S slsbl Üye Kayıtlı Üye 24 Mayıs 2013 180 2 16 Ankara 3 Şubat 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi slsbl #1 Selam kızlar eşimin msn adresini gördüm ve şoktayım...ben bilgisayardan pek anlamıyorum daha önce görüşmelerine nası bakabilirim yardımcı olur musunuz
Selam kızlar eşimin msn adresini gördüm ve şoktayım...ben bilgisayardan pek anlamıyorum daha önce görüşmelerine nası bakabilirim yardımcı olur musunuz
A AamirKhan Aktif Üye Kayıtlı Üye 24 Ekim 2012 300 271 53 3 Şubat 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi slsbl #2 Eski yazışmaları göremezsin ama açık tut birileri mutlaka laf atar:)
Huy Meselesi 🌜🌚🌛 Kayıtlı Üye 29 Şubat 2012 61.512 62.458 898 3 Şubat 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi slsbl #3 slsbl .!.: Selam kızlar eşimin msn adresini gördüm ve şoktayım...ben bilgisayardan pek anlamıyorum daha önce görüşmelerine nası bakabilirim yardımcı olur musunuz Genişletmek için tıkla... Şifresini biliyorsanız ,maillerine bakabilirsiniz.. Yine şifresini biliyorsanız, skype üzerinden giriniz, eğer konuşmaları silmemişse , skype konuşmalarını görürsünüz.. Silmişse yapcak bir şey yok.. Kişi listesini merak ediyorsanız, mail sayfasından da kişilere bakabilirsiniz..
slsbl .!.: Selam kızlar eşimin msn adresini gördüm ve şoktayım...ben bilgisayardan pek anlamıyorum daha önce görüşmelerine nası bakabilirim yardımcı olur musunuz Genişletmek için tıkla... Şifresini biliyorsanız ,maillerine bakabilirsiniz.. Yine şifresini biliyorsanız, skype üzerinden giriniz, eğer konuşmaları silmemişse , skype konuşmalarını görürsünüz.. Silmişse yapcak bir şey yok.. Kişi listesini merak ediyorsanız, mail sayfasından da kişilere bakabilirsiniz..
MelodiminEsi Hiç ayrılmadık seninle... ♥ Pro Üye Anneler Kulübü 20 Mart 2011 13.826 32.371 798 4 Haziran 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi slsbl #4 slsbl .!.: Selam kızlar eşimin msn adresini gördüm ve şoktayım...ben bilgisayardan pek anlamıyorum daha önce görüşmelerine nası bakabilirim yardımcı olur musunuz Genişletmek için tıkla... Eğer Plus kullanıyorsa sohbet günlüklerim diye bir klasör oluşur. Orada yazışmaları görüntüleyebilirsiniz. Tabii eşiniz bunu biliyor ve silmemişse...
slsbl .!.: Selam kızlar eşimin msn adresini gördüm ve şoktayım...ben bilgisayardan pek anlamıyorum daha önce görüşmelerine nası bakabilirim yardımcı olur musunuz Genişletmek için tıkla... Eğer Plus kullanıyorsa sohbet günlüklerim diye bir klasör oluşur. Orada yazışmaları görüntüleyebilirsiniz. Tabii eşiniz bunu biliyor ve silmemişse...
aylleen ♥ Kayıtlı Üye 12 Mayıs 2014 6.177 3.526 198 13 Temmuz 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi slsbl #5 Msn var mı ki? artık skype ile birleşmemiş miydi? Skypeta'da yakındaki görüşmeler kısmı var kişilerin sağında ordan eski konuşmalara bakılabiliyor
Msn var mı ki? artık skype ile birleşmemiş miydi? Skypeta'da yakındaki görüşmeler kısmı var kişilerin sağında ordan eski konuşmalara bakılabiliyor