Arkadaşlar merhaba yeni üyeyim. 4 yıllık evliyiz eşimle. Bir süre bende vajinusmus vardı birlikte olamadık. Eşim bu sürede bana karşı çok anlayışlıydı. Hatta ben çoğu kez ona beni neden aldatmıyosun nasıl bana bu kadar anlayışlısın diye sorduğumda sana bu sebepten ihanet etmek istemiyorum derdi. Sonra kendi kendimize vajinusmusu yendik çok şükür. Ancak şöyle bir sorun var ki eşim sürekli beni öper koklar sarılır eli hep üstümdedir istek ve arzusunu hep belli eder ama nedense aynı gecede 2. Kere asla yapamaz olmaz. Hatta birlikteliğimizden sonra araya 3 4 gün falan girmesi lazım tekrar birlikte olmamız için. Olay anında da sürekli benimle de ilgilenir ama mesela ben en ufak kurusam hemen söner onunki ve hep aşırı duygusal olsun ister ben bazen daha farklı şeyler denemek isterim ama sanki bana öyle şeyleri yakıştıramaz gibi davranıp klasik takılır. Sabahları dişlerini fırçalar gelir öyle öper kişisel hijyenine dikkat eder ama ne zaman yakınlaşsak hemen moda girmesine rağmen sonra yapalım falan der. Sizce bunların nedenleri nelerdir ben biraz daha aktif olmak istiyorum ama o daha az ama nitelikli bir cinsel yaşam mı istiyor anlayamıyorum