Kızlar selam, Hemen konuya girmek istiyorum. Eşimle 8 aydır evliyiz ve birbirimizi severek tanıyarak evlendik ama onun durumu son zamanlarda benim canımı çok sıkıyor normal olup olmadığını merak ediyorum. Kendisi sevgiliyken hiç böyle değildi utanarak detay veriyorum beni her fırsatta sıkıştırır ve birşeyler yaşamak isterdi ama evlenince bu durum neredeyse tam tersine döndü onda genel bir cinsel isteksizlik hissediyorum bu konuya hiç düşkün değilmiş gibi örnek verirsem bugün beraber olmayalı 10 gün oldu ne yanıma gelme ne başka birşey tık yok adamda resmen yeni evlilerde bu anormal değilmi sizcede? İlişkiyi başlatanda genelde benim gibi hissediyorum buda çok canımı sıkıyor ben yanına sokuluyorum sarılıyorum istediğimi ima ediyorum sonra o devam ettiriyor afedersiniz ilişkilerimizdede her zaman altta kütük gibi yatıp herşeyi benim yönetmemi ve yapmamı istiyor resmen kendimi erkek rolünde hissetmeye başladım ben peşini bıraksam 1 ay bile ilişki yaşamak istemez sanırım. Bu yüzden aklımda sürekli beni beğenmediği var, yakın akrabalarım evde giydiklerime çok özenir ve beğenir her zaman dekolteli güzel giyinirim saçıma bakımıma çok önem veririm ama ondan bana hamle göremeyince beğenilmediğimi düşünüyorum ondan soğuyorum aramız açılıyor, bunu onu kırmadan nasıl dile getirebilirim ve sizce bu ilişki sıklığı normalmi?
Son düzenleme: