merhaba arkadaşlar ben 3 yıllık evliyim eşimle severek evlendim ve halen daha çok seviyorum..eşimin esk, sevğilisi bende takıntı haline geldi evet kimine göre saçma ama engel olamayorum..eşimle tanıştığımızda bana anlatmıştı haberim vardı kadın dul ve 2 çocuk sahibiydi pek umursamadım geçmiş geçmiştir dedim taki sözlenene kadar faceye resimleri koymuştum bi baktım kadının biri eşime yazmış tabi ozamanlar sözlüydük işte bana kuma mı getirdin bana neler yaptın işte nişanlınada yazıcam falan dedi bende nişanlım faceden anlamaz ben giriyodum onun adına yazdım sana ne yaptım falan mevzuyu öğrenmek için işte oğlu varmış eişmden içte çocuğun ismini vererek ne çabukta unuttun dedı eşime..tabi ben şok oldum sıra bana geldi banada işte resimleri görünce bizde böyle çok resimler çekildik ben imam nikahlısıyım bana neler yaptı işte benden oğlu var falal filan dip not bunlara bana yazarkende kadın evli başka biriyle ben şok oldum böyle birinin varlığından haberim vardı ama ortada 3.bi çocuk ve eşimden olduğu iddaasını bilmiyordum eşim hiç bahsetmedi tabi bende tam mutlu olcam dönemler zehir oldu nişanlıyız kaç defa ayrılmanın eşiğinden döndüm ama eşim yalvarmalar işte bende değil ayrıldığı kocasından benden olsa yanımda olurdu yok böyle bişey inanma derken evlendim..tabi öncesinde umursamıyordum ama evlenince bazı şeyleri yaşayınca durumun ciddiyetinnin farkına vardım bide eşim kadn ondn ayrılıp başka biriyle evlenmiş eşimde çocuk benden se kabul ederim işte nikahıma alırı falan dedmiş kadında yok peşimi bırk senden değil demiş bunuda görümcen anlattı yani eşimde bu kadını sevmiş..bunlar aklıma gelince eşimden soğuyo oluyorum bana en ufacık bi kzımasında gücüme gidiyo o kadını herşeyyle kabul ettin benim en ufacık kusurum sana batıyo diyorum.artık psikolojim bozuldu hergün aynı tartışma beni sevsen tartışmazsın diyorum senin aklın halendaha o kadında diyorum neler demiyom ki onu unutmadın benimle evlendiğinle pişmansın diyorum oda yok flan diyo kırıcı oluyoun diyo ama o hissettiriyo bunları o kadını sadece ben açıyorum bana kızınca aklıma o geliyo artık elimde olmuyo bazen kızıyorum beddua ediyorum beni ne hale getirdi diye küfür ediyorum eşime deo okadına ben kendi halinde neşe dolu bi inasnadım şuan içime kapanmış durumdayım eşimi çok seviyorum zaten sevidğim içinde aklımdan böyle şeyler çıkmıyo bunları yazmadan 1 saat önce tartıştık ortada bşey yok kızdı kızmasıyla aklıma yine o kadın geldi o olsa kızmazdın dime diye düşündüm içimden.herğün facesine bakıyorum eşim faceye grimez adına açtım resimlerini koydum ki o kadın yasın diye bekliyorum bide sözlüyken yazmıştı ki işte oğlun bi gün kapını çalcak diye şuan yazıyorum ama nasıl çok doluyu m kmseyede anatamıyorum içimdekileri