Eşimin doğum hediyesi!

Yanlış anlamayın ama hediye ısmarlayıp onunla mutlu olabilen insanlara hayret ediyorum..
Hayır en kral hediyeyi alsa bile kendi düşünmedi sen istedin benim için hiç bir değeri olmazdı
onun..

İnanın koparılmış tek dal çiçeği hediye sayan biriydim. Ama baktım ki böyle alışıldı. Yok dedim. Alçak gönüllü olduk diye neden güzel hediyelerden mahrum olalım. Maddiyat olmaz eyvallah, borç harç olur eyvallah ama durumu da varken... Gümüş seti ne yaptınız peki?
Kaldırdım kutusuna koydum.posetine de koydum masanın üzerine bıraktım geri götürsün diye.ama o da elini sürmedi öyle duruyor orda

Yanlış anlamayın ama hediye ısmarlayıp onunla mutlu olabilen insanlara hayret ediyorum..
Hayır en kral hediyeyi alsa bile kendi düşünmedi sen istedin benim için hiç bir değeri olmazdı
onun..
Ah canım inanın ben de sizin gibi düşünürdüm hep ama beni bu hale eşim getirdi.ben böyle değildim yaşarken oldum :)) inşallah siz bu felsefenizin arkasında durabilirsiniz hep.

onun..
Hediye olarak para vermişliğim bile var benim, ısmarlama hediye yine iyi :D

Ah canım inanın ben de sizin gibi düşünürdüm hep ama beni bu hale eşim getirdi.ben böyle değildim yaşarken oldum :)) inşallah siz bu felsefenizin arkasında durabilirsiniz hep.

Ben yumurta fiyatına gittim desem yeridir kaba tabirle. :)

Gerçekten pahalı hediye ne bilmem pek..
En dandik tek taşla evlenme teklifi aldım alyansım bile 350 tl falan..

Eşimden en pahalı hediye bir cep telefonu gördüm.
Onu da suçluluk duygusu ile almış zaten kendisini rahatlatmak için olsa gerek.

Yine de hiç bana şunu al, hediye bekliyorum diyemem çünkü öyle gelen bir şey
beni mutlu etmez bilirim.

Ne adamlar var tabi sizi de anlıyorum ama bize bunlar düştü, yapacak bir şey yok.. :)

Hed

Dedimiye olarak para vermişliğim bile var benim, ısmarlama hediye yine iyi :KK70:

O da iyiymiş :)

Geçen bir komşu kızı var birlikte gezmeye çıktık.
Kendisi 20 yaşında. Aklı beş karış havada :)

Tutturdu bana bir tane kırmızı gül alsanıza.
Duymazdan geliyorum 5 kere falan söyledi.
En son parasını vereyim de alın verin bari dedi. :KK45:
Ben şok oldum tabi.

Kızım dedim nasıl bir sevgi açlığı sendeki o hediyeden mutlu mu olacaksın şimdi?
Sen istiyorsun alan yok ısrar ediyorsun üstüne parasını vereyim al da ver diyosun.
Cidden mutlu olacak mısın öyle dedim.
Cevap: Olurum evet seviyorum hediyeyi.:-):-)
Dedim seni psikoloğa götürmek şart oldu :D

Erkekler bazen nerede nasıl incelik yapmaları gerektiğini bilmiyor, bence biz kadınlar onlara öğretmeliyiz. Size şöyle bir örnek vereceğim:
8 martta eşim işten geldi, kapıyı açtım, hoşgeldin falan filan " Canım bugün kadınlar günü, hani benim çiçeğim." dedim güldüm, o da gırgır yaptı geçtik. Aynı gün yemeğe annemlere gidecektik. Giderken tatlı falan ne alsak derken "Ya bugün kadınlar günü madem anneme çiçek alayım." dedim. Çiçekçiye gittik, öyle bir yağmur yağıyorki şemsiyeyi açtık çıktık arabadan, çiçekçiye bir girdik 7-8 tane erkek müşteri var, herkes çılgınlar gibi karısına çiçek bakıyor, hemde o yağmurda. Yok şu gülden olsun, yok bu papatyadan olsun diye seçiyorlar, neyse bizde aldık, çıktık, bindik arabaya. Eşim o kalabalığı gördü öğrendi.Bana dedi ki "Canım özür dilerim, ben kadınlar gününün bu kadar önemli olduğunu bilmiyordum."

Ben sanki bi kaç ay önce böyle bir konu okumuştum burda.
Bilemedim ki ne denir. Hediye ben de isterim bazen garip gelmedi ama ne istediğimi de söylüyorum sorun olmuyor :halay:

Doğuma girerken eşime emanet ettiğim alyansımı eşim kaybetmişti ki çok büyük anlam yüklüdür alyans benim için... Çok bozuldum inanılmaz üzüldüm, aynı alyansı birebir bulup tarih isim yazdırmış eşim. Allahım bu şimdi hediye mi telafi mi oldu bilemedim... hediye istemeye fırsatım olmadı anlayacağınız

Sonuç olarak çooook haklısınız, eşiniz odunluk etmiş, inşallah hatasını farkeder, yağ gb üste çıkmaya çalışmaz.

Farklı bi açıdan yaklaşmışsınız haklısınız da.evet ilk çocuğum kız ama düşündüğünüz gibi bi ayrımı asla yapmam yapanlara da anlam veremem.elbette kızım için de ileriye dönük güzel şeyler yaptım,düşündüm.

Bazı yerlerde, ailelerde öyle adetler var. O sebeple sormuştum.

O zaman bir tam tur bir de tek taş sipariş edin. Tam tur kızınıza tek taş oğlunuza kalsın. Bir de hayat ağacı kolyesi alırsıniz. Onu da ilk torun kimden gelirse ona takarsıniz. Ben olsam öyle yapardım.

Çok mutsuzum bayanlar.3ay önce doğum yaptım.ikinci bebeğim.bi şımarıklık yapıp eşimden doğum hediyesi isteyim dedim.8-9aylık hamileyken başladım söylemeye"aşkım bu sefer ben de doğum hediyesi istiyorum beni şımart hadi bakalım "gibi laflar etmeye :) ben ufak tefek seylerle mutlu olmayı bilen biriyim hep de öyle oldum.ne tekrarım oldu ne pahalı takılarım.ben de çalışıyorum.alamayacağımızdan değil ama pek gerek görmüyoruz diyelim.eşim de ben de.ama ne bileyim bi kere de ben şımarıklık yapmak istedim doğum hediyesi istedim.aklımdan geçen de ya bi küpe ya da yüzük.o tarz bişey.bebeğim doğalı 3ay oldu eşimden hala tık yok.yüzsüzlük yapıp istemeye devam ettim.biraz da gıcık oldum doğrusu bu kadar istediğimi bile bile niye almıyor diye.bozuldum da.şimdiye kadar hiç bi şey beklemedim istemedim.ama oğlumla beraber o da bana bi hediye verseydi hatta aynı gün doğum yaptığım gün ben o hediyeyi saklayıp gelinime verecektim.öyle kendimce duygusal bişey hayal etmiştim.belki çoğunuza komik gelebilir ama neyse.istedim işte.dün yine dedim.kızarak değil amA hep şakayla karışık söyledim.sen almazsan ben de gider kendime hediye alırım dedim.neyse.bugün dışarı çıkmıştı.geldiğinde bi hediye paketi.ay ne kadar da ısmarlama olsa da çok mutlu oldum sarıldım.paketi açınca beynimden vurulmuşa döndüm.çok dandik bi küpe kolye ve yüzük seti.gümüş.çok eski bi model.basit.yeşil taşı var ortasında.pazarda satılan takılar gibi.eşim kesinlikle zevksiz biri değil.istese en güzelini bulur beğenir.ilk şok oldum kabalık yapmak da istemedim ama beğenmediğimi gizleyemedim.eşim de farketti.zaten beğenmeyeceğimi de adı gibi biliyordu."aman rol yapamayacağım kusura bakma evet beğenmedim"dedim.o anı öyle buruk bi şekilde kapattık sonra o salona geçti ben yatak odasındaydım.öyle üzüldüm ki.değer vermez gibi.40 yılın başı bişey istedim.şimdiye kadar hep kanaatkar oldum.9ay bebeğimizi taşıdım.zor da bi doğum yaptım.karşılığı bu mu olmalıydı.dedim keşke o kadar ısrar etmeseydim de bana bu saçma şeyi almak zorunda kalmasaydı.sonra mesaj attım eşime."Düşündüm taşındım.ben bunları takmam.takmak da istemem.hatta görmek de.şu an mutlu olmaktan çok üzüldüm.aslında kabahat de benim.ne diye ısrar ettim ki.gönülsüz ve özentisiz bi şekilde sırf beni susturmak için aldığın o kadar belli ki.verirken bile.sen götür bunları geri ver.ne zaman içinden bişey almak gelirse o zaman al."dedim.şimdi o da bana küsmüş.ben de çok kırgınım.sizce ben haklı mıyım ya da çok mu kabalık etmişim?

Yahu kızmayın ama ben bu hikayeyi birebir kadinlarkulubunde daha önce okudum sanki

Ben sanki bi kaç ay önce böyle bir konu okumuştum burda.
Bilemedim ki ne denir. Hediye ben de isterim bazen garip gelmedi ama ne istediğimi de söylüyorum sorun olmuyor :halay:

Al benden de o kadar... az önce yazdım, cidden bu konuyu okudum ben daha önce ve bir kaç ay önceydi... ne oluyor ya? Dejavu gibi :D

Yok niye kızayım.doğrudur dediğiniz.bilmem ki ben yeni üyeyim.aynısını yaşayan bayanla da bi dertleşmek isterdim doğrusu:)

Ya bu erkeklerin tuhaflığı sanırım :) bu kadar benzer konu olunca aklıma tek gelen erkeklerin afedersiniz odunluğu oldu :) Fix demek ki :))

Neden bu kadar üstüne gittiniz ki ?
İçinden gelmesi gerek.
Ağzımla istediğim hediyeyi bana alması kadar saçma bir durum yok.

Düşünüyorum biri benden sürekli hediye istese, bu eşim bile olsa almam. :KK53:
Sizin eşiniz gerçekten çok iyi bir eş..
Almış yani.. :KK51:

Üstüne bir de beğenmedim demek.. :sopa:
Buda cabası zaar...:KK53:

Vayyyy bu adam nerelere gitsin ? Başını hangi taşlara vursun ? :KK53:

Hediyeyi sürekli isteyen birine asla almam tarzı yorumlar ne rahatsız edici. Doğumunda anı olarak kalması için bir hediye istemiş kadın ve eşi de hiç sallamamış. Şimdi de sinirini bozmak için saçma sapan bir hediyeyle karşısına çıkıyor. Böylece haklı olan kendisi olacak. Hediye diye tutturdu aldım bir de beğenmiyor aah ah çileli başım diyecek.

Ya kadın içinden çocuk çıkarmış git istediğini al işte kadının. Bu inat ne böyle. Seven insan böyle yapmaz.

Kendini haklı buluyor ve sizden adım bekliyor. Siz ona tek bir ılımlı adım atınca da “aah ah erkeklerin çilesi” muhabbetine devam.

Çok mutsuzum bayanlar.3ay önce doğum yaptım.ikinci bebeğim.bi şımarıklık yapıp eşimden doğum hediyesi isteyim dedim.8-9aylık hamileyken başladım söylemeye"aşkım bu sefer ben de doğum hediyesi istiyorum beni şımart hadi bakalım "gibi laflar etmeye :) ben ufak tefek seylerle mutlu olmayı bilen biriyim hep de öyle oldum.ne tekrarım oldu ne pahalı takılarım.ben de çalışıyorum.alamayacağımızdan değil ama pek gerek görmüyoruz diyelim.eşim de ben de.ama ne bileyim bi kere de ben şımarıklık yapmak istedim doğum hediyesi istedim.aklımdan geçen de ya bi küpe ya da yüzük.o tarz bişey.bebeğim doğalı 3ay oldu eşimden hala tık yok.yüzsüzlük yapıp istemeye devam ettim.biraz da gıcık oldum doğrusu bu kadar istediğimi bile bile niye almıyor diye.bozuldum da.şimdiye kadar hiç bi şey beklemedim istemedim.ama oğlumla beraber o da bana bi hediye verseydi hatta aynı gün doğum yaptığım gün ben o hediyeyi saklayıp gelinime verecektim.öyle kendimce duygusal bişey hayal etmiştim.belki çoğunuza komik gelebilir ama neyse.istedim işte.dün yine dedim.kızarak değil amA hep şakayla karışık söyledim.sen almazsan ben de gider kendime hediye alırım dedim.neyse.bugün dışarı çıkmıştı.geldiğinde bi hediye paketi.ay ne kadar da ısmarlama olsa da çok mutlu oldum sarıldım.paketi açınca beynimden vurulmuşa döndüm.çok dandik bi küpe kolye ve yüzük seti.gümüş.çok eski bi model.basit.yeşil taşı var ortasında.pazarda satılan takılar gibi.eşim kesinlikle zevksiz biri değil.istese en güzelini bulur beğenir.ilk şok oldum kabalık yapmak da istemedim ama beğenmediğimi gizleyemedim.eşim de farketti.zaten beğenmeyeceğimi de adı gibi biliyordu."aman rol yapamayacağım kusura bakma evet beğenmedim"dedim.o anı öyle buruk bi şekilde kapattık sonra o salona geçti ben yatak odasındaydım.öyle üzüldüm ki.değer vermez gibi.40 yılın başı bişey istedim.şimdiye kadar hep kanaatkar oldum.9ay bebeğimizi taşıdım.zor da bi doğum yaptım.karşılığı bu mu olmalıydı.dedim keşke o kadar ısrar etmeseydim de bana bu saçma şeyi almak zorunda kalmasaydı.sonra mesaj attım eşime."Düşündüm taşındım.ben bunları takmam.takmak da istemem.hatta görmek de.şu an mutlu olmaktan çok üzüldüm.aslında kabahat de benim.ne diye ısrar ettim ki.gönülsüz ve özentisiz bi şekilde sırf beni susturmak için aldığın o kadar belli ki.verirken bile.sen götür bunları geri ver.ne zaman içinden bişey almak gelirse o zaman al."dedim.şimdi o da bana küsmüş.ben de çok kırgınım.sizce ben haklı mıyım ya da çok mu kabalık etmişim?
Bence iyi yapmışsınız mesajı çekmekle anlasın
Ve sizi odun gibi yaşamaya alıştırmasın
Ben de sizin gibi ısrarcıyım
Gönül isterdi ki ısrar etmeden alsın daha güzelini alsın
Ama istiyoruz işte :)) bi yolunu bulup ona gününü göstermelisin :))

Hediyeyi sürekli isteyen birine asla almam tarzı yorumlar ne rahatsız edici. Doğumunda anı olarak kalması için bir hediye istemiş kadın ve eşi de hiç sallamamış. Şimdi de sinirini bozmak için saçma sapan bir hediyeyle karşısına çıkıyor. Böylece haklı olan kendisi olacak. Hediye diye tutturdu aldım bir de beğenmiyor aah ah çileli başım diyecek.

Ya kadın içinden çocuk çıkarmış git istediğini al işte kadının. Bu inat ne böyle. Seven insan böyle yapmaz.

Kendini haklı buluyor ve sizden adım bekliyor. Siz ona tek bir ılımlı adım atınca da “aah ah erkeklerin çilesi” muhabbetine devam.
Çok haklısın kardeşim
Ben de istiyorum napalım zorla da olsa olucak :halay:

Bu arada eşim hala küs bana.gerçi ben de hala konuşmak için çaba sarfetmiyorum.sırf yapmış olmak için bi akşam yemeği yaptım.ne salata ne içecek ne ikinci bi çeşit.konuşmadan yedik kalktık :KK43: çok sıkıldım.gönlümü almasını bekliyorum hala :KK43:(
İnşallah en yakın zamanda barışırsınız canım
Bi iki gün daha devam et ama gönlünü alacağını sanmıyorum benim eşim de gönlümü almazdı ama azmettim
Şimdilik sen gülerek “hadi hadi ben alıyorum gönlünü bu seferlik” de yoksa soğukluk girer uzatmayın daha fazla
Siz gidip maaşınızla alın bilezik bence sora da diyin aaa eşim bana ne almış aşkım diyin :))

Yok niye kızayım.doğrudur dediğiniz.bilmem ki ben yeni üyeyim.aynısını yaşayan bayanla da bi dertleşmek isterdim doğrusu:)
noktasına virgülüne kadar aynı ayol. ben de tarihe bakıp konu mu hortladı diyorum ama yok yeni :ruh:

Back