Bir çok türde kuş besledim. Eşim kuşları çok seviyor. Güvercinleri de var ayrı yerde. Urfada yaşıyoruz. Balkon sürekli açık diye ishal oldu hayvancik. Klima çarpmasın rüzgar vurmasın diye yer aradık durduk. Şimdiki yeri serin ve rüzgarsız bir aydır öyle düşünün kuş haşere ötmeye başladı. Hayvanlar 2 gün suyunu değiştirme hastalanıyor. Veya 2 saat güneşte kalsın ölüyor. Kuşlar böyle. Helede kanayaysa strese girse bile ölüyor.
Takıntıya gelince geçen kış nerdeyse hergun pizza yedik

ne pişirim demeye hasrettim. Çok yapıp ikinci güne kendine çıkarıyordum yine.
Yaz boyunca da evde bici bici yaptık. Bir tek bugün yemedi oda gıda boyası bitmiş

buzlu limonata içti idaretenlik.
Ama severek yiyecek diye rutin oluşturdum kendime. Her yediğinde bu günki nasıl olmuş diye soruyorum

eşimin sevdiği şeyi yapmak çokta zor gelmiyor bana. Yapacagimi yapıp yanına onu da yapıyorum mutlaka.
Bu arada siyah kot takintisi olustu surekli ayni kotu giyiyor. Kac tane gomlegi var. Bir tanesini cok sevdi ondan 2 tane aldik. Surekli omlari giyiyor. Arada zorla baska goydiriyorum. Ayip diye

Çokta takılma böyle şeylere. Senin garipsedigin şey bir çok kişide var..
Ben bir gün giydigimi aradan haftalar geçmeden giyemem mesela benimde takındım bu. Çok tezatiz. Ama o oyle ben böyleyim.