Çok mutsuzum bayanlar.3ay önce doğum yaptım.ikinci bebeğim.bi şımarıklık yapıp eşimden doğum hediyesi isteyim dedim.8-9aylık hamileyken başladım söylemeye"aşkım bu sefer ben de doğum hediyesi istiyorum beni şımart hadi bakalım "gibi laflar etmeye :) ben ufak tefek seylerle mutlu olmayı bilen biriyim hep de öyle oldum.ne tekrarım oldu ne pahalı takılarım.ben de çalışıyorum.alamayacağımızdan değil ama pek gerek görmüyoruz diyelim.eşim de ben de.ama ne bileyim bi kere de ben şımarıklık yapmak istedim doğum hediyesi istedim.aklımdan geçen de ya bi küpe ya da yüzük.o tarz bişey.bebeğim doğalı 3ay oldu eşimden hala tık yok.yüzsüzlük yapıp istemeye devam ettim.biraz da gıcık oldum doğrusu bu kadar istediğimi bile bile niye almıyor diye.bozuldum da.şimdiye kadar hiç bi şey beklemedim istemedim.ama oğlumla beraber o da bana bi hediye verseydi hatta aynı gün doğum yaptığım gün ben o hediyeyi saklayıp gelinime verecektim.öyle kendimce duygusal bişey hayal etmiştim.belki çoğunuza komik gelebilir ama neyse.istedim işte.dün yine dedim.kızarak değil amA hep şakayla karışık söyledim.sen almazsan ben de gider kendime hediye alırım dedim.neyse.bugün dışarı çıkmıştı.geldiğinde bi hediye paketi.ay ne kadar da ısmarlama olsa da çok mutlu oldum sarıldım.paketi açınca beynimden vurulmuşa döndüm.çok dandik bi küpe kolye ve yüzük seti.gümüş.çok eski bi model.basit.yeşil taşı var ortasında.pazarda satılan takılar gibi.eşim kesinlikle zevksiz biri değil.istese en güzelini bulur beğenir.ilk şok oldum kabalık yapmak da istemedim ama beğenmediğimi gizleyemedim.eşim de farketti.zaten beğenmeyeceğimi de adı gibi biliyordu."aman rol yapamayacağım kusura bakma evet beğenmedim"dedim.o anı öyle buruk bi şekilde kapattık sonra o salona geçti ben yatak odasındaydım.öyle üzüldüm ki.değer vermez gibi.40 yılın başı bişey istedim.şimdiye kadar hep kanaatkar oldum.9ay bebeğimizi taşıdım.zor da bi doğum yaptım.karşılığı bu mu olmalıydı.dedim keşke o kadar ısrar etmeseydim de bana bu saçma şeyi almak zorunda kalmasaydı.sonra mesaj attım eşime."Düşündüm taşındım.ben bunları takmam.takmak da istemem.hatta görmek de.şu an mutlu olmaktan çok üzüldüm.aslında kabahat de benim.ne diye ısrar ettim ki.gönülsüz ve özentisiz bi şekilde sırf beni susturmak için aldığın o kadar belli ki.verirken bile.sen götür bunları geri ver.ne zaman içinden bişey almak gelirse o zaman al."dedim.şimdi o da bana küsmüş.ben de çok kırgınım.sizce ben haklı mıyım ya da çok mu kabalık etmişim?
çok şirin bence.Yinede anahtarlıkran iyidir. Benim eşim iş için arada istanbula gidiyordu. Bende takılıyordum. İnsan koskoca istanbula giderde eli boş gelir mi diye..bir gün bana minik bir poşet uzattı. Takı falan sandım, köpekli bir anahtarlık çıktı. Ağzında da kemik vardı köpeğin
Değilsek de benden iyi arkadaş olur bak kaçırmaSaksi_Degilim_Ben benim arkadaşım olabilir misin
Doğum hediyesi değil ama benzer bir anımız var bizim de. Benim tüm takılarım çalınmıştı o dönem. İmitasyon takım bile yoktu takacak.
Doğumgünüm geldi çattı, durumu bilen arkadaşlarım ve bir iki yakın akrabam imitasyon takı aldılar. Eşimse söylemek bile istemiyorum. Hayır öküz de değil, gayet kibar iyi hoş beni mutlu etmeyi seven biridir. Hediye işinde niye böyle oluyor ki.
Bence eşiniz sadece çikolata getiriyor size.siz de mutluyum diye kendinizi kandırıyorsunuz. Al al diye başının etini de yemedim.kaç defa söyledim şaka yollu istedim diye.çirkefleşmedim.ayarını tutturabiliyorum.görmemiş biri de değilim çok şükür.kaba yorumunuz pek katkı sağlamadı ama yine de zahmet edip yazmışsınız teşekkürlerHediye hediyedir dandiği dundiği olmaz eşimin getirdiği bir çikolata bile beni mutlu eder .
Diğer yandan al al diye tutturmak ise görmemişlik olarak algılanır
Pırlanta küpe bana ne gibi bir mutluluk sağlayacak ?Bence eşiniz sadece çikolata getiriyor size.siz de mutluyum diye kendinizi kandırıyorsunuz. Al al diye başının etini de yemedim.kaç defa söyledim şaka yollu istedim diye.çirkefleşmedim.ayarını tutturabiliyorum.görmemiş biri de değilim çok şükür.kaba yorumunuz pek katkı sağlamadı ama yine de zahmet edip yazmışsınız teşekkürler
Pardon ama siz şu an klavye başında ne yapıyorsunuz tam olarak? Bilimsel bi makale falan mı hazırlıyorsunuz.burda bayan arkadaşlarla dertleşmek eşime karşı ılımlı olmamı engellemiyor.Pırlanta küpe bana ne gibi bir mutluluk sağlayacak ?
Siz klavye başında mutluluk matik görevi görmek yerine biraz daha eşinize karşı ılımlı olmayı deneyin ki böyle mecralarda insanlar ğzerinden tahmin yürütmek yerine gerçekten yetinmeyi öğrenirsiniz belki
Sadece çikolata getirse ne olacak ki? Önemli olan insanın ne ile mutlu olduğu.. Benim eşim tek başına kendisi yetiyor bana mutluluğum için.. Çikolataya bile gerek yok. Tabi insanın gözü tok olmalı bunu anlamak için..Bence eşiniz sadece çikolata getiriyor size.siz de mutluyum diye kendinizi kandırıyorsunuz. Al al diye başının etini de yemedim.kaç defa söyledim şaka yollu istedim diye.çirkefleşmedim.ayarını tutturabiliyorum.görmemiş biri de değilim çok şükür.kaba yorumunuz pek katkı sağlamadı ama yine de zahmet edip yazmışsınız teşekkürler
Kocan sana çikolatadan başka bir hediye almıyor demek ki diyerek siz gösterdiniz ne derece ılımlı bir kadın olduğunuzu .Pardon ama siz şu an klavye başında ne yapıyorsunuz tam olarak? Bilimsel bi makale falan mı hazırlıyorsunuz.burda bayan arkadaşlarla dertleşmek eşime karşı ılımlı olmamı engellemiyor.
Konuda gözüm toktur deyip bana bu yorumu yapan insanın pek tok gözlü olduğunu varsayamadım bende .Sadece çikolata getirse ne olacak ki? Önemli olan insanın ne ile mutlu olduğu.. Benim eşim tek başına kendisi yetiyor bana mutluluğum için.. Çikolataya bile gerek yok. Tabi insanın gözü tok olmalı bunu anlamak için..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?