Sakin ol benzer şeyleri bende yaşadım hepsi düzelir merak etme..kilo verirsin vücut kendini 1 senede anca toplarmış.erkekler bzim kadar duyarlı değil malesef..saçımı bile taramadığım olurdu çocukla ilgilenmekten..ama düzeliyor korkma biraz büyüsün bebek sende kendine vakit ayırmaya başlarsın. ne kadar oldu doğum yapalı bilmiorum ama bide bi hormon varmış doğumdan sonra düşüyormuş o insanı mutsuz ediyormuş ben 1 hafta ağlamıştım doğumdan sonra herşey batıyordu sanki
babalar anne gibi olamaz hayatım benim biz gecemizi gündüzümüze katar bebeğimize bakarız onun üzerine titreriz ama babaları gelir uyanıkken sever vücut kendini zamanla toparlayacak emin ol emzirirken vücut daha çabuk toparlanıyor canım
Lütfen beraber birşeyler yapın. En azından haftasonları.Kendinizi eve hapsetmeyin. Bu gidişin kimseye bir yararı yok. Kilolu olabilirsiniz ama bakımlı olmak sizin elinizde. Bakımlı olursanız kendinize güveninizde gelir. Akşama kadar sabahki halinizle durmayın. Bebeğin uyuduğu vakitlerde duşunuzu alın, kokunuzu sürünün, saçınıza başınıza çeki düzen verin. bebeğiniz 6 aylık küçükde değil artık onunla alışverişe çıkabilirsiniz. Parka götürebilirsiniz. Yemeğe gidin, arkadaş ortamlarına girin.
Kendinize zaman ayırın.
Unutmayınki sizin iyi olmanız etrafınızdakilerinde iyi olması demektir.Siz ne kadar pozitif bakarsanız, etrafınızdakilerde size bunu yansıtır.
Bebişini güle güle büyüt annesi:ecrin_bebek:
canım cok guzel seyler yazmıssın ama benım oglum gunduz ayagımda uyuyor ayagımda uyanıyor.eger uyudu dıye bırakıp bır su ıcmeye bıle gıtsem dondugumde uyanık buluyorum hadı tekrar salla.suan hayatımdakı en kılolu donemım ınan dısarı bıle cıkmak ıstemıyorum.evet 6 aylık kucuk degıl ama buyudukce daha fena oldu kucukken kendı uyurdu mesela sımdı yok.onunla dısarı cok fazla cıkamıyorum gunu gunune uymuyor cunku bazen cıktıgımız yerde bır aglamaya baslıyor uykusu geldıgı ıcın eve zor atıyoruz kendımızı.
bebeğinizi güle güle büyütün
eşinizden beklemeyin
yorulduğunuzda söyleyerek destek isteyin
canınız sıkıldığınızda hafta sonu çıkalım diyin biraz siz söyleye söyleye alışacaktır diye düşünüyorum
ben anne değilim henüz ama :ecrin_bebek:
ah canım benden iyi kimse bilmez o ayakta sallayarak uyutmayı gece gündüz biri uyur biri uyanır,onu koy öbürünü al gece gündüz böyle geçiyordu.Topuklarım ağrırdı artık sallamaktan yürüyemezdim bıraktığımda da bir çığlık koparırlardı hayydiii herşey baştan.Ama dedim ya hepsi geçiyor.Sen yeterki kendini bırakma.Çok iyi anlıyorum seni.Fakat bütün hayatımızı çocuklara göre ayarladığımız için böyle oluyor gerçi başka bir şansımız var mıydı bilmiyorum ama Allah yardımcın olsun kericim zor bir durum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?