Eşimin Halasına Ne Hediye Almalı?

Bana en garanti ev hediyesi nevresim takımı gelmiştir hep. Süs eşyasında zevk tutturmak önemli, evi hiç görmediysen riskli. Çiçek, tatlıdan ev hediyesi olmaz. Kaliteli bir nevresim takımı diyorum. Ben geçen özdilekten bambu takım aldım, çok kaliteliydi.

Bence kisisel hediye alin. Esine atkı bere, halaya da bi bluz filan. Maddi durumunuz el veriyorsa.

Merhaba Hanımlar,
Eşimin halası geçenlerde aradı, bizleri çok özlediklerini görüşmek istediklerini söyledi ve bizi memleketlerine davet etti. Biz de bu hafta sonu planlayalım dedik. Oturdukları yer de kaplıcaların ve şifalı suların olduğu yerde. Sağ olsunlar o haftasonu 2-3 günlük bizim için bir kaplıcada yer ayarlamışlar ve hep birlikte orada olacağız. Şimdi sorum şu: Hem otel masrafları için hem de bu nazik davetleri için kendilerine güzel bir hediye almak istiyorum. Sizce ne uygun olur? Eşi ve kendisine hediye mi alsam veya evlerine bir şeyler mi? Ya da başka ne gibi bir jest yapabilirim?
Müzik kutusu

O ne iyi halaymiş :KK51: ozendim size.. İyi tatiller oncelikle.. Evlerine birsey daha mantikli gibi duruyor. Tablo olabilir, yada şık bir fincan takimi, süslü püslü çok hoş caydanliklar var olabilir.. Tatli da alirsiniz oldu bitti

Bardak ya da fincan takımı da olabilir. Evde en çok kırılan ve yedekte muhakkak bulunması lazım olan eşyalardır. Benim gibi sakarsa çok sevinir.

Ev hediyesi ev görmeye gidilirken götürülür bence. Kişisel bir şeyler alın. Halaya eğer takıyorsa kaliteli bir eşarp bir çift küpe gibi şeyler.

Bulunduğunuz şehre özgü birşeyler alabilirsiniz, çocukları varsa onlara hediye alabilirsiniz, parfüm, tatlı, tesettürlüyse eşarp vs alabilirsiniz.

Back