hiç kendine sorun etme geçmiş geçmişte kalmış eşine de sakın bahsetme zorla adamın kafasına o kadını sokmanın bir anlamı yok bence. Bebeğin olacakmış bak onunla ilgili planlar yap hayaller kur eşinle boşver eskiyi canım benim
Hiç eşine söyleme. Aklına sokma bence. Geçmiş geçmişte kalmıştır. Huzur bozmak isteyen çok, kimseye fırsat verme. Takma kafana.
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
merhaba arkadaşlar.. daha önceki yazılarımı gören varsa ben cumartesi günü bir rüya görmüştüm ve rüyadan çok etkilendim burada yazdım ve paylaştım..rüyamda eşimin eski eşini görmüştüm..Bugün sosyal paylaşım sitesinden eşimin eski eşinin sayfasına denk geldim tam benim rüyamı gördüğüm gün kendisi bir sürü paylaşımlarda bulunmuş..Paylaşımların hepsi 'güvendim ama yıkıldım, ben hala seni seviyorum, unutmadım.. 'tarzında yazılmış sözler ve şiirler..Bide eşimin etkilendiği ağladığı bir film var onunda videosuyla gel hala diye bir şarkıyı paylaşmış..Ben bunları görünce kıskançlık krizlerine girdim tabii.. Şimdi eşime birşey belli etmek istemiyorum ama ne yapmalıyım yada nasıl bir yol izlemeliyim akıl verirseniz sevinirim.. Bide bebek bekliyoruz biz şimdi büyük olasılıkla bunu da öğrenmiştir. Ondan olan çocuğu çok hevesli herkese kardeşim olacak diye söylüyor annesine de söylemiştir diye düşünüyorum..(Bu arada faceden arkadaş değiller ortak arkadaşlar kısmında gördüm öyle baktım sayfasına..)
merhaba arkadaşlar.. daha önceki yazılarımı gören varsa ben cumartesi günü bir rüya görmüştüm ve rüyadan çok etkilendim burada yazdım ve paylaştım..rüyamda eşimin eski eşini görmüştüm..Bugün sosyal paylaşım sitesinden eşimin eski eşinin sayfasına denk geldim tam benim rüyamı gördüğüm gün kendisi bir sürü paylaşımlarda bulunmuş..Paylaşımların hepsi 'güvendim ama yıkıldım, ben hala seni seviyorum, unutmadım.. 'tarzında yazılmış sözler ve şiirler..Bide eşimin etkilendiği ağladığı bir film var onunda videosuyla gel hala diye bir şarkıyı paylaşmış..Ben bunları görünce kıskançlık krizlerine girdim tabii.. Şimdi eşime birşey belli etmek istemiyorum ama ne yapmalıyım yada nasıl bir yol izlemeliyim akıl verirseniz sevinirim.. Bide bebek bekliyoruz biz şimdi büyük olasılıkla bunu da öğrenmiştir. Ondan olan çocuğu çok hevesli herkese kardeşim olacak diye söylüyor annesine de söylemiştir diye düşünüyorum..(Bu arada faceden arkadaş değiller ortak arkadaşlar kısmında gördüm öyle baktım sayfasına..)
Görmemiş gibi yap. Adı üstünde eski eş... Eğer yürütebilselerdi şu an hala beraber olurlardı. Sadece kadının facebook sayfasından yaptığı paylaşımlar yüzünden eşinle aranızda sorun olursa sen suçlu olursun. Çünkü adamın konuyla bir ilgisi yok. Kadına bunu belli edersen de en fazla egosunu tavan yaptırırsın yine. Sana bir faydası olmaz. Hem belki kadının eşinden sonra bir ilişkisi olmuştur ona dair paylaşım yapıyordur bilemezsin. O film sahneleri tesadüf olabilir. Bence böyle saçma bir mevzu yüzünden huzursuzluk çıkarma. Kadının sayfasına da bir daha bakma. Bu tip şeyler gördükçe sadece kendini huzursuz edersin.
Demi bebeğimle ilgilenmem lazım..düşünmemem lazım stres yok birşey yok:)Başka şeylerle meşgul et kendini. O kadını düşünme, bebeğini düşün. Dünyaya geleceği günü, hayallerini.. Ooo neler neler bulurum ben sana düşünmek için:)
neden ayrıldılar acaba, kadın hala acı çektiğine göre eşiniz bırakıp gitmiş sanırım, Allah kadının acısını dindirsin bu arada, birazda onun açısından bakmak lazım, siz eşinize söylemeyin, aklında yokken aklına düşürmeyin gereksiz yere
Canim bence esine sorma kaile bile alma eski essonucta esinizle araniza kimse girmesin iyi gecinin kiskandirin bu arada ozel olmuyacaksa
.......lutfen niye ayrilmislar esiniz mi ayrilmis
Zaten onun görebileceği whatsup instagram gibi yerlere sürekli resim koyuyorum görsün bizi diye.. 4-5 yıl önce bitmiş aslında ama çocuk küçük diye beklemişler okula başlamasını.. Sevgi saygı yoktu bizde diyor evhanımıydı eşi ama ne yemek yaparmış ne temizlik çamaşırlarına bile dokunmazmış..birkaç konuşmalarına şahit oldum la lu kelimeleri çok konuşuyor resmen asker arkadaşı gibi..
canım eşinden bahsettiğini nerden biliyorsun ki, boşanalı çok olmuş sonuçta belki başka birisi girdi hayatına ondan bahsediyor olabilir
velev ki eşinden bahsediyor, eşin kalkıp ona geri dönecek değil ya, bence hiç eşine bahsedip huzurunu kaçırma
O zaman niye takiyorsun takma boswer o kadin daha senin onunde vardi sewseydi istesydi onunla evli kalirdi
hiiççç dert etmee
bebeişiniz olcak o ne yazarsa yazsın
yazar yazar pes eder
eşine hiç bişey çaktırma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?