Eşimin eski sevgilisi..

tşkr ederim yarama tuz biber oldn evet ben inkar etmiyorum ki yazdıklarımda gayet açık ben eşime kızıyorum kadın dul 2 evlilik yapmışve 3 çocuğu var kadını çocuklarıyla kabul etmiş bi erdemlik peki diyorum benim ne kusurum var..tartışıyoruz tamam benimde eksşklerim var ama eşimden kaynaklı..bunuda geçelim kadın bana niye yazıo benim mutluluğumu içine ediyo benim ne suçum vardı

gerçeyi bilerek evlenmişsiniz.kapanmak üzere olan yarayı sürekli kaşıyan sizsiniz.
mantıksızca haraket ediyorsunuz.
adamın,onun adına hesap açtıgınızdan bile haberi yok ve siz bu kadını açtığınız sahte hesap üzerinden kışkırtmaya çalışıyorsunuz.
neden boşanmıyorsunuz?
böyle giderse terkedilen siz olursunuz!!!!!!!

Son düzenleme:
tatlım geçmişe süngür çek ve o kadını unut. senden önce yaşanmış şeyler. evliliğinde huzuru kendin yok ediyorsun bu şekilde. akıllı davranmalısın artık hatalarını tekrarlama

teşekkerü edrim yarama tuz birer olmuşsun:)evet ben inkar etmiyom gayet açık yazdım kadın 2 evlilik yapmış 3 çocuklu ve 2 evliliği sürerken eşimle birlikte olmuş ve eşimde kabul etmiş evet sevmiş..evet ben kendimi üstün görüyorum ve eşime ızyorum inkar etmiyorum ve haklıyımda..benim ne suçum vardı en mutlu zamanlarımda geldi içine etti yokken kendini österdi

kadın sana ne yazmış yahu sen nişanlının facebookuna girip nişanlının ağzından o kadınla konuşmadın mı?

öyle yazmişsın yanlış mı anladım

ayrıca söyler ya da söylemez kadın eşinle konuştuğunu sanarken sana mı söylemiş oldu?

eşin sana anlatsaydı madem ya da bi şekilde öğrendin hazmedemeyecektin neden evlendin?

bence psikoloğa gidip terapi al yoksa evliliğin çökebilir

ayrıca o kadınla evlenseydi eşin onunla da tartışabilirdi bunun dul olmasıyla senın bekar olmanla ne alakası var?

yanlış yere odaklanıyorsun kendınle ilgili sorunun var ama sen bunu o kadına yüklüyorsun istese o kadında eşinde evlenirdi evlenmemişler neden geçmişte kalmış ve senden aşağıda gördüğün bi kadınla kendini mukayese ediyorsun ki?

eşinden kaynaklı kusurlar tartışmalarda bi 3.kişiyi arana sokman ne kadar mantıklı eşinden kaynaklanan sorunları eşinle çöz sen dul kadınla evlenmek istemişsin demek nekadar mantıklı öyle söyleyınce tartışmanız bitiyor mu?

ha dersen ki kocam o kadını unutamamış ben hissediyorum o zaman başka.

ya takıntılarından vazgecmeye calıs ya eşinden canım, zor durumdasın senı anlayabılıyorum, ama eşinin sana olan sevgısınden emınsen ve artık hiçbir yanlısı yoksa eskılerı acma artık kadının facesını de kontrol etme bu konuları rafa kaldır, ama eşin senı sevmıyor ve o kadını dusunuyorsa ayrılma zamanı bence...etraflıca konuş eşinle sakın bi şekilde..

bizsözlüyken kadın eşime yazdı arkasındnada bana resimleri görünce bana da sıçradı herikimizede yazdı bende eşimiin adresinden eşim adına konuştum ok.mantıksız farkındayım ama engel olamıyorummmm...eşimin ailesi istememiş bu kadını kadında başaka biriyle evlenmiş ok..daha sonra eşim benle tanışıyo sözleniyoz kadın diriliyo ok.ben çok ayrılmak istedim ama olmadı..evledik..şimdi tartışmalarımızda aklıma geliyo çoğu eşimden kaynaklı tartışmalar ben de düşünüyom ki sevse böyle yapmaz yada olmaz kendimi yiyip bitiriyorum oda yok böyle bişey diyo aklından çıkar bu üşünceleri diyo bende senin elinde diyorum

tamam peki öyle oldu bi şekilde evlendiniz ama eşin böyle düşünmeni sağlayacak ne yapıyor olabilir ki?

mantıksız olduğunun farkındasın ne güzel, engel olamıyorum dediğin noktada bi çözüme kavuşturmak lazım

bence eşine tak edip sana rest çektiği vakit sen duracakmışsın gibi geldi bana, ama o zamanda çok geç olabilir

eşinin ağzını aramış ne düşündügünü ögrenmek için zarf atmış ( bende eşimden duydum bu kelimeyi hep öyle der zarf attım sana yada ben öyle demicektım ama sana zarf attım ne diceksın die vs... gibi konusur bende anlamıyodum tabı bastan:)))

Böyle olaylarla karşılaşıp evlenme kararı almanız iyi cesaret o cesaretinizi sürdürün konuyu açıp durmayın o zaman zamanında böyle bir şey nasıl kabullenip evlenebildiniz ilginç doğrusu.

İnsan eşine zarf atmamalı bence.
Hele de kadınsanız erkeğe zarf atmanız çok manasız.
Çünkü onların kafa yapıları düşünme biçimleri biz kadınlardan çok çok farklı.
Onlar düz mantık yaratıklar.
Angılayamayabilirler zarflarınızı.
Direkt söylemek en kolay ve doğru yolu bence.

aynen ya bazen direk söylesen bile anlamıyo ki adam bide dolaylı anlatırsak yandık yanı snrada cok konusuyo die adımız cıkar anla sende ozman

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…