kaynımın psikolojik sorunları var demişsin ama bana kız da pek normal gelmedi:26: bu kadar kıskasnçlık çok fazla kaynın ayrılmak istediğinde kendime zarar veririm diye tehditler etmeside hiç normal değil.bence sen bu ilişkiye hiç karışma uzaktan izle kaynın ne yapacağına kendisi karar versin ama mümkünse kıza senden hiç bahsetmesin ben olsam karışmazdım galiba çünkü kız yaşının gerektirdiği kadar bile olgun değil
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Eşimin Erkek Kardeşi ve Sıkıntılar
- Konu Sahibi Defnee__
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 30 Nisan 2008
- 45.779
- 24.642
- 398
Kayın ya da birader (hic sevmem bu kelimeyi de) biraz hassas, onun üzülmesi abiyi ve kayınpederi üzüyor dolayısıyla eş de üzülüyor yenge hepsine değer verdiği için onların üzülmesini istemiyor.
evet öyle soyledı dogrudur
ama bana sankı kırmızı boya ıle boyadıgı paragraftakı seylerden oturu boyle dusunuyor ıstemıyor dıye dusunuyorum ..
ben umursamazdım
hatat kız mısal evlendıler veya nısanlandılar
bakıyorum tavır aynı , daha ustune gıderdım
sedef gibi
- 21 Temmuz 2009
- 36.900
- 6.947
- 248
ama bana sankı kırmızı boya ıle boyadıgı paragraftakı seylerden oturu boyle dusunuyor ıstemıyor dıye dusunuyorum ..
ben umursamazdım
sedef gibi
Sonra sen de sedefobi olup gelip burda konu acardın
- 23 Ağustos 2012
- 49.911
- 1
- 231.633
- 798
kız haklı. kaynınızın da her olan biteni dakkasında size ve eşinize yansıtması üstelik kızı kıskandırması hiç 27 yaşındaki koca adama yakışmıyor.
eşinizi niye teskin ediyor kaynınız onu anlamadım madem kızla ciddi değil ayrılsın niye oyalıyor elin kızını kız duygu sömürüsü yapıyor diyorsunuz ama kaynınız o duygu sömürülerini yiyecek kadar duygusal bir adam gibi görünmüyor.
hem kızın facebookta ilişkisi olduğunu ilan etmesinde ne gibi bir sakınca var sanırım kızı kaynınıza layık görmediğinizden yapılan bu masum hareket bile gözünüze büyük birşey gibi görünmüş.
yerinizde olsam kaynımla bu konularda konuşmak istemediğimi söyler mesafe koyarım çok istiyorsa abisine anlatsın siz dahil olmayın daha fazla bu konuya.
layık görmemek ne haddime, tanımadığım biri için böyle bir yargıya varamam asla...kaldı ki, biz de ortalama insanlarız, elbette mükemmel değiliz, kızın huyu suyu için atıp tutamam onu da bir anne-baba yetiştirdi sonuçta ve bence çok küçük henüz daha önce de yazdığım gibi kızın teyze taifesi hiç normal değil, bu çocuğu ne yap ne et kaçırma, hepimiz faydalanalım etin sütünden mantığında olabilirler ya da ben yok yere fesatlanıyor olabilirim :)
kaynım ciddi bir şey değil diyor, ama ilişkiyi sürdürüyor, bahanesi de kızın duygu sömürüleri, ama ben kızı sevdiğini ve kopamadığını düşünüyorum...(vicdan sahibi, duygusal bir yapısı var,öyle çapkın erkek modunda değil) abisine anlattığında eşim sert çıkışlar yapıyor sanırım çekiniyor biraz, benimle daha rahat konuşuyor, ama arada konuyu dert eden de ben oluyorum...
Ben bir ayagımı yer edeyim,gör bak sana ne edeyim.
.
görüyoruz,duyuyoruz böyle şeyleri malesef, sakin hayatımızda aksiyon istemiyorum açıkçası.... hele ki huzursuzluk hepimizden uzak olsun...
Siz bunları bilmemiş olun,bilmezden gelin.
Zaten normalde duymamış-bilmemiş olmanız gerekirdi.
.
kesinlikle bilmemeyi tercih ederdim
ben umursamazdım
sedef gibi
o kırmızı kısmı konuyla ilgili somut örnekler olduğu için öyle yaptım , umursamazdım evet eğer kayınvalidem hayatta olsa, bana ne derdim belki... ama 3 erkek ve destek olacak bir yenge bir hala yada kadın kuzen yok... ağzımın içine bakıyorlar ne diyecek ne düşünüyor acaba diye hepsi, iyi bir şey mi yoksa yük mü karar veremedim açıkçası bu kadarı... şu an tayin sebebiyle başka şehirdeyim ama yazsonu itibariyle kayınpederimin alt katındaki dairede yaşayacağız... yani her olan bitenin bir parçasıyım ve şu an onlar için tek danışılabilecek kadın modeli benim... bu arada sedef kim
bu arada arkadaşlar; olayları sırasıyla yazdım... yani kızın " o kadın" tabirini kullanarak kaynımın benimle aynı ortamda olmasını istememesi ya da eşime iş yerinde onunla ilgilenmediği için kendince tavır yapması gibi konular, kaynımın o saçma yalanından önce oldu... yani kaynım var olan yangına körükle gitmiş anlayacağınız... kızın tavrı bu kıskandırma amaçlı yalandan sonra ortaya çıkmadı...
- 30 Nisan 2008
- 45.779
- 24.642
- 398
Sonra sen de sedefobi olup gelip burda konu acardın
yok canım bende o goz varmı ya
ben pacozda olsam en havalı en kırıtan benımdır ayagımda camasır sulu esofmanda olsa :) sacım taralıda olmasa
yanı ben sedef olurdum
neymıs kıskanmak oyle bana posta koymak esımın kardesı benden oturu uzak duracakmıs , ben oyle bır ınsanmıyım bakacak varmı bı hareketım yok , ne varmısta kıskanacakmıs , valal ben benımle ugrasanı cıleden cıkarırım yanı 2 eltım olacak aman allahım dıyorum
- 30 Nisan 2008
- 45.779
- 24.642
- 398
anladım ben seni , ama genede umursamalayık görmemek ne haddime, tanımadığım biri için böyle bir yargıya varamam asla...kaldı ki, biz de ortalama insanlarız, elbette mükemmel değiliz, kızın huyu suyu için atıp tutamam onu da bir anne-baba yetiştirdi sonuçta ve bence çok küçük henüz daha önce de yazdığım gibi kızın teyze taifesi hiç normal değil, bu çocuğu ne yap ne et kaçırma, hepimiz faydalanalım etin sütünden mantığında olabilirler ya da ben yok yere fesatlanıyor olabilirim :)
kaynım ciddi bir şey değil diyor, ama ilişkiyi sürdürüyor, bahanesi de kızın duygu sömürüleri, ama ben kızı sevdiğini ve kopamadığını düşünüyorum...(vicdan sahibi, duygusal bir yapısı var,öyle çapkın erkek modunda değil) abisine anlattığında eşim sert çıkışlar yapıyor sanırım çekiniyor biraz, benimle daha rahat konuşuyor, ama arada konuyu dert eden de ben oluyorum...
görüyoruz,duyuyoruz böyle şeyleri malesef, sakin hayatımızda aksiyon istemiyorum açıkçası.... hele ki huzursuzluk hepimizden uzak olsun...
kesinlikle bilmemeyi tercih ederdim
o kırmızı kısmı konuyla ilgili somut örnekler olduğu için öyle yaptım , umursamazdım evet eğer kayınvalidem hayatta olsa, bana ne derdim belki... ama 3 erkek ve destek olacak bir yenge bir hala yada kadın kuzen yok... ağzımın içine bakıyorlar ne diyecek ne düşünüyor acaba diye hepsi, iyi bir şey mi yoksa yük mü karar veremedim açıkçası bu kadarı... şu an tayin sebebiyle başka şehirdeyim ama yazsonu itibariyle kayınpederimin alt katındaki dairede yaşayacağız... yani her olan bitenin bir parçasıyım ve şu an onlar için tek danışılabilecek kadın modeli benim... bu arada sedef kim
bu arada arkadaşlar; olayları sırasıyla yazdım... yani kızın " o kadın" tabirini kullanarak kaynımın benimle aynı ortamda olmasını istememesi ya da eşime iş yerinde onunla ilgilenmediği için kendince tavır yapması gibi konular, kaynımın o saçma yalanından önce oldu... yani kaynım var olan yangına körükle gitmiş anlayacağınız... kızın tavrı bu kıskandırma amaçlı yalandan sonra ortaya çıkmadı...
20 yasında cahil bi kız o
cocuk bellıkı
kaynınla da bu konuyla ılgılı kosnusma pek bugun sana anlatır yarın sana
sonra ısler sarpa sarar cıddıye bınerse
kaynınında yası varmıs cunku evlenebılır :S
- 12 Temmuz 2006
- 5.740
- 655
- 723
Olgun tavrınızdan dolayı tebrik ederim sizi öncelikle.
Kızın önceden size karşı önyargılı olması, kaynınızın bana başka kız bulacak söyleminden sonra daha da artmış demek ki.
Kız gerçekten küçük. Keşke kaynınız onu anlayabilecek, yaralarını sarmasına yardım edecek biriyle beraber olsaydı.
Bu kız onu daha fazla yıpratacak eminim.
Umarım istediğiniz sonucu alırsınız ilişki kurarak ama sanmıyorum açıkçası.
O kadın lafı çok irite etti beni , takmış size anlaşılan.
Umarım kaynınız hayırlısını bulur :))
Kızın önceden size karşı önyargılı olması, kaynınızın bana başka kız bulacak söyleminden sonra daha da artmış demek ki.
Kız gerçekten küçük. Keşke kaynınız onu anlayabilecek, yaralarını sarmasına yardım edecek biriyle beraber olsaydı.
Bu kız onu daha fazla yıpratacak eminim.
Umarım istediğiniz sonucu alırsınız ilişki kurarak ama sanmıyorum açıkçası.
O kadın lafı çok irite etti beni , takmış size anlaşılan.
Umarım kaynınız hayırlısını bulur :))
Ben kıza çok fazla kızamadım açıkcası.
Duruma birde onun tarafından baksak, yani benim erkek arkadaşım onunla birlikte oldugumu bile bile yengesi ona kız ayarlayacak olsa, bende sizinle dışarı çıkmasına ve sizi gitmesine hoş bakamam. Sevgilisi varken ona birini ayarlayan bir kadınla samimi olmasını istemem. Sonradan işler ciddiye dönünce çevirse bile, bunu işler ciddiye bindi yüz yüze bakıcaz diye çevirdiğini düşünürüm. Bunun da üzerine eşiniz iş yerine gittiğimde benimle ilgilenmezse (ilgiden kastım saatlerce sohbet etmek değil 2 güleryüz hoşgeldin kızım tarzı bi laf) Bunu etmeden atıyorum geç oturun diyip gidene kadar birşey demezse bende alınırım. Ve yemeğe çağırıldıgımda bende gitmek istemem.
Yani burda sıkıntı kaynınız kız değil. Sizin o bayanla görüşüp gerçekleri izah etmeniz lazım. Sizde onun yerinde olsanız hoş bir tavırla bakamazdınız diye düşünüyorum.
Duruma birde onun tarafından baksak, yani benim erkek arkadaşım onunla birlikte oldugumu bile bile yengesi ona kız ayarlayacak olsa, bende sizinle dışarı çıkmasına ve sizi gitmesine hoş bakamam. Sevgilisi varken ona birini ayarlayan bir kadınla samimi olmasını istemem. Sonradan işler ciddiye dönünce çevirse bile, bunu işler ciddiye bindi yüz yüze bakıcaz diye çevirdiğini düşünürüm. Bunun da üzerine eşiniz iş yerine gittiğimde benimle ilgilenmezse (ilgiden kastım saatlerce sohbet etmek değil 2 güleryüz hoşgeldin kızım tarzı bi laf) Bunu etmeden atıyorum geç oturun diyip gidene kadar birşey demezse bende alınırım. Ve yemeğe çağırıldıgımda bende gitmek istemem.
Yani burda sıkıntı kaynınız kız değil. Sizin o bayanla görüşüp gerçekleri izah etmeniz lazım. Sizde onun yerinde olsanız hoş bir tavırla bakamazdınız diye düşünüyorum.
bu izahatı yapması gerekenin ben olduğumu düşünmüyorum kesinlikle, kaynım söyleyecek ben sana yalan söyledim, kıskandırmak istedim vesaire diye... ki ben bunu yapmasını istediğimde " yenge bana inanmaz, şimdi olay çıkaramam" gibi bir şeyler söyledi... atladığınız bir nokta olmuş sanırım, eşimin ilgilenmemesine tepkisi ya da kızın bana karşı önyargılı tavırları zaten vardı, kaynımın bu yalanından sonra başlamadı... yengem beni biriyle tanıştıracak ya da tanıştırdı lafı tuzu biberi oldu iyice... bu arada eşim bir bankada kobi yönetmeni yani tek muhatabı şirketler, para çekmeye ya da kredi başvurusuna gelmiş kız,teyzesi ve kaynım... o esnada işlerini kolay halletmeleri için yardımcı olmuş ama yoğunluktan sonra bir daha görememiş bile, tanışıp, çay ikram etmesini falan beklemiş kız da... bu arada eşim olayın farkında bile değil, kızla tanışmışsın diyorum, nolmuş kim tanışmış, ne zaman gelmiş falan diyor...
kızlar günler sonra konuyu gündeme taşımak istemiyorum aslında, ama yazılan her yorum için tek tek teşekkür ediyorum...
söylediklerinizi dikkate alıyorum ve eşimle,kayınpederimle vardığımız ortak karar sonucu tanışma konusunu gündemden kaldırıyoruz... kaynım konuya ciddi bakmaya başlarsa ola ki, aradaki önyargıları onun dağıtmasını bekleyeceğiz...
diğer taraftan kaynımın benimle bu kadar yoğun dertleşmesine ve aleyhimizde olan şeyleri benimle paylaşmasına da müsade etmeyeceğim...önyargılarımın büyümesine izin vermeyeceğim... tekrar teşekkürler....
söylediklerinizi dikkate alıyorum ve eşimle,kayınpederimle vardığımız ortak karar sonucu tanışma konusunu gündemden kaldırıyoruz... kaynım konuya ciddi bakmaya başlarsa ola ki, aradaki önyargıları onun dağıtmasını bekleyeceğiz...
diğer taraftan kaynımın benimle bu kadar yoğun dertleşmesine ve aleyhimizde olan şeyleri benimle paylaşmasına da müsade etmeyeceğim...önyargılarımın büyümesine izin vermeyeceğim... tekrar teşekkürler....
- 25 Nisan 2012
- 4.527
- 1.076
- 173
konu açtım dedın hemen damladım bak :) amannnnn kızsal kaprisler işte. kız daha 20 lerinde cahil çelik çocuk bence aralarındada baya yaş varmış kaynınla, önyargılı kişilerle anlaşmak zordur .bence ciddi bişiler düşünmesin bu kızla sonradan dahada beter olur aranız sizden temelli sogutur çocugu
- 28 Ocak 2013
- 1.740
- 22
- 88
- 38
bayanlar merhaba; bir konu hakkında fikirlerinize ihtiyacım var, ben de konuyu paylaştığım arkadaşlarım da sağlıklı bir çözüm üretemiyoruz…
konu; eşimin erkek kardeşi ve onun geleceği ile ilgili eşimin endişeleri… çok uzatmadan baştan itibaren özetlemeye çalışacağım…
kayınvalidem 3 yıl önce eşimin erkek kardeşinin kullandığı araçla meydana gelen bir trafik kazasında hayatını kaybetmiş… kazanın ardından 1 yıl devam eden bitkisel hayat süreci ve ne yazık ki ölüm… eşimin kız kardeşi yok, öyle çok yakın bayan akrabaları da olmadığından annelerine hastane dışı zamanlarda evde kayınpederim, eşim ve erkek kardeşi bakmışlar… haliyle anne vefat edince bu hepsinde ciddi bir psikolojik travma yaratmış… özellikle eşimin erkek kardeşinde etkileri hala devam ediyor, psikolojik tahlil yapamam uzman değilim ama, sıkıntılarının devam ettiği birkaç sohbetten sonra belli oluyor… bu nedenle kayınpederim de eşim de çok hassaslar…
eşimin erkek kardeşi 27 yaşında…(kayın diyorlar sanırım ben de öyle devam edeyim) son 6-7 aydır 20 yaşında bir kız arkadaşı var, kız belli ki yaşının küçük olmasından dolayı inanılmaz kaprisli ve kıskanç… ailesinden uzakta, teyzeleri ile yaşıyor, ancak kaynımın anlattığına göre teyzeler fazlaca rahat ve çokta alışık olmadığımız bir hayat yaşıyorlar… kaynım kız arkadaşını durumun dışında tutuyor ,güveniyor ve seviyor… ben de kadınsal bir içgüdü ile teyzelerin kızı etkilediklerini ve kışkırttıklarını düşünüyorum ne yazık ki...
kız saplantı derecesinde kıskanç…
birkaç örnekle;
ailece pikniğe gideceğimiz bir günde kaynıma msj yazıp “ o kadınla pikniğe gidersen seni terk ederim” diyor.( o kadın benim)
ya da arkadaşlarıyla dışarı çıkarsa çocuk yine aynı tepkiyi veriyor…
eşimin çalıştığı yere gitmişler bir iş için, eşim gün içinde beni arayamaz yoğunluktan, haliyle görmemiş ya da ilgilenememiş, kız kaynımın burnundan getirmiş abin beni adam yerine koymadı yüzüme bile bakmadı diye…
dışarıda olduğumuz bir akşam çağırdık gelin hem tanışalım diye, kız abin iş yerinde benimle ilgilenmedi ben gitmem demiş …
yeni yılda kaynım 11 e kadar bizimle oturdu, sen o insanlarla oturursan ben de dışarı çıkarım diyip,dışarı eğlenmeye gitmiş, kaynım şehirde bir yerde bunu bulunca gecenin ilerleyen saatlerinde hoş olmayan bir sürü şey yaşanmış…
açıkça yengenle otur sen, yengen sana arkadaşlarından birini bulsun gibi saçma sapan laflar ediyormuş,
yengen geldiğinde evde durmayacaksın falan diyormuş… kaynım bunları bana akıl danışmak için anlattı ama ben çok üzüldüm,hiç tanımıyor beni nasıl böyle önyargılı olur...
akıllı kaynım kızı kıskandırmak için yengem beni bir arkadaşıyla tanıştırdı gibi bir yalan söylemiş, kızın bana da eşime de tavrı bundan dolayı sanırım… eşim çok ciddiye almadı olayı, kaynım sürekli ciddi bir şey olmayacak diye abisini teskin ediyor… ama ben o kadar rahat değilim… birbirlerine çok bağlılar abi- kardeş ve kayınpederim dünya iyisi bir insan… kaynım yanlış bir karar verirse araları bozulacak ve kayınpederim de eşim de çok üzülecek… son olarak sosyal paylaşım sitesinde birlikte fotoğraflarını koyup ilan etmişler ilişkilerini bu eşimi endişelendirdi …
ben de; "iki tarafta önyargılarla dolmuşuz, bunu kırmalıyız diye düşünüyorum… olayı kontrol altına alabilmek için kardeşinle konuş, kızla tanışalım, kocaman insanlarız, aynı ortamda sohbet edip bir araya geldiğimizde hem önyargılarımızı kırmış hem de kızı da tanımış, anlamış oluruz…" ondan sonra oturur düşünürüz dedim… ama eşim de kayınpederim de tanışırsak iş ciddiye binecek diye düşünüyor…
son bir haftadır bu konuyla oturup kalkıyoruz… ne yapmalı, nasıl davranmalıyız kızlar…
bu olayı nekadar cıddıye alırsanız o kadar cıddıye bınecek gıbı gorunuyor...