Eşimin Gündüz gece uyku esnasında penisi hep kalkıyor neden acabaa

MkI

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
2 Eylül 2022
1
6
35
Eşimle 2 yıllık evliyiz ve eşimin devamli gece olsun gündüz olsun hep penisi kalkiyor. Bazen çok sert bazen normal sertlikte oluyor. Sinirlerim çok bozuluyor rüya felan mi görüyorsun bana söylemiyorsun diyorum görmediğini söylüyor. Ama her gece uyandığım zaman sert ve dik. İlişkimizde ilaç kullanmadan tam sertlige kavusmayan penis gece ve uykuda gündüz sert. Acaba bu durumla karşılaşan birileri var midir ? Bu normal Bir durum mu ? Doktorlara gittik kac kere ilaç kullanmasini önerdiler çünkü sertleşme çok zor oluyor iliski esnasında olsada saniyelik bosalma oluyor. Kendisinin ilk kiz arkadaşıyım ve eşim 35 yaşında evlendiği için hiç deneyimi olmadığı için acemi olduğunu söylüyor. Benim tek derdim şu lütfen gece gündüz penisin her seferinde kalkık olması normal mi ? Ben kendimi boşuna mı üzüyorum ve eşi.e kızıyorum.

Bi salın şu adamların pipilerini yaa 😄😄😄
Bu şekilde neden neden neden diye üzerine giderseniz adam da kafaya takacak belki de iyice zaten problemleriniz varmış bir de bu yüzden gitmeyin adamın üstüne.
Normal bir durum ayrıca erkekler için.

yine de siz takibi bırakmayın. gece enerjisini rüyasındaki aşkına harcadığı için gündüz size yetemiyor olabilir. her sertlestiginde uyandırın. bi bj fena olmaz hani ;P

cevap yazmaya doyamadım, bu kez ciddiyetle ama.

uyurken erekte olmanin dokunmayla, rüyayla filan alakasi yok. sinirsel sistem ile alakali bir olay, idrarla da alakasini duymadim daha önce. ayni zamanda penil sağlığının da göstergesi. yani erkeğin uyurken erekte olmasi gayet doğal ve iyi. ama uyanik halde sertlesme sorunu yaşıyorsa, bu fizyolojik kaynakli olmayabilir dolayısıyla ilaçlar gereksiz ve ise yaramıyor olabilir. doktora gece ereksiyonlarindan bahsettiniz mi? bence bir psikologdan randevu alsaniz iyi olur.

Şaka maka bj ile belki o anlarda size yoğunlaşmasını sağlayabilirsiniz, ağır bi uykusu da yoksa güzel bi sevişip uyuyun işte :))
yine de siz takibi bırakmayın. gece enerjisini rüyasındaki aşkına harcadığı için gündüz size yetemiyor olabilir. her sertlestiginde uyandırın. bi bj fena olmaz hani ;P

Normalde kalkmıyorsa, sen de uyurken fırsatı değerlendir.

2 sene önce felan üyenin biri eşinin şeysini cetvelle karışla ölçmüştü sizinkiler kaç santim demişti o gece herkes ölçüm yapacağını yazmıştı felaket bi konuydu :KK70:
Bu konuda benzer bi konu bu gece herkes eşini gözlemlesin :KK45:

Sizde sürekli sulanıyorsunuz sabah akşam çamaşırınız lekeli , her gördüğünüze istek mi duyuyorsunuz? Sorusu kadar saçma bir soru bu :) çok doğal ve fizyolojik bir olay. Nasıl bizimki temizlenme ve bakterilerden korunma mekanizmasıysa onlarınki de benzer bir mekanızma. Böyle şeyler düşüne düşüne kendinizi hasta edersiniz benden demesi..

2 sene önce felan üyenin biri eşinin şeysini cetvelle karışla ölçmüştü sizinkiler kaç santim demişti o gece herkes ölçüm yapacağını yazmıştı felaket bi konuydu :KK70:
Bu konuda benzer bi konu bu gece herkes eşini gözlemlesin :KK45:
Dua et resim yok bunda :KK70:

X