- Konu Sahibi iNsANizbECAncagizim
Arkadaslar,.Ben, bir lisede calismaktayim..Esim, yurt disina, (daha fazla kazanacagini dusunerek; benim de cok ikna olmamama ragmen) is bulup gitti.Telefonlarda surekli Benimde istifa etmemi istedi.Eger istifa edip gelmezsen basimin caresine bakacagim deyip tehditler savurdu.Ben de bak canim o islerin bir garantisi yok. Memurluk garanti , ikide cocugumuz var. Senin maddi durumun kotulesirse benim maasla geciniriz, sigortan bile yok su an istifa etmeyeyim dememe ragmen inatla istifa et senin kazancin benimkinin onda biri ozel sigorta bile istesek yapariz dedi esimin isini merak ederseniz( kendisi ticaretle ugrasiyor). Ben ikna olmadim. Malum cevremizde duyuyoruz erkekler kadinlari bir kalemde cocuklariyla beraber silip kenara cekilebiliyorlar.Bakti esim olmuyor baska bir formul bulmus o da su: istifa etmen karsiliginda iki evimden birisini ki oturdugumuz evi ustune yapacagim ama sende istifa edeceksin dedi.Zaten ilerde aile birligi icin bi sekilde istifa edecektim.Bende kabul ettim.Yalniz ev sadece uzerine olacak ama satmak, kiraya vermek bana ait dedi tamam dedim.Amacim erkeklerin hata yaptiklarinda es ve cocuklarinin ortada kalmamasini saglamak.Neyse devran dondu ben istifa edecekken isleri yolunda gitmemis "Hayir lutfen istifa etme yurtdisindan geri gelecegim birlikte annemlerin bulundugu sehre tasinalim senin maasla geciniriz dedi.Ve su an esim issiz ama bana istifa etmem karsiliginda hediye ettigi evi bana satmaya karar verdigini soyledi.Hani benim parami karsiliksiz almamak istiyormus.Buraya kadar hersey normal.80 milyara mal ettigi evi 130 milyara bana verecegini piyasasinin bu oldugunu soyledi.Bana bir borc senedi cikardi efendim eger evi krediyle alsaymisim su kadar olurmus taksitle ev dahada pahaliymis koskoca bir rakam cikardi. benim bankadaki tum birikimimi,maasimi,ozel ders ucretlerimi,altinlarimi benden aldi.Cunku esimin cok borclari vardi.Bunlari odedi Ev surekli ustumde kambur olarak kaldi babasigilin ihtiyaci oluyor 13 milyar benim hesaptan kart kendisinde cekiliyor.Bu durumdan muzdarip oldugumu belirtiyorum olurmu?Sen bir eve sahip olacaksin kolay mi?diyor oysa evde anne ve babasiyla birlikte kaliyoruz.Anlayamadigim ben evet dedikce kisa bir muddet iyi oluyoruz ama ben yeter bu evi almak istemiyorum.dedigimde olmaz sen bastan kabul ettin oluyor.Simdi diyeceksin neden kabul ettin?Caresizim esim cok kaba bir adam ve ticari zekaya sahip beni bi sekilde ikna ediyor.Hayattan aldigim dersler 1-issiz bir kocayla yasamak cok zor.2-Esin sana ev verse bile bunu fazlasiyla catir catir senden cikariyor 3-Parama 3 yildir sahip degilim artik bu yeter diyorum.kendisinin arsalari birikimleri var ikinci evin kirasi var ama bana ev verdi ya onlarin kurusuna dokunmadan benden yiyoruz.Bu durumdan cok muzdaribim dedigimde bagiriyor cagiriyor.Evi terk edip gidiyor eve gelmiyor.Ha yavrularima , yuvama maasim param feda olsun ama esim tarafindan kullanildigimi hissetmek bana aci veriyor.iste durumum bu Sizce cok mu abartiyorum??????