Eşimin doğum hediyesi!

Eşim çok zevksizdir .
Bende o yuzden bana ne lazımsa şöyle bayaaa önceden söylerım marka modelıne kadar .
Hatta eşime şuan dıyorum . Doğum yapınca bana bı 5 taş alırsın dıye en az 10 kere söyledım
Bakalım napcak hatırlıcakmı Yakında doğum planı yok çunku..

O yuzden eşinin zevkine guvenmıyorsan olay olduktan sonra değilde. Olmadan önce çıtlat . Almazsada kendı ayıbı

Ya bu konunun aynısı birebir açılmıştı daha önce??

çok şirin bence.
bana göre takidan daha guzel bir hediye.
demek ki beklentiler ve begeniler ne kadar farklı:))
abim yurtdışına gidince bana gelirken kocaman bir köpek getirmişti.
beraber uyursunuz demişti aklıma o geldi
ne kadar mutlu olmuştum.halen saklarım taki alsa çoktan kaybederdim büyük ihtimal
esiminde sevgiliyken özel bir istegin var mi dediğinde ayicik istemiştim.
bana bir bileklik ve uyuyan bir ayı getirmişti
bilekligi kaybettim ayiyi halen saklarim
sanırım bende bir gariplik var .
gelinlerime kalacak tek mirasim oyuncak ayı ve köpekler

Hediye diye aylarca bir insanin basini yemek ve alinca mutlu olmak cidden nasil bir ruh halidir. Hediye guzel olsaydi buna sevinecektiniz ciddi ciddi.
Eşim d.gunu ve yildonumunu kutlar sadece, eserse özel gun olmadan da alabilir bi cicek veya ufak tefek seyler ama yilbasi, sevgiler gunu, kadinlar gunu hayatta kutlamaz.

Bekarken cocukluktan beri yilbaslarinda ailece disari cikar yakin aile toplanirdik ve hediyeler alinirdi bana cok mutlu gecirirdim ogunu. Bu yuzden her yilbasi yaklastiginda icim kipirdar ama esim yilbasi kutlamaz, hediye almaz. Asla kutlayalim diye tutturmadim, hediye istemedim.
Boyle seyler israrla olmaz.

Değilsek de benden iyi arkadaş olur bak kaçırma

Hediye hediyedir dandiği dundiği olmaz eşimin getirdiği bir çikolata bile beni mutlu eder .
Diğer yandan al al diye tutturmak ise görmemişlik olarak algılanır

Sorun aslinda senin bugune kadar adami oyle hediyelere de alistirmamis olman. Hep aza ve uygun fiyatli seylere kanaat ettiginizde adamin zoruna gitti demek ki cok para vermek hediyeye. Ayrica cok dogru davranmissin, begenmediysen begenmedin bukadar basit. Kusmekte haksiz. Barismayin, uzatin biraz, kirginliginizi iyice algilasin. Deger verdigini hediye ile de gostersin.

Ardindan aliskanlik haline getir, her yil kendine guzel pahali bir taki al. Hem yatirim, hemde kendini onemseme olarak gor.

Hediye hediyedir dandiği dundiği olmaz eşimin getirdiği bir çikolata bile beni mutlu eder .
Diğer yandan al al diye tutturmak ise görmemişlik olarak algılanır
Bence eşiniz sadece çikolata getiriyor size.siz de mutluyum diye kendinizi kandırıyorsunuz. Al al diye başının etini de yemedim.kaç defa söyledim şaka yollu istedim diye.çirkefleşmedim.ayarını tutturabiliyorum.görmemiş biri de değilim çok şükür.kaba yorumunuz pek katkı sağlamadı ama yine de zahmet edip yazmışsınız teşekkürler

Erkeklerin geneli böyle kaba ne yazık ki ... Isteyince de hiç yapmıyorlar . En Güzeli ben şunu istiyorum modeli Şekli şu Olmalı diye Söylemek Böylelerine .

Beklentiler sadece üzer... Ben eşime desem asıl sen bana baba olma hediyesi al der bir de borçlu çıkarım mesela :)

Ayni seyi ben de yaptim :). Kizim 4 aylikken anca aldi. Ay her gun mu doguruyoruz alsinlar. Tek fark begendim ben hediyemi.

Pırlanta küpe bana ne gibi bir mutluluk sağlayacak ?
Siz klavye başında mutluluk matik görevi görmek yerine biraz daha eşinize karşı ılımlı olmayı deneyin ki böyle mecralarda insanlar ğzerinden tahmin yürütmek yerine gerçekten yetinmeyi öğrenirsiniz belki

Biri bana bu kadar ısrar etse inadına almam. Adam almış yine de yaranamamış. İstediğiniz hediyeyse işte hediye..

Pardon ama siz şu an klavye başında ne yapıyorsunuz tam olarak? Bilimsel bi makale falan mı hazırlıyorsunuz.burda bayan arkadaşlarla dertleşmek eşime karşı ılımlı olmamı engellemiyor.

Sadece çikolata getirse ne olacak ki? Önemli olan insanın ne ile mutlu olduğu.. Benim eşim tek başına kendisi yetiyor bana mutluluğum için.. Çikolataya bile gerek yok. Tabi insanın gözü tok olmalı bunu anlamak için..

Ben olsam bi yüzük beğenirdim eşime gösterirdim bana bunu Doğum hediyesi al diye
Başka türlü anlamaz bu erkekler

Pardon ama siz şu an klavye başında ne yapıyorsunuz tam olarak? Bilimsel bi makale falan mı hazırlıyorsunuz.burda bayan arkadaşlarla dertleşmek eşime karşı ılımlı olmamı engellemiyor.
Kocan sana çikolatadan başka bir hediye almıyor demek ki diyerek siz gösterdiniz ne derece ılımlı bir kadın olduğunuzu .

Benim sevdiğim adamdan gelen herşey kıymetlidir benim için
O yüzden tutup ta burada her gün elinde şunla geliyor diye bir yorum yapmaya bile gerek duymadım
Alsa ne almasa ne
En büyük hediye çocuğum zaten
Ha içinden geliyor ve yapıyorsa ne ala
Yapmıyorsada al diye tutturmak olan huzuru da kaçırmaktan başka bir şey değil

Konuda gözüm toktur deyip bana bu yorumu yapan insanın pek tok gözlü olduğunu varsayamadım bende .
Ben sevdiğim adamla evlenmişim
Evliliğim mükemmel gidiyor
Çocuğumuzda gelmiş dünyaya
Sağlığı en büyük mutluluk zaten
Bir çiçek ve yüzükle kendimi kıymetli hissedecek de değilim
İşte yıllar geçip sevdiklerimizi kaybettiğimizde anlayacağız beş dakika bile onlarla birlikte olmanın ne derece büyük bir nimet olduğunu

Ben normal buluyorum bişey istemenizi. Ne var ki bunda? Bende eşime bana beştaş alırmısın çok heves ettim dedim adam okey dedi bazen dalga geçerim hadi al al diye ama daha almadı. Çalışıyomussunuz eşinizin bu yaptığını unutmayın sizde bi doğum gününde sacma bişey alip verebilirsiniz.
Yada onu utandırmak adına gerçekten şık biseyler alabilirsiniz.

Bebeğiniz size verilen en büyük hediye bence
Erkeklerin çoğu böyle sık boğaza gelemezler canları isterse yaparlar malesef

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…