Eşimin doğum hediyesi!

S Sef34 üzülmeyin. Bazı erkekler doğum hediyesinin ne olduğunu bile bilmiyor. Manevi değerinin hiç farkında olamıyor.
Sizin konunuzla benzer bir durum yaşamıştım. İnsanların size verdiği kıymet parayla ölçülmez ama bazen ille de ölçesimiz geliyor :)
Yeni boşanıp annemlere geldiğimde yan tarafımıza 4-5 senelik evli benimle aynı yaşlarda tatlı bir kadın taşınmıştı.
Tanıştık,gidip geldik birbirimizi tanımaya çalıştık. Eşinin gelir seviyesi iyiydi. Ama ben hiç onun üstünde başında düzgün şeyler göremiyordum. Durakta birgün üzerinde korkunç bir paltoyla görünce daha sonra dayanamadım konuştum.
Bana dedi ki " Loch Ness ben evlendiğimden beri hep makul oldum. Alışverişe çıktığımızda elimi hep en ucuz olanlara attım. Artık eşim de alıştı. Bana bir şey alacağımız zaman elini hep fiyatı makul olan şeylere atıyor. İyi mi kötü mü umursamıyor."
Ben de zaten yeni boşanmışım,maddi manevi hırpalanmanın verdiği öfkeyle kadını ince ince işledim. Zamanla değişmeye başladı. Hiç olmazsa artık lcw den alıyordu. Oraya bile girmiyordu önceden düşünün artık.
Evlilikte taktik olmaz/olmamalı. Ama bazı adamlara taktik lazım. Adamı dandik şeylere alıştırmışsınız. Vazgeçin ufak ufak çıtayı yükseltin,o da değişecektir size karşı.

tek istediğim şey cicek o da güzel olsun istoyurm her dısarı cıktıgımızda model gösteriyorm umarım 6 ay da yerleşir kafasına da istediğim şeyi alır :KK53:

neden şımartılmak istemeyi suçmuş gibi kötü yorumların önünü kesmek istercesine yazdınız ki...iş arkadaşına şımaramazsın komşuna şımaramazsın ama eşine şımarabilmen yeri gedliğinde seninde onu şımartman gerekecektir.Buna gururunu okşamak derim ben.Ben arada sırada da olsa madii manevi tatmin edilmeyeceksem veya eşimi sevgili herneyse karşımdaki kişiyi tamin etmeyeceksem niye onunla beraberim ??
İlişki yaşamamın evlenmenin amaçlarından biride karşılıklı tatminler değil mi ..Pekala öyle.
Böyle bir talebiniz oşlması normal üstü normal ancak ben olsam zilyon kere tekarralamazdım adam olanda tekrarlatmazdı.Eşiniz karısının mutlu olmasıyla mutlu olabilen nadir erkeklerden değil demekki..

Bayanlar az önce eşim yanıma geldi barışmak için ben seni çok özledim falan dedi.ben de anlattım neye kırıldığımı.dedim 40yılın başı bi isteğim oldu senden doğum benim için önemli bişey sen de resmen sus payı diye böyle bişeyi bana layık görmüşsün dedim.şimdiye kadar tokgözlü olduğum için cezalandırmış gibi oldun beni çok rencide oldum dedi.o da haklısın dedi ben bu kadar ince düşünmedim ama ne bileyim şimdiye kadar bi toka ile bile çok mutlu oluyordun bi anda bu şekilde tepki verince ben de çok üzüldüm dedi.ama sen haklısın evet karsılığı bu olmamalıydı sen benim kıymetlimsin dedi sarıldık barıştık :) çok mutluyum hatasını gördüğü için de.derdimi sizlerle de paylaşmak hem keyif verdi hem de iyi geldi.olumlu olumsuz kıymetli yorumlarınız için teşekkür ederim.

Eşime hiç bana hediye almasını söylemedim. Özel günler de beğeneyim, beğenmeyeyim aldığı her şey kabulüm :) yine de fişini saklar ki degiştirmek istersem gidip içime sinen başka bir elbise, takı vs. alayım. Ama onun seçimlerini özel buluyorum. O beni o elbiseyle hayal etmiş oluyor.. O yüzden bunu bozmuyorum. Normal zamanlar da istediğim elbiseyi imkanlar dahilinde gidip alabiliyorum zaten. Beraber alışverişe çıkıyoruz. Ama özel hediye seçimlerine karışmıyorum.

Anne olduğum zaman çiçek almıştı. O da bana yetti mesela :) 1 demet bile sayılmazdı. Ama bütün gün şebek gibi güldüm :) Sizde küçük şeylerden mutlu oluyormuşsunuz. Eşiniz normalde size karşı nasıldır? Sizi mutlu eder mi? Hediye olayını fazla düşünmeyin derim. Belki de hevesi vardı ama bu kadar fazla tekrar etmeniz antipatik oldu.

Ben 4 senedir bitane kolye istiyorum her evlilik yil donumunde sevgililer gununde 2 ay kala soyluyorum ama hala ne gelen var ne giden:) artik alsada hevesim kalmadi zaten almasin daha iyi.

Eşime hiç bana hediye almasını söylemedim. Özel günler de beğeneyim, beğenmeyeyim aldığı her şey kabulüm :) yine de fişini saklar ki degiştirmek istersem gidip içime sinen başka bir elbise, takı vs. alayım. Ama onun seçimlerini özel buluyorum. O beni o elbiseyle hayal etmiş oluyor.. O yüzden bunu bozmuyorum. Normal zamanlar da istediğim elbiseyi imkanlar dahilinde gidip alabiliyorum zaten. Beraber alışverişe çıkıyoruz. Ama özel hediye seçimlerine karışmıyorum.

Anne olduğum zaman çiçek almıştı. O da bana yetti mesela :) 1 demet bile sayılmazdı. Ama bütün gün şebek gibi güldüm :) Sizde küçük şeylerden mutlu oluyormuşsunuz. Eşiniz normalde size karşı nasıldır? Sizi mutlu eder mi? Hediye olayını fazla düşünmeyin derim. Belki de hevesi vardı ama bu kadar fazla tekrar etmeniz antipatik oldu.
Ben de aynısını düşünürüm.hatta sadece eşim değil kim olursa olsun verdiği hediyeyi değiştirmem.o onu istemiş içindennöyle geçmiş derim.çoğu zaman beğenmesem bile kullanırım.eşim de ilk doğumda bana orkide almıştı ben de o zaman çoook mutlu olmuştum.ama demek ki ne kadar da olsa istiyoruz heralde bi yerde.aklımızın bi köşesinde yer ediyor galiba.

Bayanlar az önce eşim yanıma geldi barışmak için ben seni çok özledim falan dedi.ben de anlattım neye kırıldığımı.dedim 40yılın başı bi isteğim oldu senden doğum benim için önemli bişey sen de resmen sus payı diye böyle bişeyi bana layık görmüşsün dedim.şimdiye kadar tokgözlü olduğum için cezalandırmış gibi oldun beni çok rencide oldum dedi.o da haklısın dedi ben bu kadar ince düşünmedim ama ne bileyim şimdiye kadar bi toka ile bile çok mutlu oluyordun bi anda bu şekilde tepki verince ben de çok üzüldüm dedi.ama sen haklısın evet karsılığı bu olmamalıydı sen benim kıymetlimsin dedi sarıldık barıştık :) çok mutluyum hatasını gördüğü için de.derdimi sizlerle de paylaşmak hem keyif verdi hem de iyi geldi.olumlu olumsuz kıymetli yorumlarınız için teşekkür ederim.
Barışmanıza tatlıya bağlamanıza sevindim. Bu konuşmanın üstüne eşiniz "hadi o zaman kendini iyi hissedeceğin bir hediye almaya gidelim" filan demedi mi.

Ben 4 senedir bitane kolye istiyorum her evlilik yil donumunde sevgililer gununde 2 ay kala soyluyorum ama hala ne gelen var ne giden:) artik alsada hevesim kalmadi zaten almasin daha iyi.
kıyamam yaaa,boşverin gitsin :KK16:

Benim eşim bana doğum hediyesi arabamızı üstüme yaptı:D çakaaal. Sanki onun üstündeyken bizim değildi. Boşu boşuna noter parası verdik:D pek anlamıyolar bu işten üzülmeyin.

Benim eşim bana doğum hediyesi arabamızı üstüme yaptı:KK70: çakaaal. Sanki onun üstündeyken bizim değildi. Boşu boşuna noter parası verdik:KK70: pek anlamıyolar bu işten üzülmeyin.
Çok çakalmış hakkaten

Barışmanıza tatlıya bağlamanıza sevindim. Bu konuşmanın üstüne eşiniz "hadi o zaman kendini iyi hissedeceğin bir hediye almaya gidelim" filan demedi mi.
Yoo demedi.essah niye demedi ki :))) neyse belki telafi eder sonra.yazarım buraya :)

Takilmayin bole seylere ya...esime bende dedim la bi cicek bile almadin ne otsun diye:) ama takilmadim.. napiim hediyeyi cicegi yavrumu kucagima sag salim aldim ya gerisi bos benim icin.. olesine solemiyom valla ole.. hediye istiosam kendim alirim durumum varsa..

Back