Eşimin haberi olmadan 4bin tl kredi çektim

Bence eslerin birbirinden sakli ya da soylemeden finansal karar almalari sakincali ve yanlis en azindan boyle boyle yapicam hayatim haberin olsun demeliydiniz.Ne kadar kazanirsaniz kazanin erkek veya kadin farketmez esinize danismakta en azindan haber vermekte fayda var.Kendinizi esinizin yerine koyun ve bir daha dusunun.Burda bir cok uyenin de boyle yapmasini tavsiye ederim.Eger esiniz sizden habersiz kredi cekseydi bu konu nereye giderdi bence acaba beni aldatiyor mu diye bile dusunebilirdiniz bir cogunuz.Kusura bakmayin ama fikrimce esinize haber vermemeniz hata olmus

Çok fazla borç ödüyormuşşunuz.hesaplayamadım bir an Allah yardımcınız olsun.eşinizin ödediği büyük krediler neye özel olmazsa

Çok fazla borç ödüyormuşşunuz.hesaplayamadım bir an Allah yardımcınız olsun.eşinizin ödediği büyük krediler neye özel olmazsa
Evet toplamda 6 bini geçiyor ödediklerimiz. 700 tl ev kirası 700 tl bedelli askerlik 350 tl eşya kredisi 200tl telefon taksidi 300 tl de aidat ödüyor eşim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…