Eşimin Gündüz gece uyku esnasında penisi hep kalkıyor neden acabaa

cevap yazmaya doyamadım, bu kez ciddiyetle ama.

uyurken erekte olmanin dokunmayla, rüyayla filan alakasi yok. sinirsel sistem ile alakali bir olay, idrarla da alakasini duymadim daha önce. ayni zamanda penil sağlığının da göstergesi. yani erkeğin uyurken erekte olmasi gayet doğal ve iyi. ama uyanik halde sertlesme sorunu yaşıyorsa, bu fizyolojik kaynakli olmayabilir dolayısıyla ilaçlar gereksiz ve ise yaramıyor olabilir. doktora gece ereksiyonlarindan bahsettiniz mi? bence bir psikologdan randevu alsaniz iyi olur.
Tüh be
Sinirsel mıymış
Boş yere sevinmisim kaç gece😅

Eşimle 2 yıllık evliyiz ve eşimin devamli gece olsun gündüz olsun hep penisi kalkiyor. Bazen çok sert bazen normal sertlikte oluyor. Sinirlerim çok bozuluyor rüya felan mi görüyorsun bana söylemiyorsun diyorum görmediğini söylüyor. Ama her gece uyandığım zaman sert ve dik. İlişkimizde ilaç kullanmadan tam sertlige kavusmayan penis gece ve uykuda gündüz sert. Acaba bu durumla karşılaşan birileri var midir ? Bu normal Bir durum mu ? Doktorlara gittik kac kere ilaç kullanmasini önerdiler çünkü sertleşme çok zor oluyor iliski esnasında olsada saniyelik bosalma oluyor. Kendisinin ilk kiz arkadaşıyım ve eşim 35 yaşında evlendiği için hiç deneyimi olmadığı için acemi olduğunu söylüyor. Benim tek derdim şu lütfen gece gündüz penisin her seferinde kalkık olması normal mi ? Ben kendimi boşuna mı üzüyorum ve eşi.e kızıyorum.
Canım merak edersen diye aşağı bir makale linki bırakıyorum ama kısaca olay şu, vücudun bilinçsizce yaptığı bir egzersiz gibi düşün bunu. O bölgedeki dokulara oksijen göndererek penisin işlevini korumasını sağlıyor. Kadınlarda da olan bir durum. Klitoris de kanlanarak şişiyor geceleri bir veya daha fazla kez. Rüyayla ya da başka bir şeyle ilgisi yok. Olsa bile bu da normaldir. İnsan rüyalarını da arzularını da kontrol edemez. Kafana takmanı gerektirecek bir durum yok. Daha ziyade uyanıkken ve cinsel ilişki esnasındaki işlevleri hakkında endişelenmelisin. Eşinin de geç yaşta tecrübesiz bir erkek olması bu durumu açıklıyor. Umarım şifanızı bulursunuz.

Erkekler Sabahları Neden Ereksiyon Olur?

Eşimle 2 yıllık evliyiz ve eşimin devamli gece olsun gündüz olsun hep penisi kalkiyor. Bazen çok sert bazen normal sertlikte oluyor. Sinirlerim çok bozuluyor rüya felan mi görüyorsun bana söylemiyorsun diyorum görmediğini söylüyor. Ama her gece uyandığım zaman sert ve dik. İlişkimizde ilaç kullanmadan tam sertlige kavusmayan penis gece ve uykuda gündüz sert. Acaba bu durumla karşılaşan birileri var midir ? Bu normal Bir durum mu ? Doktorlara gittik kac kere ilaç kullanmasini önerdiler çünkü sertleşme çok zor oluyor iliski esnasında olsada saniyelik bosalma oluyor. Kendisinin ilk kiz arkadaşıyım ve eşim 35 yaşında evlendiği için hiç deneyimi olmadığı için acemi olduğunu söylüyor. Benim tek derdim şu lütfen gece gündüz penisin her seferinde kalkık olması normal mi ? Ben kendimi boşuna mı üzüyorum ve eşi.e kızıyorum.
Çişi gelmiş olabilir mi sadece tahmin.

X