• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimin eski sevgilisi..

NFIY

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Şubat 2013
70
15
98
İstanbul
merhaba arkadaşlar ben 3 yıllık evliyim eşimle severek evlendim ve halen daha çok seviyorum..eşimin esk, sevğilisi bende takıntı haline geldi evet kimine göre saçma ama engel olamayorum..eşimle tanıştığımızda bana anlatmıştı haberim vardı kadın dul ve 2 çocuk sahibiydi pek umursamadım geçmiş geçmiştir dedim taki sözlenene kadar faceye resimleri koymuştum bi baktım kadının biri eşime yazmış tabi ozamanlar sözlüydük işte bana kuma mı getirdin bana neler yaptın işte nişanlınada yazıcam falan dedi bende nişanlım faceden anlamaz ben giriyodum onun adına yazdım sana ne yaptım falan mevzuyu öğrenmek için işte oğlu varmış eişmden içte çocuğun ismini vererek ne çabukta unuttun dedı eşime..tabi ben şok oldum sıra bana geldi banada işte resimleri görünce bizde böyle çok resimler çekildik ben imam nikahlısıyım bana neler yaptı işte benden oğlu var falal filan dip not bunlara bana yazarkende kadın evli başka biriyle ben şok oldum böyle birinin varlığından haberim vardı ama ortada 3.bi çocuk ve eşimden olduğu iddaasını bilmiyordum eşim hiç bahsetmedi tabi bende tam mutlu olcam dönemler zehir oldu nişanlıyız kaç defa ayrılmanın eşiğinden döndüm ama eşim yalvarmalar işte bende değil ayrıldığı kocasından benden olsa yanımda olurdu yok böyle bişey inanma derken evlendim..tabi öncesinde umursamıyordum ama evlenince bazı şeyleri yaşayınca durumun ciddiyetinnin farkına vardım bide eşim kadn ondn ayrılıp başka biriyle evlenmiş eşimde çocuk benden se kabul ederim işte nikahıma alırı falan dedmiş kadında yok peşimi bırk senden değil demiş bunuda görümcen anlattı yani eşimde bu kadını sevmiş..bunlar aklıma gelince eşimden soğuyo oluyorum bana en ufacık bi kzımasında gücüme gidiyo o kadını herşeyyle kabul ettin benim en ufacık kusurum sana batıyo diyorum.artık psikolojim bozuldu hergün aynı tartışma beni sevsen tartışmazsın diyorum senin aklın halendaha o kadında diyorum neler demiyom ki onu unutmadın benimle evlendiğinle pişmansın diyorum oda yok flan diyo kırıcı oluyoun diyo ama o hissettiriyo bunları o kadını sadece ben açıyorum bana kızınca aklıma o geliyo artık elimde olmuyo bazen kızıyorum beddua ediyorum beni ne hale getirdi diye küfür ediyorum eşime deo okadına ben kendi halinde neşe dolu bi inasnadım şuan içime kapanmış durumdayım eşimi çok seviyorum zaten sevidğim içinde aklımdan böyle şeyler çıkmıyo bunları yazmadan 1 saat önce tartıştık ortada bşey yok kızdı kızmasıyla aklıma yine o kadın geldi o olsa kızmazdın dime diye düşündüm içimden.herğün facesine bakıyorum eşim faceye grimez adına açtım resimlerini koydum ki o kadın yasın diye bekliyorum bide sözlüyken yazmıştı ki işte oğlun bi gün kapını çalcak diye şuan yazıyorum ama nasıl çok doluyu m kmseyede anatamıyorum içimdekileri

bu evliliği böyle takıntılarla sürdüremezsin..baştan herşeyi biliyormuşsun,iyi cesaret etmişsin aslında evlenmeye.

neden eşin adına face açıp fotolar koyup kadını bekliyorsun? gelse ne yapacaksın? sana ne kazandıracak bu?

evlenmişsin,3 sene geçmiş..her gün eşine eski sevgilisini hatırlatırsan eşeğin aklına karpuz kabuğu getirmiş olursun.

bunun sana bir faydası olmaz.

Son düzenleme:
Aslında o kadından bahsederek sürekli eşinize hatırlatıyorsunuz onu.
Tartışmak ve sevgi arasında kurduğunuz bağ da çok tuhaf.
Dediğiniz laflara ben bile sinirlendim okurken.
Kendinize saygınız olsun biraz.
Buna kaba tabirle dırdır etmek denir.
Eşinizin sizden daha da uzaklaşmasından başka bir şeye sebep olmaz.:ssz:

yaşadığınız şeyler zor ama bilerek evlenmişsin sevgili arkadaşım.. şimdi eskileri deşip huzurunu kaçırmanın bir anlamı yok.. yok onu seviyormuş, evlendiğine pişmanmış, bunlar sizin kafanızda yazdıklarınız, yıpratmayın evliliğinizi.. bu şekilde devam ederseniz korktuğunuz son yakın olabilir.. eğer psikolojik olarak altından kalkamıyorsanız bir evlilik terapistine gidin beraber..

cnım çok zor bir durum Allah yardımcın olsun keşke kafamdaki kuşkuları çözüp öyle evelenmeye karar verseydin:(ama artık evlenmişsin farzet ki eşin gereçekten böyle birşey yaptı onun üstüne giderek onu daha çok sürüklersin karşı tarafa eğer eşini seviyosan ona iyi bir eş ol geçmişinden uzaklaşsın her kavga ettiğinde hatırlatırsan sürekli çok yıpranırsın:(

malasef kendı kendıne edıyorsun geçmiş bitmiş evlenmeden öncede haberın varmış eşin bişi saklamamış sonuöçta aşamıyorsan evliliğini yıpratma yardım al

Siz basta yapmaniz gereken seyleri 3 yil sonrasina saklamissiniz üzüldüm. Bu kuskularin sizi yiyip tüketecegini bile bile evlenmenizede hayret kaldim. Esinizin 3 yil icerisinde size karsi bir aldatma girisimi bulunmadigina göre esinizi bosa yyorup dirdir ediyorsunuz. Esegin aklina zorla karpuz kabugu sokuyorsunuz tabiri caizse.. Ben olsam esinizin yerinde bu evliligi sonlandirirdim. Insan bu sinirlenir kizar. Kizdi diye hemen o kadini akliniza getirmeniz cok sacma. Esiniz o kadini seviyor olsaydi suan sizinle degil onunla olurdu. Ve sizin böyle bi durumda esinize ve yuvaniza 4 elle sarilmaniz gerekir ki esinizi baska yollara sevk etmeyesiniz. Bunun yalani zaten olma. Ortada bir cocuk olsa esinizin kapisina ilk basta dayanirdi bu kadin. Anlattiginzdan yola cikarak kadinin zaten yüzsüz bir insan oldugnu sizde acikca anlayablrsnz. Bu gibi insanlar mutlu olamadiklari icin mutlu olunsunda istemez. Ve zaten amacinada ulasmis. Bence gidin kocaniza bize anlattgnz gi anlaatp yaptgnzn yanls oldugunu anldgnzi syleyn ve esinizle gzel vakitler gecrmeye calsin.

eşim çocuktn bana bahsettedi taki kadın yazıncaya kadar ozamanda inkar etti..bunları biliyordum ama bekar bir bayan evlilikte biçok şeyi anlayamaz nasıl anlatsam evlenince bazı şeyler zoruma gitti evet ben suçluyum her defasında aklıma geliyo ama elimde değil eşim bana çok değer veren bi inansadı evlendik huyu suyu değişti böyle olunca beni kendisi bu düşüncelere itityo kaç defa söylüüyorum kızma konuş diyorum eşimin anlık siniri vardır kızar bağırır çağırır önceden kzıdığında gönlümü alırdı özür dilerdi şimdi ha varsın ha yoksun..elimde değil ha bide eşim hamileyken kadının kzıznın faceine girmiş nedne yaptın diyorum merak ettim işte böyle şeyler olunca aklım kayıyo sana ne diyorum kızından çok mu özledin diyorum ya bazışeylerede o vesile oluro ben zaten zamanında okb tedavisi gördüm takıntılıyım

resmen bela gel beni bul diyorsun durduk yere huzurunu neden bozuyorsun keza senin korktuğun gibi oldu ne yapabilirsin engel olamazsın ki ama böyle bir ihtimal yok dışarıdan bakan biri olarak bence facebook kapat uzak dur yoksa çok sarpa sarıcak olan sana olur güzelim kimse evde sürekli böyle düşünen bir eş istemez hemen toparlan bunda bir şey yok :)

Sizde de deli cesareti vardı sanırım.

Zira ben de böyle biri ile evlensem her gün başının etini yerdim,
amma velakin bunu da 3 yıl sürdürmezdim sanırım :)

Sonra birden durur düşünür, ya ben böyle söylüyorum
ama eşimi kendimden sogutmam yanıma kar kalıyor,
bir de üstüne kendi kendimi yiyorum,
hayatımızda olmayan bir kadın için neden hem kendimi, hem eşimi mutsuz edeyim ki diye düşünür,
bu davranışlarımdan vazgeçerdim...

madem takıntı yaptın bu olaya ozaman evlenmeyecektin yok madem evlendin geçmişi unutacak günümüze bakacaksın.3 yıldır aranızda olmayan bi kadın için eşine dır dır etmene değermi.o olsaydı kızmazdın falan diyomuşsunuz ya nerden biliyosunuz siz onlar ilişkiyi yaşarken yanlarındamıydınız.böyle devam ederseniz evliliğinizi o kadın değil kendiniz bitireceksiniz.seven insanlarda birbirine kızıp bağırabilir herkesin evliliğinde olan şeyler bunlar.her günümüz güllük geçmiyor malesef.

evet haklısınız şuan çok sakinim ve sağlıklı düşünebiliyorum ama an geliyo tırlatıyom aklımdan çıkmıyor..kendime yapıyorum bununda fakrındayım zaten okb tedavisi gördüm takıntım burdanda alakalı ama elimde değil.en yakın bizamandada psikoloğa gidicem bunuda istiyorum eşimede diyorum elimde olmuyo nekdaar söylesemde bana anlam veremezsiniz

bsorunda bu kendi kafamda kuruyorum.. eşimin böyle birini sevmiş olmasını kabullenemiyorum sbp çok.

farkında olman en önemli adım olur canım... keşke kendimize dışarıdan bakabilsek kırmasak kırılmasak ben iyi olacağına inanınıyorum :)

özünde kötü biri değilim hele dırdırcı hiç değilim..beni anlaya biliriniz diey yazıyorum sonuçta sizde bayansınzı bizler erkeklere nazaran daha incesine bakarız ben mumnunmuyum bu durmdan değilim işin işinden çıkamıyorum bazen

merhaba arkadaşlar ben 3 yıllık evliyim eşimle severek evlendim ve halen daha çok seviyorum..eşimin esk, sevğilisi bende takıntı haline geldi evet kimine göre saçma ama engel olamayorum..eşimle tanıştığımızda bana anlatmıştı haberim vardı kadın dul ve 2 çocuk sahibiydi pek umursamadım geçmiş geçmiştir dedim taki sözlenene kadar faceye resimleri koymuştum bi baktım kadının biri eşime yazmış tabi ozamanlar sözlüydük işte bana kuma mı getirdin bana neler yaptın işte nişanlınada yazıcam falan dedi bende nişanlım faceden anlamaz ben giriyodum onun adına yazdım sana ne yaptım falan mevzuyu öğrenmek için işte oğlu varmış eişmden içte çocuğun ismini vererek ne çabukta unuttun dedı eşime..tabi ben şok oldum sıra bana geldi banada işte resimleri görünce bizde böyle çok resimler çekildik ben imam nikahlısıyım bana neler yaptı işte benden oğlu var falal filan dip not bunlara bana yazarkende kadın evli başka biriyle ben şok oldum böyle birinin varlığından haberim vardı ama ortada 3.bi çocuk ve eşimden olduğu iddaasını bilmiyordum eşim hiç bahsetmedi tabi bende tam mutlu olcam dönemler zehir oldu nişanlıyız kaç defa ayrılmanın eşiğinden döndüm ama eşim yalvarmalar işte bende değil ayrıldığı kocasından benden olsa yanımda olurdu yok böyle bişey inanma derken evlendim..tabi öncesinde umursamıyordum ama evlenince bazı şeyleri yaşayınca durumun ciddiyetinnin farkına vardım bide eşim kadn ondn ayrılıp başka biriyle evlenmiş eşimde çocuk benden se kabul ederim işte nikahıma alırı falan dedmiş kadında yok peşimi bırk senden değil demiş bunuda görümcen anlattı yani eşimde bu kadını sevmiş..bunlar aklıma gelince eşimden soğuyo oluyorum bana en ufacık bi kzımasında gücüme gidiyo o kadını herşeyyle kabul ettin benim en ufacık kusurum sana batıyo diyorum.artık psikolojim bozuldu hergün aynı tartışma beni sevsen tartışmazsın diyorum senin aklın halendaha o kadında diyorum neler demiyom ki onu unutmadın benimle evlendiğinle pişmansın diyorum oda yok flan diyo kırıcı oluyoun diyo ama o hissettiriyo bunları o kadını sadece ben açıyorum bana kızınca aklıma o geliyo artık elimde olmuyo bazen kızıyorum beddua ediyorum beni ne hale getirdi diye küfür ediyorum eşime deo okadına ben kendi halinde neşe dolu bi inasnadım şuan içime kapanmış durumdayım eşimi çok seviyorum zaten sevidğim içinde aklımdan böyle şeyler çıkmıyo bunları yazmadan 1 saat önce tartıştık ortada bşey yok kızdı kızmasıyla aklıma yine o kadın geldi o olsa kızmazdın dime diye düşündüm içimden.herğün facesine bakıyorum eşim faceye grimez adına açtım resimlerini koydum ki o kadın yasın diye bekliyorum bide sözlüyken yazmıştı ki işte oğlun bi gün kapını çalcak diye şuan yazıyorum ama nasıl çok doluyu m kmseyede anatamıyorum içimdekileri

Kuşkularla yaşanmaz..Eşinizi seviyor olsanız da bu evliliği yapmamalıydınız.E artık yapmışsınız, yapabileceğiniz iki şey var;
-ya eşinize güvenip durumu kurcalamayacak yolunuza bakacaksınız
-ya da kurcalayıp kuruntularla güvensizlikle şüpheyle kendinizi yiyip bitireceksiniz

..Ben olsam ilk yolu tercih ederdim.

Bişeyi 40 kere söylemenin, unutmuşken hatırlatmanın alemi yok her kavgada ısıtıp ısıtıp önüne geçmişi sunmayın.. Madem çok seviyorsunuz evlilğinizi yıpratıp eşinizi kendinizden uzaklaştırmayın..

Kuşkularla yaşanmaz..Eşinizi seviyor olsanız da bu evliliği yapmamalıydınız.E artık yapmışsınız, yapabileceğiniz iki şey var;
-ya eşinize güvenip durumu kurcalamayacak yolunuza bakacaksınız
-ya da kurcalayıp kuruntularla güvensizlikle şüpheyle kendinizi yiyip bitireceksiniz

..Ben olsam ilk yolu tercih ederdim.
0

kendime yapıyorum zaten an geliyo aklımda bi dünya düşünce elimde olmuyo bazen bunu tarif edemem.eşimide üzüyorum çoğu zaman biliyorum ama onun yüzünden defalarca diyorumiza ediyorumaynı kö aynı kasaaba ben takıntılı bi insanım bunu biliyo üüzülme stres hepsi uzak olmalı bana ama tam içindeyim işte

bsorunda bu kendi kafamda kuruyorum.. eşimin böyle birini sevmiş olmasını kabullenemiyorum sbp çok.

işte sıkıntıda o zaten

o kadın dul ve iki çocuklu sense bekar ve bakire gittin adama

her turlu ondan ustun görüyosun kendini

şimdi ne alakası var deme toplumsal gerçeklik bu bakire olan genç kız yaşlı kadından daha çok değerlidir erkeklerin gözünde güya

sende bakıyosun kadın boşanmış senın tabırınle dul ve ustune ıkı çocuğu var nasıl sever onu benım gıbısını sevmek varken diyorsun

bilinçaltının mesajları ben daha değerliyim okadın pis mesajı verıyor sana

boşa geçen 3 yıla yazık dıle kolay 3 yıl o adam senı sevmese ılk seneden boşardı zaten

onu herşeyiyle kabul etmiş demişsin ya neydı o herşeyi? dul ve çocuklu olması ne buyuk kusur demı onlar zaten sevılemez

ama bak seviliyorlar ıste hemde evlenılecek kadar.

Back