Eşimin grup fantazisi hayalde gercekde yok.

Değişik kafalar :cry:
Artk bnden once ne yasadiysa yaşli zengin karilarla. Hayır bn misal gözüme hog gelmeyen begenmedigim bı tiple sırf ihtiyaç için olmam. Bu mal bnden once yaşli kadınla takilmis. Tatillere gtms. Midesiz. Halada msjlasio onla. Bnm gbi sarışın minyon bakımlı karısı varken.haftaya davamız var bosansın Görcek essegin seyini

Merhaba bitme yolunda olan evliliğimin bir sorunu daha var. Eşim ilk zmnlar normal insanlar gbi birlikde olurken. Bikac senedir grup fantazisi den zevk alio. Misal beni başka adamlarla hayal edip söyleyerek zevke gelio . Bn bundan hoşlanmıyorum. Bunu ona bikackez soledim.amaan yatakda kalio uçup gidio gerçek olmuoki dedi. Bn halbuki sırf onunla yaşayarak tatmin oluyorum. Bana o esnada soruyo. Kimle yapiosun şuan, oranını ellio buranimi dio. Bn cevap vermek istemiorum bakiorum isteksizlesio mecbur kaliorum cevap veriorum. Bn onu yatakda bile kimseyle dusunmezken o bununla zevk alio. Kabul etsem eş degirtirme hayalide kurcak. Önceden böle sapkın değildi. Sanırım bnden once birlikte olduğu kadınla bu tarz şeyler yaşadı. Yaşli kadinla.ondanmi acaba die dusunuom. Yoksa bunu yapmamış biri nasıl bundan zevk alır dimi ? Yatakda bile idare ettim sırf o sevio die o fanteziyi. Yatakda bile egoist adam. Artık bn gidince grub yapar bolbol pislik 😡
Şunu okurken midem kalktı ya bi erkek sevdiği kadını nasıl başkasıyla düşünebilir 😟😟😟

Z zxshermine düşünsenize, aşkım şu an Berkecan'ın lolosuna dokunuyorum. Oha. Aşkım kusura bakma, ben Berkecan'la devam etcem diyesiymiş. 😂

Bu kocaya bu müstehak gibi.
Bazen dedmki ulan buna öle şeyler soliyimki bu yaptığını abartiyim görsün bakalım istemedigim şeyi yapmak nasıl oluomus. Ama sonra kullanırdı onuda. Senn içinde varmış bilmemne die

Artk bnden once ne yasadiysa yaşli zengin karilarla. Hayır bn misal gözüme hog gelmeyen begenmedigim bı tiple sırf ihtiyaç için olmam. Bu mal bnden once yaşli kadınla takilmis. Tatillere gtms. Midesiz. Halada msjlasio onla. Bnm gbi sarışın minyon bakımlı karısı varken.haftaya davamız var bosansın Görcek essegin seyini
siz gerçek misiniz? mahalle yanmış bitmiş siz sarışın minyon bakımlı diyorsunuz

Sizde de var bi tuhaflık ama neyse 🤐

Bazen dedmki ulan buna öle şeyler soliyimki bu yaptığını abartiyim görsün bakalım istemedigim şeyi yapmak nasıl oluomus. Ama sonra kullanırdı onuda. Senn içinde varmış bilmemne die
Şey de şimdi seni 2 erkek araya aliyor de grup .d

Z zxshermine düşünsenize, aşkım şu an Berkecan'ın lolosuna dokunuyorum. Oha. Aşkım kusura bakma, ben Berkecan'la devam etcem diyesiymiş. 😂

Bu kocaya bu müstehak gibi.
Evt ona buruşuk eski manitasiyla baya ii gruplar yapar bn gdnce. Yanlız 10 sene sonra o karı kokuscak ozmnda bakalım ne halt yicek

Vallahi şuradaki tuhaf kocaları gördükten sonra,evdekini pamuklara sarasim geliyor.Eee mükemmel mi?Hayır,değil😂.
Evdekini mi 😂😂😂
Siz çok yaşayın, güzel güldüm bu lafa 😃
Bizde de oluyor o durum. Eşim dışardayken telefonda tartışıyoruz yoktan sebep diyelim. Eve gergin ve korku içinde geliyor gene bir kaos mu çıkacak diye. O gelene kadar burada birkaç konu okuyorum, adama bütün öfkem geçiyor.
Kapıyı gülücükler saçarak açıyorum.
Akıl hastası olduğumu düşünecek bir gün sırf bu sebepten 😂

Gerçekten 38 yaşında mısınız ? Anneler kulübü üyesisiniz; kaç çocuğunuz var ?

X