- 4 Aralık 2010
- 3.433
- 6.174
- 35
- Konu Sahibi flowerworld
Ben de beklerdim eşimin yok yok flower işinde iyidir demesini. Ama kavgalik bir durum yok yine de
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
gereksiz büyütmüşsünüz. alınacak bir sey yok benceBen yeni mezun meslegini yapmaya calısan bir kadınım.Gecenlerde misafirlikte halası dedi ki sen de yeni mezunsun acemisindir bizi kobay etme diyip güldü ben de attım o acemiligi dedim ve üstünde durmadım ama alındım da acıkcası.Eşime de eve dönerken söyledim o da “haklılar sonucta yenisin dedi”Haklı olabilirler ama her haklı her yerde söyleniyor mu?Eşime beni neden korumuyorsun dedim o da korumalık bir şey yok dedi kavga başladı sizce kim haklı ben mi gereksiz büyütüyorum,yanımda olmasını istiyorum her daim
Ben de beklerdim eşimin yok yok flower işinde iyidir demesini. Ama kavgalik bir durum yok yine de
E haklılar ama siz çok pis haksizsinizOrda korumasın sonradan da haklılar diyor bana
Gereksiz buyutmussun, adam haklıBen yeni mezun meslegini yapmaya calısan bir kadınım.Gecenlerde misafirlikte halası dedi ki sen de yeni mezunsun acemisindir bizi kobay etme diyip güldü ben de attım o acemiligi dedim ve üstünde durmadım ama alındım da acıkcası.Eşime de eve dönerken söyledim o da “haklılar sonucta yenisin dedi”Haklı olabilirler ama her haklı her yerde söyleniyor mu?Eşime beni neden korumuyorsun dedim o da korumalık bir şey yok dedi kavga başladı sizce kim haklı ben mi gereksiz büyütüyorum,yanımda olmasını istiyorum her daim
Evet sen gereksiz yere büyütüyorsunBen yeni mezun meslegini yapmaya calısan bir kadınım.Gecenlerde misafirlikte halası dedi ki sen de yeni mezunsun acemisindir bizi kobay etme diyip güldü ben de attım o acemiligi dedim ve üstünde durmadım ama alındım da acıkcası.Eşime de eve dönerken söyledim o da “haklılar sonucta yenisin dedi”Haklı olabilirler ama her haklı her yerde söyleniyor mu?Eşime beni neden korumuyorsun dedim o da korumalık bir şey yok dedi kavga başladı sizce kim haklı ben mi gereksiz büyütüyorum,yanımda olmasını istiyorum her daim
Ben olsam meslek ne bilmiyorum ama "evet valla kendinize dikkat edin sonra güme gitmeyin" der şeytani kahkaha atardımAy kobay olarak kullanmak nasıl bişey nasıl bir terim, ben de kızardım. Ama eşime yüklenmezdim çünkü ses çıkarmaması onları desteklediği anlamına geliyor. İş başa düşerdi, ben kendimi savunurdum. Herkes anasının karnında iş öğrenmiyor acemilik olacak. Ama boş boş espri yapma ne adamı öldürüyor musunuz siz? Önemsemeyin ya aman olmuş bir şey
Sizin eşiniz neden öyle desin ki?Ben de beklerdim eşimin yok yok flower işinde iyidir demesini. Ama kavgalik bir durum yok yine de
Fazla alıngansınız.Ben yeni mezun meslegini yapmaya calısan bir kadınım.Gecenlerde misafirlikte halası dedi ki sen de yeni mezunsun acemisindir bizi kobay etme diyip güldü ben de attım o acemiligi dedim ve üstünde durmadım ama alındım da acıkcası.Eşime de eve dönerken söyledim o da “haklılar sonucta yenisin dedi”Haklı olabilirler ama her haklı her yerde söyleniyor mu?Eşime beni neden korumuyorsun dedim o da korumalık bir şey yok dedi kavga başladı sizce kim haklı ben mi gereksiz büyütüyorum,yanımda olmasını istiyorum her daim
Biz kadinlar bazen cok bos yapiyoruz ya hakkaten yanlis anlamayin bu alinganligi ben de yapma potansiyeline sahibim. Ama bir baskasindan okuyunca ne kadar bos yaptigimizi farkettimBen yeni mezun meslegini yapmaya calısan bir kadınım.Gecenlerde misafirlikte halası dedi ki sen de yeni mezunsun acemisindir bizi kobay etme diyip güldü ben de attım o acemiligi dedim ve üstünde durmadım ama alındım da acıkcası.Eşime de eve dönerken söyledim o da “haklılar sonucta yenisin dedi”Haklı olabilirler ama her haklı her yerde söyleniyor mu?Eşime beni neden korumuyorsun dedim o da korumalık bir şey yok dedi kavga başladı sizce kim haklı ben mi gereksiz büyütüyorum,yanımda olmasını istiyorum her daim