Eşimin Halasına Ne Hediye Almalı?

Loranne

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
30 Nisan 2017
280
225
103
Merhaba Hanımlar,
Eşimin halası geçenlerde aradı, bizleri çok özlediklerini görüşmek istediklerini söyledi ve bizi memleketlerine davet etti. Biz de bu hafta sonu planlayalım dedik. Oturdukları yer de kaplıcaların ve şifalı suların olduğu yerde. Sağ olsunlar o haftasonu 2-3 günlük bizim için bir kaplıcada yer ayarlamışlar ve hep birlikte orada olacağız. Şimdi sorum şu: Hem otel masrafları için hem de bu nazik davetleri için kendilerine güzel bir hediye almak istiyorum. Sizce ne uygun olur? Eşi ve kendisine hediye mi alsam veya evlerine bir şeyler mi? Ya da başka ne gibi bir jest yapabilirim?

Evlerine gidiyorsanız evlerine güzel bişey alabilirsiniz bide bi akşam yemeğe götürebilirsiniz evde hem uğramamış olurlar hemde siz bi jest daha yapmış olursunuz iyi tatiler şimdiden:)

Durumunuz nasil bilmiyorum ama mutfak kucuk ev aletlerinden birisini ala bilirsin..

Türk usulü.. Borcam :-)

Evlerine gidiyorsanız evlerine güzel bişey alabilirsiniz bide bi akşam yemeğe götürebilirsiniz evde hem uğramamış olurlar hemde siz bi jest daha yapmış olursunuz iyi tatiler şimdiden:)
Akşam yemeği fikri güzelmiş aslında gerçekten ama sanırım zaten sadece bir akşam orada kalıp sonra otele gideceğiz. Muhtemelen o güne de ne kadar hazırlık yapmayın desem de yapacaklardır. En iyisi ev hediyesi gibi görünüyor.

Merhaba Hanımlar,
Eşimin halası geçenlerde aradı, bizleri çok özlediklerini görüşmek istediklerini söyledi ve bizi memleketlerine davet etti. Biz de bu hafta sonu planlayalım dedik. Oturdukları yer de kaplıcaların ve şifalı suların olduğu yerde. Sağ olsunlar o haftasonu 2-3 günlük bizim için bir kaplıcada yer ayarlamışlar ve hep birlikte orada olacağız. Şimdi sorum şu: Hem otel masrafları için hem de bu nazik davetleri için kendilerine güzel bir hediye almak istiyorum. Sizce ne uygun olur? Eşi ve kendisine hediye mi alsam veya evlerine bir şeyler mi? Ya da başka ne gibi bir jest yapabilirim?
Salon çiceği alın saksıda,yanınada tatlı alın derim.

Küçük ev aleti alabilirsiniz. Ama ihtiyaca yönelik olması gerek, evinde ne var ne yok bilmeyebilirsiniz. Bu yüzden bu seçenek mantıksız olabilir. Yada şık züccaciye ürünlerine bakabilirsiniz. Mesela kaliteli bir bakır fincan takımı alabilirsiniz. Su takımı yada cam fanuslu pasta takımları oluyor tabaklı falan onlara bakabilirsiniz. Halanız çok nazikmiş sizde onu mutlu edecek bir şey almaya çalışın:)

En kötü dertler böyle olsun bu forumda :dondurma: belki saksı da çiçek, lokumluk içi dolu, nereden gidiyorsanız oranın meşhur tatlısı falan varsa ek olarak o da olabilir. Bunlar baya basit kaçmış ama haha en azından ek birşeyler olabilir. :KK48:

En kötü dertler böyle olsun bu forumda :dondurma: belki saksı da çiçek, lokumluk içi dolu, nereden gidiyorsanız oranın meşhur tatlısı falan varsa ek olarak o da olabilir.
Evet hep iç karartıcı dertlerimiz oluyor ama bazen böyle küçük şeylerde de fikir edinmek istiyor insan :)Çiçek zarif bir hediye olur, kimse güzel bir orkideye hayır demez herhalde :) Bunu not alıyorum.

Küçük ev aleti alabilirsiniz. Ama ihtiyaca yönelik olması gerek, evinde ne var ne yok bilmeyebilirsiniz. Bu yüzden bu seçenek mantıksız olabilir. Yada şık züccaciye ürünlerine bakabilirsiniz. Mesela kaliteli bir bakır fincan takımı alabilirsiniz. Su takımı yada cam fanuslu pasta takımları oluyor tabaklı falan onlara bakabilirsiniz. Halanız çok nazikmiş sizde onu mutlu edecek bir şey almaya çalışın:)
Şık züccaciye ürünleri de mantıklı geldi, son zamanlarda bu tür süslü şeyler görüyorum etrafta. Çok teşekkür ederim :)

Salon çiceği alın saksıda,yanınada tatlı alın derim.
Bir kişi daha salon çiçeği ve tatlı demişti. Sanırım tercihim bu olacak. Gerçekten güzel bir hediye ama nedense ilk etapta hiç aklıma gelmemişti. Çok teşekkür ederim önerileriniz için.

Takılıyorum canım :) Bi duvar saati, tablo, Çay makinesi, tatlı bir vazo olabilir :)

Bi zemzem takımı olabilir çok tatlı oluyor o :)
Çok teşekkür ederim, bir sürü güzel öneri. Bunları aklımın kenarına not alıp bir yerlere giderken sırayla alsam, ne alacağımı düşünme derdinden kurtulmuş olurum. :)

Vaayy be ne eş halaları var Allah muhabbetinizi daim etsin.Züccaciye ürünlerini evin eşyalarına uygun almak zorundasınız ,evleri spor mu klasik mi ona dikkat etmelisiniz.

Vaayy be ne eş halaları var Allah muhabbetinizi daim etsin.Züccaciye ürünlerini evin eşyalarına uygun almak zorundasınız ,evleri spor mu klasik mi ona dikkat etmelisiniz.
Aslında evlerine gitmedim hiç, hep babalarının evinde buluşulduğundan memlekete gidince onlara gitme fırsatı olmuyordu. Ama eğer evlerini yenilemedilerse klasiktir diye tahmin ediyorum. İyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim :)

Back