Eşimin grup fantazisi hayalde gercekde yok.

Babadan dayak yedigin annemin şiddet gördüğü bı evden kaçmış olamaz mıyım? Kızım babasinda kalio. Sık sık gidiyorum yanına. Bisileri bilmeden onyargiyla nekdr çok seviyorsunuz baltalamayı. Yahu biri bole bı konu açsa. Bn önce anlar dinlerim.yanlisda olsa böle aşaglamadan kırmadan konuşurum. Vardır bı nedeni belki anlatmak istemio derim. Yanlissada yanlış etmişsiniz ins artık doğruyu gormussunuzdur derim.insaniz hepimiz hata yapamaz mıyız? Siz hicmi hata yapmiosunuz?
Ya bi git Allah aşkına, g.tünden korkan adama mı verdin şimdi de çocuğu? Senin yanından başka her yere sığmış, bi yanına sığdıramadın zavallı pinpon topu gibi bi orda bi burda. Senin grupçu kocan seni o..sun diye hakaret edip kovmamış mıydı yaka paça, sen o muameleyi yutup oturduysan daha da gitmezsin bi yere.

Gülüm biz böyle bişey niye yaşayalım? Bizim kocalar g.v.t değil ki. Seninki öyle
Hee pardon bn yorumlardada herkesi kendim gbi sandım açık ve net. Doğru diosun. Öle olsa bile burda bir solesinler.dimi 😁

Ya bi git Allah aşkına, g.tünden korkan adama mı verdin şimdi de çocuğu? Senin yanından başka her yere sığmış, bi yanına sığdıramadın zavallı pinpon topu gibi bi orda bi burda. Senin grupçu kocan seni o..sun diye hakaret edip kovmamış mıydı yaka paça, sen o muameleyi yutup oturduysan daha da gitmezsin bi yere.
Doğru diosun ogunden beri yanimdasin benle birlikde yaşadın herşeyi gördün. Yorumlaman muhtesem

Hee pardon bn yorumlardada herkesi kendim gbi sandım açık ve net. Doğru diosun. Öle olsa bile burda bir solesinler.dimi 😁
Yoo kocası gavat olan direkt gidip boşar. Yatağa girip başkasıyla hayal fantazisine dahil olmaz. Oda sizin genişliğinizden kaynaklı

Aşkım inanmazsın ama eski konularına ulaşılabiliyor, bu neyin özgüveni halen anlamış değilim.
Aaa bilmiodum gerçekten ulasilabiliomu. Yahu kaç sene geçmiş üstünden ogunden beri ne yaşadımi gordunmude önyargilarinla klavyene sariliosun? Şoyle düşün. Sen bişi yaşadın bi hata yaptın bn seni o hatandan 5 sene sonra tekrr gördüm. Ogunden beri ne yaşadımi bilmeden sana kalkıp 5 sene önce şöyle boyleydi diyip seni gömsem. Kınasam. Suclasam. Sen hayırdır dersin.

Yoo kocası gavat olan direkt gidip boşar. Yatağa girip başkasıyla hayal fantazisine dahil olmaz. Oda sizin genişliğinizden kaynaklı
Boşanioz zate Türkçe anlamiosam ingilizce yazıyım? Yatağa girip hayal fantezisine dahil olsam şuan bosanio olmazdm dimi? Demeki geniş degilimki bosaniorum. Az brz okuyun anlayın saldirmadan.sutten cikmissiniz akkaşıksiniz anladık.

Aaa bilmiodum gerçekten ulasilabiliomu. Yahu kaç sene geçmiş üstünden ogunden beri ne yaşadımi gordunmude önyargilarinla klavyene sariliosun? Şoyle düşün. Sen bişi yaşadın bi hata yaptın bn seni o hatandan 5 sene sonra tekrr gördüm. Ogunden beri ne yaşadımi bilmeden sana kalkıp 5 sene önce şöyle boyleydi diyip seni gömsem. Kınasam. Suclasam. Sen hayırdır dersin.
Yavri sen ne anlatıyon yine bize gözünü seveyim? Boşanman ayrı olay, çocuk ayrı olay, bu kocayı bulman ayrı olay, seni yaka paça hakaretler ile kovması ayrı olay, sahi sen nasıl döndün geri nasıl için aldı? Ne eşiklerden geçtiniz siz, grup hayali falan koymaz size. Zaten çok da koymuş sayılmaz. Adam sönmesin diye cevap vermişsin fantezisine bi de, nasıl bir açlık bu gözünü seveyim.

Boşanioz zate Türkçe anlamiosam ingilizce yazıyım? Yatağa girip hayal fantezisine dahil olsam şuan bosanio olmazdm dimi? Demeki geniş degilimki bosaniorum. Az brz okuyun anlayın saldirmadan.sutten cikmissiniz akkaşıksiniz anladık.
I don't understand Turkish, please speak in English. In which language can we communicate with you?because you can't speak Turkish

" Kimle yapiosun şuan, oranını ellio buranimi dio. Bn cevap vermek istemiorum bakiorum isteksizlesio mecbur kaliorum cevap veriorum "
Alıntılayamadım kopyaladım. Dahil olmuşsunuz ne halta inkar ediyorsun 😂😂
Şu sütten çıkmış ak kaşık meselesinde de, ne kocam beni başkasının bilmem naptığını hayal netti ne ben onun? Aynen öyle sütten çıkma ak kaşığım ben. Benim kaşığıma laf etmeden kendi kaşığını bi temizle

'Zevke gelio' ne demektir?
Güzelim Y ve R harflerimiz var. Kullanalım lütfen.

Adam sapık belli ki.

Türkçe yazmamışsınız ki.

Merhaba bitme yolunda olan evliliğimin bir sorunu daha var. Eşim ilk zmnlar normal insanlar gbi birlikde olurken. Bikac senedir grup fantazisi den zevk alio. Misal beni başka adamlarla hayal edip söyleyerek zevke gelio . Bn bundan hoşlanmıyorum. Bunu ona bikackez soledim.amaan yatakda kalio uçup gidio gerçek olmuoki dedi. Bn halbuki sırf onunla yaşayarak tatmin oluyorum. Bana o esnada soruyo. Kimle yapiosun şuan, oranını ellio buranimi dio. Bn cevap vermek istemiorum bakiorum isteksizlesio mecbur kaliorum cevap veriorum. Bn onu yatakda bile kimseyle dusunmezken o bununla zevk alio. Kabul etsem eş degirtirme hayalide kurcak. Önceden böle sapkın değildi. Sanırım bnden once birlikte olduğu kadınla bu tarz şeyler yaşadı. Yaşli kadinla.ondanmi acaba die dusunuom. Yoksa bunu yapmamış biri nasıl bundan zevk alır dimi ? Yatakda bile idare ettim sırf o sevio die o fanteziyi. Yatakda bile egoist adam. Artık bn gidince grub yapar bolbol pislik 😡
Cüs bende fantazilere açık biriyim ama bu fantezi değil azgınlık olmuş insan karısını namusunu nasıl başka bir erkekle hayal edebilir ya sizde bunu normallestiriyorsunuz bide valla böylesini (tabiki abartiyorum ama ) aldatacaksin sonrada bak zevkin dorugunu yaşattım sana diyeceksin bosanin anacim bu nedir yaaa

@zxshermine düşünsenize, aşkım şu an Berkecan'ın lolosuna dokunuyorum. Oha. Aşkım kusura bakma, ben Berkecan'la devam etcem diyesiymiş. 😂

Bu kocaya bu müstehak gibi.
Söylesem hoşuna giderdi gerizekalinin.ama.bn nefret ediyordum bu durumdan .o bunu bile bile sanki bnde istiomusum gbi davraniodu.bikackez soledim.sevmiorum.bu durumdan rahatsız oluyorum dedm.sennle aynı şeylerden zevk almak zorunda değilim dedm. Bn seni kendi sevdgm ama senn hoslanmadigin biseyde zorlasam dedm .olur farketmez dedi 😒 bn onu okdr çok seviodumki ondan başkasını değil hayal etmek aklımdan gecirmiodum.😔 Hayallerimi yikti

X