Dua et resim yok bunda
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Dua et resim yok bunda
AynenDua et resim yok bunda
Sabaha karşı tabirinize çok güldümGayet normal bı durum benim esiminki de sabaha karsi dik vaziyette bekliyo abartılacak bişey yok
Tüh becevap yazmaya doyamadım, bu kez ciddiyetle ama.
uyurken erekte olmanin dokunmayla, rüyayla filan alakasi yok. sinirsel sistem ile alakali bir olay, idrarla da alakasini duymadim daha önce. ayni zamanda penil sağlığının da göstergesi. yani erkeğin uyurken erekte olmasi gayet doğal ve iyi. ama uyanik halde sertlesme sorunu yaşıyorsa, bu fizyolojik kaynakli olmayabilir dolayısıyla ilaçlar gereksiz ve ise yaramıyor olabilir. doktora gece ereksiyonlarindan bahsettiniz mi? bence bir psikologdan randevu alsaniz iyi olur.
elleyip kalk tuvaletin gelmis diyorum
Küçük cocugum var bazen emzirmek için uyaniyom gözüme carpiyo özel bakmak için uyanmiyorumSabaha karşı tabirinize çok güldüm
O saatte neden uyanıp kontrol ediyorsunuz ki
Ahahagahaha aman evladım yatağımıza işimeEvet normal.
Yani takip etmiyorum ama arada görüyorum ve elleyip kalk tuvaletin gelmis diyorum
Canım merak edersen diye aşağı bir makale linki bırakıyorum ama kısaca olay şu, vücudun bilinçsizce yaptığı bir egzersiz gibi düşün bunu. O bölgedeki dokulara oksijen göndererek penisin işlevini korumasını sağlıyor. Kadınlarda da olan bir durum. Klitoris de kanlanarak şişiyor geceleri bir veya daha fazla kez. Rüyayla ya da başka bir şeyle ilgisi yok. Olsa bile bu da normaldir. İnsan rüyalarını da arzularını da kontrol edemez. Kafana takmanı gerektirecek bir durum yok. Daha ziyade uyanıkken ve cinsel ilişki esnasındaki işlevleri hakkında endişelenmelisin. Eşinin de geç yaşta tecrübesiz bir erkek olması bu durumu açıklıyor. Umarım şifanızı bulursunuz.Eşimle 2 yıllık evliyiz ve eşimin devamli gece olsun gündüz olsun hep penisi kalkiyor. Bazen çok sert bazen normal sertlikte oluyor. Sinirlerim çok bozuluyor rüya felan mi görüyorsun bana söylemiyorsun diyorum görmediğini söylüyor. Ama her gece uyandığım zaman sert ve dik. İlişkimizde ilaç kullanmadan tam sertlige kavusmayan penis gece ve uykuda gündüz sert. Acaba bu durumla karşılaşan birileri var midir ? Bu normal Bir durum mu ? Doktorlara gittik kac kere ilaç kullanmasini önerdiler çünkü sertleşme çok zor oluyor iliski esnasında olsada saniyelik bosalma oluyor. Kendisinin ilk kiz arkadaşıyım ve eşim 35 yaşında evlendiği için hiç deneyimi olmadığı için acemi olduğunu söylüyor. Benim tek derdim şu lütfen gece gündüz penisin her seferinde kalkık olması normal mi ? Ben kendimi boşuna mı üzüyorum ve eşi.e kızıyorum.
Çişi gelmiş olabilir mi sadece tahmin.Eşimle 2 yıllık evliyiz ve eşimin devamli gece olsun gündüz olsun hep penisi kalkiyor. Bazen çok sert bazen normal sertlikte oluyor. Sinirlerim çok bozuluyor rüya felan mi görüyorsun bana söylemiyorsun diyorum görmediğini söylüyor. Ama her gece uyandığım zaman sert ve dik. İlişkimizde ilaç kullanmadan tam sertlige kavusmayan penis gece ve uykuda gündüz sert. Acaba bu durumla karşılaşan birileri var midir ? Bu normal Bir durum mu ? Doktorlara gittik kac kere ilaç kullanmasini önerdiler çünkü sertleşme çok zor oluyor iliski esnasında olsada saniyelik bosalma oluyor. Kendisinin ilk kiz arkadaşıyım ve eşim 35 yaşında evlendiği için hiç deneyimi olmadığı için acemi olduğunu söylüyor. Benim tek derdim şu lütfen gece gündüz penisin her seferinde kalkık olması normal mi ? Ben kendimi boşuna mı üzüyorum ve eşi.e kızıyorum.
Eşim gece 3 yada 4 defa WC ye gidiyor bende diyorum ki akşamdan fazla su çay içme karpuz yeme sürekli kalkıyon beni uyutmuyorsun demek adamın derdi başkaymış ben bilememişimEvet normal.
Yani takip etmiyorum ama arada görüyorum ve elleyip kalk tuvaletin gelmis diyorum
Yataktan kalk anlaminda.Kalkmış ki zaten
Uyurken bile hazır olsa bu erkek milletinin ki hep aynıUyurken kalkmazsa sıkıntı. Gerçekleri öğrendiğinize göre bundan sonra sabahları kontrol ederken oh be bugünde sağlıklı dersiniz.
Ya cevaplarınız çok hoş ' özel bakmak için uyanmiyorum' deyisinizKüçük cocugum var bazen emzirmek için uyaniyom gözüme carpiyo özel bakmak için uyanmiyorum
Çocuk uyanmasa umrumda bile olmaz işim gücüm yokda kalkık mi sönük mu hiç uğraşamam cinsel ilişki halinde kalksın yeterYa cevaplarınız çok hoş ' özel bakmak için uyanmiyorum' deyisiniz
Buna da çok güldüm
Hay siz çok yasayin
İdrar yolu enfeksiyonu geçirdiklerinde uyurken ereksiyon gerçekleşemeyebiliyor.Uyurken bile hazır olsa bu erkek milletinin ki hep aynı