- 27 Ocak 2023
- 85
- -38
- Konu Sahibi BratzGirl_
hayır sanayide dükkanı varEşin tir şoförü mü?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hayır sanayide dükkanı varEşin tir şoförü mü?
Yok ya hatırlamadım.Ana bak öyle dedin de bende şimdi şeyi hatırladım. Sırf yurdışına gidebilmek için evlenen bir kız vardı. Eşinin zenginliğine kanmıştı. Hemencik hamile falan kalmıştı hatta. Sonra işler umduğu gibi gitmedi Türkiye'ye döndü boşandı. Benim ailemin de durumu iyi bi kere falan diye görgüsüzlük yapıyordu. Ara ara giriyordu hala. Hatırlardın mı?
Adam evliyken bununla imam nikahi falan kiydiysa ondan esim diyodur.Eşiniz yok sizin. Sevgiliniz o daha. Evlenmediniz. Belki siz evlenmeden eski eşiyle de barışabilir, o zaman hiç eşiniz olamaz.
Seni gidi,imam hatip mi yazıyor orada?Bir daha oku istersen,imam nikahı yazıyor.imam hatipli değilim eşimde sanayici
Eşin miimam hatipli değilim eşimde sanayici
işe ihtiyacım yok çok şükür ben para kazanmanın yolunu bulurumİş bulursa otursun şükür etsin gerçekten.
ay sevgilim diyorum tamam oldumuEşin mi
işe ihtiyacım yok çok şükür ben para kazanmanın yolunu bulurum
Senin eşin yok.imam hatipli değilim eşimde sanayici
Sanayici olmakla sanayide dükkanı olmak arasında buradan Jüpiter'e kadar fark var kuzum.hayır sanayide dükkanı var
Kylajade’e çok benziyor cidden. O da 19 yaşındaydı eşi de 30 yaşındaydı. Ona da eğitimsiz denilince güzellik uzmanı olduğunu söylemiştiŞekerim konun Dilek ve KylaJade karışımı olmuş biraz.
Ona ne şüpheişe ihtiyacım yok çok şükür ben para kazanmanın yolunu bulurum
hayır hiçbir nikahımız yokAdam evliyken bununla imam nikahi falan kiydiysa ondan esim diyodur.
hayır sanayide dükkanı var
sanayide dükkanı var elemanlarıda var beraber araba tamiri yapıyolarSenin eşin yok.
Sanayici olmakla sanayide dükkanı olmak arasında buradan Jüpiter'e kadar fark var kuzum.
Adamın imam nikahlısı idi, buna elden para veriyordu, banka olayına hiç girmemiş. Ailemde hep imam nikahlı, resmi nikah olan yok diyorduKylajade’e çok benziyor cidden. O da 19 yaşındaydı eşi de konu sahibininkiyle aynı yaşlardaydı. Ona da eğitimsiz denilince güzellik uzmanı olduğunu söylemişti
niye esim diyosun o zaman?hayır hiçbir nikahımız yok
Ya baya takip edilen bir konuydu detayları hatırlayıp anlatsam kesin hatırlarsın. Burda evleniyorlar evlendiği adam yurt dışında. Yurt dışı,zengilik falan cazip geliyor. Evlilik sürecinde de eşinin tarafından baya bir şeyler istiyor. Kendisi ailesi falan ama bir yandan da ben baba evinde zaten en alasını gördüm modunda takılıyordu. Sonra gidince hemen hamile kalıyor,eşi bunu dövüyor,evden falanda salmıyolardı yanlış hatırlamıyorsam. Burayafa geri kaçarcasına gelmişti galiba. En sonunda da dönünce boşanıyolar. Keşke bi hatırlayan olsa ya.Yok ya hatırlamadım.
güzellik uzmanı ve 30 yaşında sevgilisi olan tek kişi ben değilimdir zatenKylajade’e çok benziyor cidden. O da 19 yaşındaydı eşi de 30 yaşındaydı. Ona da eğitimsiz denilince güzellik uzmanı olduğunu söylemişti