• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimin evlat isteği

Suan tedavi gördüğünüz icin bebek düşünmediginizi soyleyebilirsiniz.

Tedavi bittikten sonra da almış oldugunuz ilacın vücuttan atılmasi ve bedeninizin tamamen temizlenmesi gerektigi icin bir süre daha ertelettirebilirsiniz. Hem bu sürede de esinizi gözlemlersiniz.

Ayrıca bebeğe karar verdikten sonra hem anne hem de babanın cocuk yapmadan önce bir müddet iyi beslenip gerekli vitaminleri almalı, vücudunu olabildigince toksinlerden arındırmalı. Sağlıklı bir bebek icin bunların gerekli oldugunu söyleyebilirsiniz. Eger çocukları cok seviyorsa bunları da ciddiye alır.

Tabi öncelikle doktorunuza danışın bu süreler tahmini ne kadar tutar diye, ona göre söyleyin esinize.

Tedavi sürecim çok çok uzun 4,5 yıl gibi
Hani oda anlayışsız bir insan değil
Bunda da beni anlayacaktır
Ama şimdi kız kardeşininde bebeğinin olması
Onun bayağı bir duygularını kabarttı
O çok huzursuz bir ailede büyüdüğü için asla kendi evladının öyle bir ortamda büyümesini istemiyor
Ama büyüdüğü ortamın etkilerini biz evliliğimizde yaşıyoruz
Bunları atlatabilmek için ne kadar zaman geçmeli bilmiyorum

Benim esim de her bebek gördüğünde gözü doluyor, oyle istiyor ki anlatamam ama bizim de olmuyor bebegimiz 3 yil olacak.. O goz dolması guzel guzel bakmasi falan bunlari inan benden iyi bilemezsin. Ama eger bir sorun varsa ilk once onu cozmek lazim Belki 4.5 yil degil ama hic olmazsa 1 yil bekleyebilirsiniz diye dusunuyorum..
Hakkinizda hayirlisi olsun ♡

Suan tedavi gördüğünüz icin bebek düşünmediginizi soyleyebilirsiniz.

Tedavi bittikten sonra da almış oldugunuz ilacın vücuttan atılmasi ve bedeninizin tamamen temizlenmesi gerektigi icin bir süre daha ertelettirebilirsiniz. Hem bu sürede de esinizi gözlemlersiniz.

Ayrıca bebeğe karar verdikten sonra hem anne hem de babanın cocuk yapmadan önce bir müddet iyi beslenip gerekli vitaminleri almalı, vücudunu olabildigince toksinlerden arındırmalı. Sağlıklı bir bebek icin bunların gerekli oldugunu söyleyebilirsiniz. Eger çocukları cok seviyorsa bunları da ciddiye alır.

Tabi öncelikle doktorunuza danışın bu süreler tahmini ne kadar tutar diye, ona göre söyleyin esinize.
Bende eşimde bu süreçleri biliyoruz
Ben biraz evhamlı bir insan olduğum için
Aylar sonrasını bile şimdiden düşünüp sıkıntı ediyorum
İlacım tam bir aylık var bir ay sonra ilacı bıraksam 1-1,5 ay ancak kendine gelir vucudum
Ama o ilk adımı ilacı bırakmak adımını atmaya o kadar korkuyorum ki
Sorun burada başlıyor
:confused:

Bende eşimde bu süreçleri biliyoruz
Ben biraz evhamlı bir insan olduğum için
Aylar sonrasını bile şimdiden düşünüp sıkıntı ediyorum
İlacım tam bir aylık var bir ay sonra ilacı bıraksam 1-1,5 ay ancak kendine gelir vucudum
Ama o ilk adımı ilacı bırakmak adımını atmaya o kadar korkuyorum ki
Sorun burada başlıyor
:confused:

Siz yine de bu süreleri doktorunuza sorun ve net bir tarih elinizde olsun. Öğrendikten sonra esinizle birlikte gidersiniz olmazsa bidaha, bi de doktordan duyar bunları.

Eger kaygıları cok olan biriyseniz bir psikiyatriden randevu alın bence, sadece çocuk icin değil hayatınızın her alanına etki eder bu kaygılarınız ve tam olarak mutlu olamazsınız ne yazıkki. Düşünmez misiniz bir uzmandan yardim almayi?

Benim esim de her bebek gördüğünde gözü doluyor, oyle istiyor ki anlatamam ama bizim de olmuyor bebegimiz 3 yil olacak.. O goz dolması guzel guzel bakmasi falan bunlari inan benden iyi bilemezsin. Ama eger bir sorun varsa ilk once onu cozmek lazim Belki 4.5 yil degil ama hic olmazsa 1 yil bekleyebilirsiniz diye dusunuyorum..
Hakkinizda hayirlisi olsun ♡
Ahhh Rabbim yardımcınız olsun
Biz hiç o adımı atmadığımız halde
Bazı anlarda içim param parça oluyor
Sizin hissettiklerinizi düşünemem bile ben
Belki bizimde uzun süre olmayacak
Bunu Allah bilir ama eşimin tekrardan 'yok asla düşünmüyorum' diyerek bu sefer kalbini kırmak istemiyorum
Daha ılımlı bir konuşma yapacağım inşaallah

merhaba hanımlar
Sırf bu konu için yeni üyelik alacaktım eski konularımdan dolayı sürekli eleştireye maruz kaldığım için
Lütfen yalnızca bu konu üzerinden yardımcı olursanız çok sevinirim
Önceki konularımdan bildiğiniz gibi
Sürekli bizde uzun uzun kalmaya çalışan bir eş ailesi
Onlardan vazgeçemeyeceğini düşündüğüm, öfke kontrolü olmayan bir eşe sahibim
Eşimin babası yok, çok küçük yaşta kaybetmiş
Çocuklara çok düşkün
Bize çok yakın yiğenim var 2 gün görmese dayanamaz
İlişkisi iyidir yani
Ailesi konusunda söz verdi, öfke kontrolü için tedavi görüyor
Bu konularda bayağı ilerleme gözlemliyorum fakat bunlar için adımlar çok kısa süre önce atıldı
Yani şöyle diyeyim bu konuşmaları yapalı 3. haftamızdayız
Hiç olmadığımız mutlu ve huzurluyuz
Görümcemin bebeği oldu haftasonu
Eşimi yine evlat isteği tavan yaptı
Ben hem bir tedavi gördüğüm için hemde evliliğim oturmadığı için istesem bile erteliyordum
Tedavim bitmek üzere..
Eşimi bazı şeyler için söz vermişken düzelmesi için adımlar atmışken incitmeden nasıl biraz daha beklememiz gerektiğine ikna etmeliyim?
O bu konuda bazen bencillik yaptığımı söylüyor fakat
Ben korkuyorum...
Daha yeni yeni birşeyleri oturtmaya çalışıyorsunuz.Ev borcu gibi yüklü bir borca girmişsiniz .Eşinizden emin olmadan bir süre geçmeden bebek yapmayın bence.En az bir yıl geçsin bakalım dediklerinin arkasında duruyormu.Ev borcunu bahane edersiniz .

Siz yine de bu süreleri doktorunuza sorun ve net bir tarih elinizde olsun. Öğrendikten sonra esinizle birlikte gidersiniz olmazsa bidaha, bi de doktordan duyar bunları.

Eger kaygıları cok olan biriyseniz bir psikiyatriden randevu alın bence, sadece çocuk icin değil hayatınızın her alanına etki eder bu kaygılarınız ve tam olarak mutlu olamazsınız ne yazıkki. Düşünmez misiniz bir uzmandan yardim almayi?
Psikologa gittim
Yeni sayılır
Hayattan korkma dedi
Kaderinde ne varsa onu yaşarsın dedi
Biraz hayatı akışına bırakmaya çalış dedi ama
Onun demesiyle bitmiyor benimde çok çabalamam lazım

Biraz daha zamana ihtiyacınız olduğunu açık açık söyleyin herşeyin güzel olduğu senin tamamen düzeldiğin zamanda çocuk olsun isterim dersiniz.Ayrıca tedavi görüyormussunuz korkarak herşeyi erteliyerek hayattan keyif alamazsın ki :KK51:

Ben 28 olacağım eşim benden 6 ay küçük
Bir buçuk yıllık diyorum ama
Eylül de 2 yıl olacak
Ne çabuk geçmiş zaman yeni fark ettim inanın :KK14:

Siz öyle yazınca ben de baya büyük eşiniz sandım. Sizinle yaşıtız bizimde bir yıl olacak.
Eşim benden 5 yas büyük ikinci evliliği ilk tanidigimdan beri çocuk delisi.
Ben ilerde aile yaşantımı daha derli toplu kilabilmek için yl yapıyorum calisiyorum da. Evlilklte de oturmayan yerler var. Bu kadar yükün altına da esimin çocuk hasreti icin girdim ilk iki yılda ancak birbirimize alisiriz diye ki zaten oncesinde sevgili ve nisanlilik donemimiz oldu.
Iki yil düşünmediğim için okulla birlikte oldu evliliğim simdiki aklım olsa bekle derdim. Onun için kendimden gidiyor yaptığımın kiymetini biliyor ama bana yansıtmıyor. Suan çocuk dusunemeyiz hem sorunlar hem ekonomik açıdan. Ilk once hem israrli hem saygiliydi fikrime. Şansını deniyordu.artik o da gerçekleri gördü. Sorunları çözmeye çalışıyor.

Ay destan gibi yazdım kusurs bakma :((
Konu acicam da hangi derdime acicam karar veremiyorum :(

Pink_Women Pink_Women yani diyeceğim o ki onun hayallerini erteliyorum gibi düşünme.
Sonucta çocuğunun kendi gibi sorunlu bir cocukluk gecirmesini istemez. Bunun için o da iyi bir baba profili cizebilmeli.

Psikologa gittim
Yeni sayılır
Hayattan korkma dedi
Kaderinde ne varsa onu yaşarsın dedi
Biraz hayatı akışına bırakmaya çalış dedi ama
Onun demesiyle bitmiyor benimde çok çabalamam lazım

Psikiyatriye gidin, sanırım gittiginiz psikolog sizi baştan savmış.

Psikiyatriye gidin eğer ilaç kullanmanız gerekmiyorsa o sizi iyi bir psikoloğa yönlendirir.

Siz öyle yazınca ben de baya büyük eşiniz sandım. Sizinle yaşıtız bizimde bir yıl olacak.
Eşim benden 5 yas büyük ikinci evliliği ilk tanidigimdan beri çocuk delisi.
Ben ilerde aile yaşantımı daha derli toplu kilabilmek için yl yapıyorum calisiyorum da. Evlilklte de oturmayan yerler var. Bu kadar yükün altına da esimin çocuk hasreti icin girdim ilk iki yılda ancak birbirimize alisiriz diye ki zaten oncesinde sevgili ve nisanlilik donemimiz oldu.
Iki yil düşünmediğim için okulla birlikte oldu evliliğim simdiki aklım olsa bekle derdim. Onun için kendimden gidiyor yaptığımın kiymetini biliyor ama bana yansıtmıyor. Suan çocuk dusunemeyiz hem sorunlar hem ekonomik açıdan. Ilk once hem israrli hem saygiliydi fikrime. Şansını deniyordu.artik o da gerçekleri gördü. Sorunları çözmeye çalışıyor.

Ay destan gibi yazdım kusurs bakma :KK43:(
Konu acicam da hangi derdime acicam karar veremiyorum :KK43:
O yükler bende de var
Doktora yapıyorum
Çalışıyorum
Bu işlerin hiç biteceği yok inanın
Rabbim sizin evliliğinize de huzur versin
İyi bir baba olacağına eminim ama ben iyi bir koca olması için bekliyorum

Psikiyatriye gidin, sanırım gittiginiz psikolog sizi baştan savmış.

Psikiyatriye gidin eğer ilaç kullanmanız gerekmiyorsa o sizi iyi bir psikoloğa yönlendirir.
Haklısınız ama şuan ilaç kullanıyorum
Psikiyatriye gitsem ilaç verecek
Ben ilaç kullanamam ki tedavi süresince

merhaba hanımlar
Sırf bu konu için yeni üyelik alacaktım eski konularımdan dolayı sürekli eleştireye maruz kaldığım için
Lütfen yalnızca bu konu üzerinden yardımcı olursanız çok sevinirim
Önceki konularımdan bildiğiniz gibi
Sürekli bizde uzun uzun kalmaya çalışan bir eş ailesi
Onlardan vazgeçemeyeceğini düşündüğüm, öfke kontrolü olmayan bir eşe sahibim
Eşimin babası yok, çok küçük yaşta kaybetmiş
Çocuklara çok düşkün
Bize çok yakın yiğenim var 2 gün görmese dayanamaz
İlişkisi iyidir yani
Ailesi konusunda söz verdi, öfke kontrolü için tedavi görüyor
Bu konularda bayağı ilerleme gözlemliyorum fakat bunlar için adımlar çok kısa süre önce atıldı
Yani şöyle diyeyim bu konuşmaları yapalı 3. haftamızdayız
Hiç olmadığımız mutlu ve huzurluyuz
Görümcemin bebeği oldu haftasonu
Eşimi yine evlat isteği tavan yaptı
Ben hem bir tedavi gördüğüm için hemde evliliğim oturmadığı için istesem bile erteliyordum
Tedavim bitmek üzere..
Eşimi bazı şeyler için söz vermişken düzelmesi için adımlar atmışken incitmeden nasıl biraz daha beklememiz gerektiğine ikna etmeliyim?
O bu konuda bazen bencillik yaptığımı söylüyor fakat
Ben korkuyorum...

aynen bize anlattigin gibi anlatsan anlamaz mi ? Kirilir mi ?

Tek çözüm ilaçlarını öne sürmek... Zaten 1 ay sonra bitecek diyorsun, 1 aya renk verir eşin illa bir yerde...

Tek çözüm ilaçlarını öne sürmek... Zaten 1 ay sonra bitecek diyorsun, 1 aya renk verir eşin illa bir yerde...
Şeytan dürtüyor arada
Ortaya birşey at tartış nabzını yokla diye
Ama o zamanda ben verilen sözlerin dışına çıkmış olacağım

Şeytan dürtüyor arada
Ortaya birşey at tartış nabzını yokla diye
Ama o zamanda ben verilen sözlerin dışına çıkmış olacağım
eşin düzelmeye başladı da ailesi düzelecek mi bakalım.
hamile kalsanız kv bebeğe bakma bahanesiyle eve yerleşme planı yapmaz mı?
eşinden ziyade ailesi ile ilgili travmaları atlatabilmek için zaman gerektigini, psikoloğunun da bunu önerdiğini söyleyebilirsin.
yaşadıkların öyle 3-5 haftada unutulacak atlatılacak şeyler değil.

Back