya 2 kere ki onun ofis ortamı kendine ait arkadaşlarıyla toplanır stres atar. Kendini kaybedecek kadar değil tabi kiii.
Bnce onlarda rahat sınırları içinde stres atmalık bir yerleri alanları olmalı.
Herkes kendisini bildiği sürece sorun yok bence.
Herkesin kendi hayatı, kendi günahı. Üzerimize vazife olmayan konuya yorum, gıybet yapmakta başka türlü bir genişlik oluyor.. ele verir talkini de kendi yutar salkımı maşallahHamdolsun yakin ailemde ki tum erkekler içmez. Kültür ve inancimizda da yok, kendi adıma....
O kadar genisledik ki bilemiyorum sonumuz ne olacak!! Sabah gazetede daha 3 gun once soz takan Eser Yenenler adinda bir adamla ilgili Müjde Bebek Geliyor haberi var!!! Vah dedim vah yabancı unluler artik ahlak der oldu!
Adam her gece eve 11 12 de geliyor, size doğru düzgün biseyini anlatmiyor, hoslanmadiginizi bildiği halde umursamiyor,siz hala içki benim için büyük sorun, yazısmalari okumasaniz içkili olduğunu anlamayacak bir ilişkiniz var belli ki. Eşinize önce kafa olarak yaklaşmaya çalışın.
Icki icmesi benim icin buyuk bi sorun nasil bosveririm
Evet guvenmiyorum ve benim icin de buyuk bi sorun kimine gore hafif bsy olabilir bana gore buyuk kisiden kisiye degisir, eger ozeli konusuna gelincede sizinde esinizin sizden gizli kapakli isler yaptinu dusunseniz sizde aynisini yapardiniz
Bunun bi sebebini oldunu dusunmuyor degildim ama icki hic aklima gelmedi ve anladgm kadaryla baska seylerde var
Izin vermiyorm tabiki bende istemiyorum beni dinleniyor aldatmadan supheleniyorum birazda o yuzden gerigirdm bunu yapmak zorundayim ama suan konusmalmym bilmyrm
İçki her kötülüğün anasıdır. İçki içen bi insan herşeyi yapabilir
Icki içmesi sizin için neden büyük bir sorun?
Size şiddet mi uyguluyor? Evine bakmıyor mu? Size hakaret falan mı ediyor?
Içki içmek olağanüstü seylere sebebiyet mi veriyor yani ?
Esinizin özelini karıştırmanız hiç hoş değil.
Konuştuğu kişi de evli bir arkadaşı. Güvenmiyorsunuz demek ki eşinize ,öyle ise takipte kalın
Icki icmeyen insan her iyiligi yapar diyorsun yani. Ne güzel böyle siyah/beyaz dünyada yasayip, oturdugun yerde insanlari yaftalaman.
Bende icki iciyorum, sence ben ne yapiyorum mesela? Hani herseyi yapabiliyoruz ya, mesela ne?
F Freelady Sorun icki degil, adamin gec gelmesi, ortada bir paylasim, sevgi saygi olmamasi. En büyük soru ise, bunun icin bosanmak istiyormusun? Eger öyle ise, takipte kal, delil topla ve bosan.
Ancak benim tuhafima gidiyor. Adam her gün gece 12de eve geliyor, ses cikarmiyorsun, ama bira ictiginden zoruna gidiyor. Keske gece eve gelmesi, senin nezdinde alkol almak kadar kötü olsaydi. Daha önce ses cikarsaydin.
Ah şu toplum baskısı yok mu!!! İçki içenden her kötülüğü beklerler. İçmeyen adam mükemmeldir. Bunca tecavüzcü tacizci insanların hepsi iciyor zaten! Namazlı niywzlı amcaların kedi köpeğe hallendigi haberleri görmemiş arkadas.
Valla bizim ülkemizde dıştan not verme pek Meshur. Kadın her haltı yer kafasını kapatır pürüpak namus timsali oluverir. Adam her pisligi yapar cocuk tacizinden tecavüzüne kadar bi cuma cıkısı da görürler oldu mu sana örnek Müslüman.
Kısacası bu insanlar derler de derler.
Bnde bnu anlatmak istedim bilerek dini konulara girmemeye çalışarak hala anlamadılar. Dedim dini insanları meşturulaşrırark anlatmayım ne var ki bu alkol meselesinde dedim.Zaten hep gösteris, yüzüysel seylere takilirlar. Bu konuda mesela adam eve gec geliyor, evlilik kurumuna saygisi yok, esine saygisi yok, yalan söylüyor,.. Bunlarda din'e göre haram seyler ama sorun yok. Alkol olunca ovvv cok haram oluyor.
Neyse fazla dini konulara girmeyelim, neticede haklisin.
Evet ondan merak ettim bende ne gibi zarari var da hani bu kadar rahatsız oldu diye konu sahibi . Esinin ailesi de tuhafmisBen de anlamıyorum. Alkolik mi veya her gün iciyor mu? İçip dağıtıyor veya sidddet mi uyguluyor? İçki içene öcü gibi bakıyorlar. Karısını dövvse kuma getirse içki kadar rahatsız etmiyor insanları.
İnsanlar bazen kafa dagıtmak icin içebilir. Ama benim eşimin ailesinde de bu bskıs acısı var. Tecavüzcü bile daha masum geliyor onlara.
Hanımefendi toplum amaann sendecilik yapa yapa boyle oldu zaten!!!Herkesin kendi hayatı, kendi günahı. Üzerimize vazife olmayan konuya yorum, gıybet yapmakta başka türlü bir genişlik oluyor.. ele verir talkini de kendi yutar salkımı maşallah
Değil mi ya??Ay delirmişsiniz
Kimine göre içki içmesi sorundur,kimine de içmemesi.
Demek ki kadın içmiyor diye biliyor,demek ki evlenmeden bu konu konuşulmuş, demek ki bu bir problem. Ne zamandan beridir insanların kriterlerine iyhhhh sanane demeye basladiniz?
Şaka gibi.
neden konuyu dine taşıdınız anlamadım.Değil mi ya??
Eğer icmek sana gore normalse yazma, yorum yapma....
Ne kinli insanlar dine, inanca?? Yok imam tecavuzcu yok namaz kilan hırsız!!!
Ali Ağaoğlu ya da Acun yuzunden kimse paraya laf etmiyor kimse onlara bisiy demiyor ama konu inanc olunca ne kadar ağır eleştiriler????