- 31 Mart 2022
- 4.868
- 15.245
- 138
- Konu Sahibi izmirincigdemi
-
Bıçağı yerine bile koyamayan ben diyor ve susuyorumÇerkez oyunlarında var böyle bir şey.Gelin hanım profesyonel değil ve çok sakat bir durum.
Ayyy çok ürkütücü gerçektenBıçağı yerine bile koyamayan ben diyor ve susuyorum
Borel Konya adetleri hakkında bilgin var mı?"bazı"adetler kafa yedirtirO yumurta kokusu taas buraya geldi,ne garip adetler bunlar ya.
Yok kuzum ama Kocaeli'liyim ben,çok değişik kültürler ve milletler yaşadığı için genel olarak biliyorum adetleriniBorel Konya adetleri hakkında bilgin var mı?"bazı"adetler kafa yedirtir
O yumurta kokusu taas buraya geldi,ne garip adetler bunlar ya.
Bazıları çok vay anasını dedirten cinsten.Yok kuzum ama Kocaeli'liyim ben,çok değişik kültürler ve milletler yaşadığı için genel olarak biliyorum adetlerini.
Bazı adetler eğlenceli ve his oluyor ama bazıları da gerçekten çok abartılı ve anlaşılmazYa genelde yapılan daha beterini yaptığı için bir zincir olmus gidiyor
Yani bide damatlık temizlemesi vs. Birde amaç ilk geceyi rezil etmek, e buda bana çok hadsiz geliyor
Gelenek mi? Ölen ölür kalan sağlar kocamdır oluyor herhalde.Selam hanımlar umarım benim küçük ama büyük derdime hep beraber bir çözüm buluruz
Şimdicime hanımlar, ben iki ay sonra evleniyorum inşallah, düğünüm oluyor. Ben İzmirliyim oranın kültüründen geliyorum. Kocam İstanbul doğma büyüme ama kültürü İstanbul’dan gelmiyor. Eşim Karslı Karapapak. Çok garip gelenekleri var benim ailem bu durumdan pek hoşnut olur mu bilmiyorum eşim çok hevesli onu da kırmak istemiyorum.
Damadı yatırıp üstüne bıçak fırlatıyorlar ağızlarıyla, üstüne üstlük bunu geline de yaptırıyorlar ben hayatta yapamam gözüm kararırYapana helal olsun valla.
Çok sert dansları var çok hareketli kocam çok güzel oynuyor. Benden de öğrenmem için rica etti ama ben nasıl yapayım o kadar hareketli dansları…
Birkaç gelenek daha saydı ama bıçak fırlatmayı duyar duymaz kafama yatmadı bu iş. Kocam çok hevesli (evet evlenmedik ama kocam diyorum işte, diyicem yani ısrarcıyım) onu kırmak istemiyorum abartı bir gelenekleri de yok aslında ama bilmiyorummmm bilmiyorum çok arada kaldım. Yıllardır evli olan insanlar var aramızda sizden akıl istiyorum.
Şimdiden teşekkürler!!!
Plastik bıçak atar zeybek oynarsınız.
Damada atılmasa ne bileyim hani onun yerine kaynana olur görümce olur elti olurdaha zevk alarak atarsin
Bıçak baya baya gerçek bıçak .gerçek bıçak olduğuna emin misiniz ? Hiç bir adette böyle tehlikeli şeyler duymadım.kim izin verir ki buna ? Oynama şekli hadi neyse de bıçak saçma geldi.Selam hanımlar umarım benim küçük ama büyük derdime hep beraber bir çözüm buluruz
Şimdicime hanımlar, ben iki ay sonra evleniyorum inşallah, düğünüm oluyor. Ben İzmirliyim oranın kültüründen geliyorum. Kocam İstanbul doğma büyüme ama kültürü İstanbul’dan gelmiyor. Eşim Karslı Karapapak. Çok garip gelenekleri var benim ailem bu durumdan pek hoşnut olur mu bilmiyorum eşim çok hevesli onu da kırmak istemiyorum.
Damadı yatırıp üstüne bıçak fırlatıyorlar ağızlarıyla, üstüne üstlük bunu geline de yaptırıyorlar ben hayatta yapamam gözüm kararırYapana helal olsun valla.
Çok sert dansları var çok hareketli kocam çok güzel oynuyor. Benden de öğrenmem için rica etti ama ben nasıl yapayım o kadar hareketli dansları…
Birkaç gelenek daha saydı ama bıçak fırlatmayı duyar duymaz kafama yatmadı bu iş. Kocam çok hevesli (evet evlenmedik ama kocam diyorum işte, diyicem yani ısrarcıyım) onu kırmak istemiyorum abartı bir gelenekleri de yok aslında ama bilmiyorummmm bilmiyorum çok arada kaldım. Yıllardır evli olan insanlar var aramızda sizden akıl istiyorum.
Şimdiden teşekkürler!!!
Fazla sizi zorlayacak adetleri yapmak zorunda değilsiniz.Selam hanımlar umarım benim küçük ama büyük derdime hep beraber bir çözüm buluruz
Şimdiden teşekkürler!!!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?