- 6 Ağustos 2011
- 477
- 525
-
- Konu Sahibi misssunshine86
işin özü şu. O benim kredi kartım ayrı olsun istemiyordu. Ben de bunu istemediğimi kendime ayrı kredi kartı istediğimi söylüyordum. O ise bunu istemiyordu. Ben de maaş kartımdan tek çekim harcadım bir süre. baktım hep nakit harcamak sıkıntı yaratıyor, bankam o sırada adıma kredi kartı göndermişti onu kullanmaya başladım. Neden eşime söylemedim çünkü o benim aldıklarıma sürekli laf ediyor. Örneğin 60 tlye pantolon beğenip aldıysam dolapta kaç tane pantolonun var neden alıyorsun der. Ya da makyaj malzemesine 100 tl verdiysem aynı rengin bilmem kaç tanesi yok mu der. Bu da bende hırs yaratttı. Ama işte aldığım maaştan ödemeleri yapıp tüm parayı eşimin hesabına gönderme sistemimiz devam ettiği sürece ben hem eksiye kalıyordum hem de faiz yiyordum. Bundan ötürü de toplu kredi çekip kapatma yoluna gittim.Ne kadar kazanirsam kazanayim eşimdrb gizli iş yapmak istemem açikçası.Bence konu burda sizin müsrif yada istediginizi harcamaniz değil.Eşinize haber vermeden kredi cekmeniz.Eşiniz sizden habersiz kredi cekse eminim sizde kızardınız.Ne kocalar var eşinin karti elinde.sizin esiniz ne guzel kartinizi size birakmış istediginiz gibi harciyorsunuzda bence haber vermemekte hatalisiniz ve pişman olup eşinizin gönlunu almalisiniz.
Ya ben o konuda çok relax bir insanım. Gitsin istediğiyle görüşsün alsın satsın etsin. umurumda bile olmaz. Örneğin biz evlenirken benim arabam vardı onun yoktu. 2012 model daha 20bin km de olmasına rağmen arabam sırf eşim yeni araba istiyor diye tamam bunu satalım üstüne de tüm altınları koyalım senin istediğin gibi sıfır bişi alalım dedim. Altınlarım gitmiş dert edip ortalığı birbirine katmadım mesela. Belki de ben fazla umursamazım ondan da bana da öyle davranılmasını istiyorum.eşiniz ayrı siz ayrı takılıyosanız bişey diyemem herşey ortaksa bişey diyemem tabi
ama öyle değilse saçmalık çalışsam eşimden bişey saklamazdım heralde
alacağımı yine alırdım gözüne soka soka hemde
ama bişeyleri söylememek saklamaktır bana göre güvensizlik oluşturur
mesela siz eşinizin aynı şeyi yaptığını görseydiniz belkide aklınıza hemen aldatılıyormuyum gelirdi