- 20 Ocak 2010
- 46.077
- 165.208
- 1.123
- 43
- Konu Sahibi Pink_Women
O verdiği sözler istediği olana kadardır gibi geliyor direk söyliceksin tam herşey oturmadan senin değistiğine inanmadn olmaz diye
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tam tersiymiş gerçekten
Ben 28 gireceğim eşim benden 6 ay küçük
benim eşimle evliliğim sıkıntılı olmasa
benim ev araba umrumda olmazdı
Valla bir sınavı oldu ve onu geçtiO verdiği sözler istediği olana kadardır gibi geliyor direk söyliceksin tam herşey oturmadan senin değistiğine inanmadn olmaz diye
Bebeğin sağlıklı olması için eğer doktor böyle birşey söylerseFolic asidi al ve deki 3 ay bu ilacı kullanmam gerekiyormuş bebeğimizin sağlıklı olması için
Bebeğin sağlıklı olması için eğer doktor böyle birşey söylerse
O tabiki ısrarcı olmaz
Ama doktor demezse
Ben yalan söyleyemem
Kiralık doktor mu bulsam
Bu bana zaman kazandırır o zamanSöyler tabii
Gebelik düşünen herkese folik asit veriyorlar
Tamam işte sende doktora gittiğinde sen önce gir durumu anlat sonra onu çağır zaten doktorda bunu öneriyorum kullanabiliyorsaniz 3 ay önce kullanın diyoBebeğin sağlıklı olması için eğer doktor böyle birşey söylerse
O tabiki ısrarcı olmaz
Ama doktor demezse
Ben yalan söyleyemem
Kiralık doktor mu bulsam
Teşekkür ederimBazen erkekler cocuktan sonra cok degisiyor bwlki sizin hamileligınzde de cok buyuk adımlar atıp ustunuze titrer bu kadar duskunse hani cocuga iyi bi koca ve baba olur.
Korkmayın herseyin hayırlısını isteyin cooook lorkuyor evlt sahibi olmak istemiyorsanız o adamdan dogum.kontrl hapı kullanın ve bunuda esinize danısmayın
EvetAçık açık "Ben evliliğimden bir şey anlamadım, hiçbir şey düşünmeden seninle vakit geçirmek sana doymaz istiyorum önce." deyin.
HayırlısıTeşekkür ederim
Bilemiyorum
Evlilik gibi buda şans işi ya düzelir
ya düzelmez
evet canım hayırlısıHayırlısı