Eşimin grup fantazisi hayalde gercekde yok.

Evdekini mi 😂😂😂
Siz çok yaşayın, güzel güldüm bu lafa 😃
Bizde de oluyor o durum. Eşim dışardayken telefonda tartışıyoruz yoktan sebep diyelim. Eve gergin ve korku içinde geliyor gene bir kaos mu çıkacak diye. O gelene kadar burada birkaç konu okuyorum, adama bütün öfkem geçiyor.
Kapıyı gülücükler saçarak açıyorum.

Akıl hastası olduğumu düşünecek bir gün sırf bu sebepten 😂

+18 bölümündeki konu başlıklarını görmesin de; diğer konularda sorun yok.😂

Pardon?
Boşanmak üzere olduğu insanla cinsel hayatı olan,
sapkınlıklarına eşlik eden siz değil misiniz?
Yahu şuan birlikde olmuoz öncesinden bahsediorum ben .

+18 bölümündeki konu başlıklarını görmesin de; diğer konularda sorun yok.😂
O konuları okumuyorum artık. Ne yapalım, Mahmut abiler de içindeki dişil enerjiyi törpülesinler :)
Diğer gerçek kadın konuları da jinekoloji ya da psikiyatri biliminin konusu zaten, beni aşar:)

siz gerçek misiniz? mahalle yanmış bitmiş siz sarışın minyon bakımlı diyorsunuz
Valla dün gece sabaha kdr sinirden uyumadigimdan olablr. Mide ve kalp ağrısı cekiorum

Çocuk niye anneannede kalıyor? Siz annesi değil misiniz?
çocuğu 10 küsur yaşlarındayken bu adamla tanışmış ve çocuk düzenini bozmak istememiş. anne evine ikinci ke dönmek ağır geliyor diyen konu sahibinin kızına annannesi bakıyormuş meğer

çocuğu 10 küsur yaşlarındayken bu adamla tanışmış ve çocuk düzenini bozmak istememiş. anne evine ikinci ke dönmek ağır geliyor diyen konu sahibinin kızına annannesi bakıyormuş meğer
Ay bu o üye mi? O zamanda sinir olmuştum çocuğu bırakıp kocaya gitti diye. Göz ardı edeyim en iyisi.

Artk bnden once ne yasadiysa yaşli zengin karilarla. Hayır bn misal gözüme hog gelmeyen begenmedigim bı tiple sırf ihtiyaç için olmam. Bu mal bnden once yaşli kadınla takilmis. Tatillere gtms. Midesiz. Halada msjlasio onla. Bnm gbi sarışın minyon bakımlı karısı varken.haftaya davamız var bosansın Görcek essegin seyini
Bi playboyla evlenirsen sonun bu olur

Sırf isteksizleşiyor diye buna ayak uydurmak zorunda değilsiniz. Eşini kıskanmayana ne denir şimdi burda söylemiyim

Merhaba bitme yolunda olan evliliğimin bir sorunu daha var. Eşim ilk zmnlar normal insanlar gbi birlikde olurken. Bikac senedir grup fantazisi den zevk alio. Misal beni başka adamlarla hayal edip söyleyerek zevke gelio . Bn bundan hoşlanmıyorum. Bunu ona bikackez soledim.amaan yatakda kalio uçup gidio gerçek olmuoki dedi. Bn halbuki sırf onunla yaşayarak tatmin oluyorum. Bana o esnada soruyo. Kimle yapiosun şuan, oranını ellio buranimi dio. Bn cevap vermek istemiorum bakiorum isteksizlesio mecbur kaliorum cevap veriorum. Bn onu yatakda bile kimseyle dusunmezken o bununla zevk alio. Kabul etsem eş degirtirme hayalide kurcak. Önceden böle sapkın değildi. Sanırım bnden once birlikte olduğu kadınla bu tarz şeyler yaşadı. Yaşli kadinla.ondanmi acaba die dusunuom. Yoksa bunu yapmamış biri nasıl bundan zevk alır dimi ? Yatakda bile idare ettim sırf o sevio die o fanteziyi. Yatakda bile egoist adam. Artık bn gidince grub yapar bolbol pislik 😡
Bsnce sizde farklı Bi fantazi sunun mesela seni x kişisinin düldülü sana arkadan girince hayal ediyorum çok zevk alıyorum diyin bakalım ne yapacak

Merhaba bitme yolunda olan evliliğimin bir sorunu daha var. Eşim ilk zmnlar normal insanlar gbi birlikde olurken. Bikac senedir grup fantazisi den zevk alio. Misal beni başka adamlarla hayal edip söyleyerek zevke gelio . Bn bundan hoşlanmıyorum. Bunu ona bikackez soledim.amaan yatakda kalio uçup gidio gerçek olmuoki dedi. Bn halbuki sırf onunla yaşayarak tatmin oluyorum. Bana o esnada soruyo. Kimle yapiosun şuan, oranını ellio buranimi dio. Bn cevap vermek istemiorum bakiorum isteksizlesio mecbur kaliorum cevap veriorum. Bn onu yatakda bile kimseyle dusunmezken o bununla zevk alio. Kabul etsem eş degirtirme hayalide kurcak. Önceden böle sapkın değildi. Sanırım bnden once birlikte olduğu kadınla bu tarz şeyler yaşadı. Yaşli kadinla.ondanmi acaba die dusunuom. Yoksa bunu yapmamış biri nasıl bundan zevk alır dimi ? Yatakda bile idare ettim sırf o sevio die o fanteziyi. Yatakda bile egoist adam. Artık bn gidince grub yapar bolbol pislik 😡
Bence kırbaç alın sekste kırbacı seviyorum seni kurbaçlsmak hoşuma gidiyor diyin hıncınızı almış olursunuz

Sapıklık konu açacak bir durum yok. Dehleyin sapık, namussuz adamı.

Sana diyorum Mahmut abi

X