- 17 Temmuz 2022
- 2.557
- 10.634
- Konu Sahibi BratzGirl_
Şu şekil bomboş aslında yazdığının bize yansıması..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Şu şekil bomboş aslında yazdığının bize yansıması..
melda anlatmış arkadaşımaBu ne kıskançlık ya sakin ol.
Adam karısının yatak hayatını en yakın arkadaşının kız arkadaşına bile anlatiyor. Bunun ne ağır bir şey olduğunu idrak edecek aklın olsa gurur duymaz adamdan kaçardin.
Hep "evlenme" diyordum ama vazgeçtim. evlen,senin de yatak performansin yakın arkadaşı erkeklerin 31 ,onların kız arkadaslarinin dedikodu malzemesi olsun
Evet sen yıktın yuvalarını...ah melda bi gelsede yüzleşsem onunla defalarca aradım her seferinde bi kahve içelim helalleşelim diye ama küfür edip yüzüme kapamaktan başka hiçbir öey yapamadı korkak sanki ben yıktım yuvalarını
Melda sizden korkmus olabilir,ah melda bi gelsede yüzleşsem onunla defalarca aradım her seferinde bi kahve içelim helalleşelim diye ama küfür edip yüzüme kapamaktan başka hiçbir öey yapamadı korkak sanki ben yıktım yuvalarını
Meldanın kankisi ne ara senin arkin oldu kız? kim kime özeniyor, kadının yuvası dahil herşeyini çalmışsın..melda anlatmış arkadaşıma
Böyle arsız görmediğimiz için korkması çok normalMelda sizden korkmus olabilir,
ter kokusu nası bir şey onu bile bilmiyorum asko eşim beni koklarken kendinden geçer misler gibi temizlik ve black opium kokuyorumAyrica ilk defa bir konuyu okurken burnuma ter kokusu geldi, çünkü o kadar alçak bir uslup ve dusunce tarzi var ki ortada, bu yazıyı yazan temiz pak biri olamaz diye dusundum heralde
ne demek istediğinizi anlamadım ?Şu şekil bomboş aslında yazdığının bize yansıması..
neden korksunki insani bir şekilde helalleşmek istedim alt tarafı cidden buydu yaniMelda sizden korkmus olabilir,
Şaşırmadımne demek istediğinizi anlamadım ?
Hakkına girdiğini düşünüyorsun yani ??neden korksunki insani bir şekilde helalleşmek istedim alt tarafı cidden buydu yani
hem ben ondan korkmalıyım bence
Eminim öyle olmuştur. Bir insan yatak sorununu başka hemcinsine anlatıyorsa kesinlikle sorunu karşı taraftadir. Yoksa kim kendini kötüler? Belki şeyi kalkmayan, belki sana doyunca ereksiyon hakimiyetini kaybedecek bir "eşin" var, ne diyeyim ki. Arkadaşına da helal olsun. Onca zaman kadına dostluk yapmış, bosandiginin haftasında adamla seni yemeğe çıkarmak için dümen yapmış..arkadaş arkadaşın pezev.nkidir lafı boşuna çıkmamış:). Onca sene yarenlik ettiği kadını tek kalemde çizmiş. Dikkat et bu kadın kıskanır eder seni,bir şeyine uyuz olur. Kocan olacak beyefendiye gider yeni kız ayarlar, senin ruhun duymaz. Öyle de bir sinsi,maşallah.melda anlatmış arkadaşıma
Yine basima bisey getirir diye korkmus olabilirneden korksunki insani bir şekilde helalleşmek istedim alt tarafı cidden buydu yani
hem ben ondan korkmalıyım bence
Aaaa nedemek sanane kocişkosu onunBu üçgenden tek kârlı çıkan yine erkekler oluyor bu iki zeki birbiriyle uğraşıyor, muhtemelen anlaşılan yataktada rekabet var oh ne ala kızım sen manyakmısın sana ne o heriften neyin rekabeti bu
adam esin olmadigi halde esim diyosun, belki öbür tatli kadininda eski esi degildir ha? Senin sayende kiymetini anliomus kadinin geri donuomus var ya olayyter kokusu nası bir şey onu bile bilmiyorum asko eşim beni koklarken kendinden misler gibi temizlik ve black opium kokuyorum
Namazdaki duam belli olduadam esin olmadigi halde esim diyosun, belki öbür tatli kadininda eski esi degildir ha? Senin sayende kiymetini anliomus kadinin geri donuomus var ya olayy
olayı şöyle anlatayımMeldanın kankisi ne ara senin arkin oldu kız? kim kime özeniyor, kadının yuvası dahil herşeyini çalmışsın..