Eşimin gizli intagramını yakaladım sifresini nasıl öğrenirim ?

Eşimin beni engellediği bir intagram hesabını buldum. Msjlasma veya takipleştipi kimse yoktu . Aldadıtılıyorum yüksek ihtimalle o hesabın sifresini nasıl öğrenirim kendi tlfnunda açıktı kurcaladım biley bulamadım amasifresinü öğrenip kendi tlfnumdan girersem kanıtlarım . Nasıl yapıcam ve kendi tlfnunda girdiğimi görmemeli? Bildirim hidermi ?
İki faktörlü kimlik doğrulaması açıksa giril yaparken yakalanırsın yüksek ihtimal. Eşinin telefonundan karıştırmaya çalış

Siz daha yeni doğum yapmadınız mı adam sizi nerdeyse lohusayken aldatacak karakterde mi?

Siz daha yeni doğum yapmadınız mı adam sizi nerdeyse lohusayken aldatacak karakterde mi?
Beklemezsim aslında ama bilmiyorum işte farklı intGram acmıs ocak ayında ve beni engellemiş o instadan 2 gündür elimde intagramı ama bi yazışma etme görmedim

Eşimin beni engellediği bir intagram hesabını buldum. Msjlasma veya takipleştipi kimse yoktu . Aldadıtılıyorum yüksek ihtimalle o hesabın sifresini nasıl öğrenirim kendi tlfnunda açıktı kurcaladım biley bulamadım amasifresinü öğrenip kendi tlfnumdan girersem kanıtlarım . Nasıl yapıcam ve kendi tlfnunda girdiğimi görmemeli? Bildirim hidermi ?
Amacın Kanıt toplayip bosanmaksa böyle uğraş. Bosanmayacaksan hiç irdeleme. Eşim ikinci insta adresi açmışti bende görüp bunu neden açma gereği duydun ne alaka diyerek direk sordum oda şifresini verip sadece yakın arkadaş ve iş arkadaslarimi ekleyecegim akrabaların görmesini istemediğim paylaşımları ordan yapacağım dedi. Net olun sormayami cekiniyorsunuz anlamadim yani hem insta açacak hem beni engelleyecek varsa öyle g.t cesaretinden dolayı tebrik eder by by derim

Amacın Kanıt toplayip bosanmaksa böyle uğraş. Bosanmayacaksan hiç irdeleme. Eşim ikinci insta adresi açmışti bende görüp bunu neden açma gereği duydun ne alaka diyerek direk sordum oda şifresini verip sadece yakın arkadaş ve iş arkadaslarimi ekleyecegim akrabaların görmesini istemediğim paylaşımları ordan yapacağım dedi. Net olun sormayami cekiniyorsunuz anlamadim yani hem insta açacak hem beni engelleyecek varsa öyle g.t cesaretinden dolayı tebrik eder by by derim
Hayır intası zaten elimde girdim bişey yok sorsam biley yaptıysada inlar edicek evet seni aldattım demez sonucta. Bende kendisine sormak yerine bekliyorum bi süre ne için lullanıyomuş öğrenmek için . Sordugumda dogru cvp vercegini düşünmüyorm

Instagram gir
Şifremi unuttuma bas
Orda kocanın hesapları olacak
Hangisi ise bas
Şifre değiştirecesin
Orda hemen kurcalarsın

Eğer uzun süre girmemiş ise başka bir telefon ile girersen telefon markası ve giriş yaptığın şehir çıkıyor
Yada geçmişte giriş yerleri var integram da bulunur

Arkadaşlarının yada annenin telefonu ile gir anlamaz :)
Şimdiden başarılar dilerim herhangi bir durum olursa şöyle
Bu arada tablet ile de giriş yapsan anlamaz

Instagram gir
Şifremi unuttuma bas
Orda kocanın hesapları olacak
Hangisi ise bas
Şifre değiştirecesin
Orda hemen kurcalarsın

Eğer uzun süre girmemiş ise başka bir telefon ile girersen telefon markası ve giriş yaptığın şehir çıkıyor
Yada geçmişte giriş yerleri var integram da bulunur

Arkadaşlarının yada annenin telefonu ile gir anlamaz :)
Şimdiden başarılar dilerim herhangi bir durum olursa şöyle
Bu arada tablet ile de giriş yapsan anlamaz
Giriş olayını yaptım 3 gündür tlfnumda acık intagram o banyodayken ınun tlfnundan sildim benden giden giriş bildirimlerini o yüzden bilmiyor ama henuz biley yakalayamadım ne amaçla acmıs anlayamadım

Giriş olayını yaptım 3 gündür tlfnumda acık intagram o banyodayken ınun tlfnundan sildim benden giden giriş bildirimlerini o yüzden bilmiyor ama henuz biley yakalayamadım ne amaçla acmıs anlayamadım
Gizlenen sohbetlere bak
En son kaydedilen videolara bak
Bir de beğenilen
Şu aramar kısmının geçmişi var onlara bak

Eşin ile ilişkin nasıl ?

Gizlenen sohbetlere bak
En son kaydedilen videolara bak
Bir de beğenilen
Şu aramar kısmının geçmişi var onlara bak

Eşin ile ilişkin nasıl ?
Herseye baktım yok hiç bişey sadece beni engellemiş o intadan o var. Aramız kötü degil aslında ama yeni dogum yaptım zaten o yüzden son zamanlar cinsellik yoktu ama normaldede cok istekli biri degildir zaten

Herseye baktım yok hiç bişey sadece beni engellemiş o intadan o var. Aramız kötü degil aslında ama yeni dogum yaptım zaten o yüzden son zamanlar cinsellik yoktu ama normaldede cok istekli biri degildir zaten
Ben pek istegramda sohbetler olduğunu düşünmüyorum daha çok eskilerde vardı
Kadın , cinsellik vb
Şuan telegramda çok var
Birde bence eşiniz bir şey yapmamış siz sadece cinsellik uzun süre yapmadığınız için düşünüyorsunuz
Bence erkekler kadınların doğumlarına yakın 🤣 hellede aldatma olmaz
Hiç şüphelenmeyin

Ben pek istegramda sohbetler olduğunu düşünmüyorum daha çok eskilerde vardı
Kadın , cinsellik vb
Şuan telegramda çok var
Birde bence eşiniz bir şey yapmamış siz sadece cinsellik uzun süre yapmadığınız için düşünüyorsunuz
Bence erkekler kadınların doğumlarına yakın 🤣 hellede aldatma olmaz
Hiç şüphelenmeyin
E yeni instagram açıp beni engelleme sebebi ne o zaman cok mantıksız degilmi ? Ay aorcam sanırım bikaç gün daha bekliyim biley olmazsa sorarım

Back
X