- 18 Eylül 2013
- 1.469
- 3.015
-
- Konu Sahibi berlingoes
baştan tavrınızı koymanız sınır çizmeniz iyi olmuşAslında normal hayır dedim önce sonra sustum :) sonra dedi ki senin ailende olabilirdi öyle falan sonra çıldırttı beni
Kv ve kpeder de de altın var madem onlar versin borç
Ki zaten eşimin kardeşi istemedi bile benim ki çalımağası
Organ mı alacaklar hayati bir mesele mi, yani başka türlü verilmez zaten. Giden de gelmez. Hani altınım deyince de kardeşime gitti yabancıya değil der kinci herif.İyi geceler hanımlar
Eşimin kardeşi aradı birşey yaptıracaklarmış kredi çekeceğiz dedi. Eşimde faizler yüksek nasıl yapacaksınız dedi. O da ödeyebiliyoruz falan dedi. Neyse aradan 2 saat geçti eşim bana diyor bizim altınlardan versek sonra onlardan dönem dönem alsak. O kadar sinir oldum ki. Belki ödeyemeyecekler. Ben çok yoğun bir işte çalışıyorum sırf ileride kızıma faydam olsun diye. Onu duydum zaten cinlerim tepeme çıktı. 3-4 sene önce bizde kredi çektik. Kimsede bana demedi al altın verelim az kredi çekin diye neyim var neyim yok bozdurduk . Ben hayır dedim eşime zaten bana diyor senin ailenden biride muhtaç klmaz umarım onlara olsa yine öyle düşündürdüm diyo. Ben sevmiyorum bu tarz işleri akraba aile arasında. Giderim fazla öderim ama kimsenin düzenini bozmam. Ben arabamı değiştirme istiyorum belki ondan kullanacağım altınları misal.
Neyse şimdide sürat yapıyor . Ben çok tepki verdim diye. Ama ne alaka yani gitsin kardeşinin kaynanası versin anası versin babası versin sana ne oluyor dedim. O benim kardeşim diyor. Bana sen abartıyorsun diyor sizce normal değil mi?
Bu erkeklerin bir şey olunca hemen karımın altınlarını harcamalıyım mantığını ben çözemiyorum.İyi geceler hanımlar
Eşimin kardeşi aradı birşey yaptıracaklarmış kredi çekeceğiz dedi. Eşimde faizler yüksek nasıl yapacaksınız dedi. O da ödeyebiliyoruz falan dedi. Neyse aradan 2 saat geçti eşim bana diyor bizim altınlardan versek sonra onlardan dönem dönem alsak. O kadar sinir oldum ki. Belki ödeyemeyecekler. Ben çok yoğun bir işte çalışıyorum sırf ileride kızıma faydam olsun diye. Onu duydum zaten cinlerim tepeme çıktı. 3-4 sene önce bizde kredi çektik. Kimsede bana demedi al altın verelim az kredi çekin diye neyim var neyim yok bozdurduk . Ben hayır dedim eşime zaten bana diyor senin ailenden biride muhtaç klmaz umarım onlara olsa yine öyle düşündürdüm diyo. Ben sevmiyorum bu tarz işleri akraba aile arasında. Giderim fazla öderim ama kimsenin düzenini bozmam. Ben arabamı değiştirme istiyorum belki ondan kullanacağım altınları misal.
Neyse şimdide sürat yapıyor . Ben çok tepki verdim diye. Ama ne alaka yani gitsin kardeşinin kaynanası versin anası versin babası versin sana ne oluyor dedim. O benim kardeşim diyor. Bana sen abartıyorsun diyor sizce normal değil mi?
Sizin hikayenizin bide altın aldılar ödemediler versiyonu daha meşhur çünküHaklısın ama kardeşe verilmeyecekte kime verilecek borç bizde kredi çektik büyük borclandik abisi tüm.altinini verdi ablasıgil çekti borçlandı biz verdik ne var ne yok borç vermek çok sevap hele ki aile yani
Valla canım sakın verme herkes bi zahmet kendi aldığı kararların sorumluluğunu üstlensin yani kararlı duruşunu da devam ettir. Esin de öyle yada böyle normal davranmak zorunda kalacakİyi geceler hanımlar
salak ya benim esim. biri ihtiyacım var desin gider ne yapar eder o parayı bulur verir. şu an tüm kredi kartlarına maasına el koydum mecburAyy tam delirmelik,ölsem böyle biseyi kabul etmezdim mahvederdim eşimi.mesela biz kaynimdan altın aldık 2 sene içinde ödeme şartıyla sonra altın öyle bı yükseldi ki 3 katı oldu.gidip TL olarak ödeyelim demedik altın olarak verdik.kayniniz uyanık eşinizde akilsizmis.
Benimki abisinden buna benzer bı kazık yedi çok şükür akillandi.erkeklerin bu aile sevgisi beni delirtiyor kendi abilerim hiç öyle değil ama benim eşim tam aile delisisalak ya benim esim. biri ihtiyacım var desin gider ne yapar eder o parayı bulur verir. şu an tüm kredi kartlarına maasına el koydum mecburbiz hala düğün borcu öderken kaynıma araba aldık. tam salaklık valla. düsündükçe daralıyorum.
ya ben de aileme düskünüm ama benim ailem açlıktan ölse 5 kuruş istemezler benden yani. bilmiyorum artık biz mi çok tuhafız yoksa bunlar mı saf.Benimki abisinden buna benzer bı kazık yedi çok şükür akillandi.erkeklerin bu aile sevgisi beni delirtiyor kendi abilerim hiç öyle değil ama benim eşim tam aile delisi