Eşimin doğum hediyesi!

Kocan sana çikolatadan başka bir hediye almıyor demek ki diyerek siz gösterdiniz ne derece ılımlı bir kadın olduğunuzu .

Benim sevdiğim adamdan gelen herşey kıymetlidir benim için
O yüzden tutup ta burada her gün elinde şunla geliyor diye bir yorum yapmaya bile gerek duymadım
Alsa ne almasa ne
En büyük hediye çocuğum zaten
Ha içinden geliyor ve yapıyorsa ne ala
Yapmıyorsada al diye tutturmak olan huzuru da kaçırmaktan başka bir şey değil
Evet tok gözlüyümdür.çevremde de bu şekilde tanınırım hatta.ufak şeylerle mutlu olmasını bilirim çok şükür.ne dediğinizi de anlıyorum ama mevzuuyu pek anlayamadığınızı düşünüyorum.insanoğluyuz elbette nefsimiz var.1kere ya 1kerecik aklımdan bişey geçirdim istedim.eşimin de şimdiye kadar gösterdiğim tokgözlülüğü ödüllendirmesini bekledim.bu kadar basit.şimdi bunlar olmadı diye yas tutmuyorum.eşimin ya da çocuklarımın varlığına şükretmiyorum.sağlıkları sıhhatleri yerinde diye mutlu olmuyorum değil.her saniye şükrediyorum ve bunun mutluluğunu yaşıyorum elbette.insan sevdiğine gönül koyar.ben de eşimden incelik bekledim bulamadım ve kırıldım.gelip dertleşmek istedim klavyeyi elime alıp.ama siz konuyu görmemişliğe kadar getirdiniz.ne alakası var?

Erkeklerin geneli böyle kaba ne yazık ki ... Isteyince de hiç yapmıyorlar . En Güzeli ben şunu istiyorum modeli Şekli şu Olmalı diye Söylemek Böylelerine .
Eşim zevk sahibi biridir.istese benim beğenebileceğim bi yüzüğü alabilirdi.güzel seçer yani.ben de o yüzden nasıl bişey istediğimin tarifini yapma gereği duymadım

Evet tok gözlüyümdür.çevremde de bu şekilde tanınırım hatta.ufak şeylerle mutlu olmasını bilirim çok şükür.ne dediğinizi de anlıyorum ama mevzuuyu pek anlayamadığınızı düşünüyorum.insanoğluyuz elbette nefsimiz var.1kere ya 1kerecik aklımdan bişey geçirdim istedim.eşimin de şimdiye kadar gösterdiğim tokgözlülüğü ödüllendirmesini bekledim.bu kadar basit.şimdi bunlar olmadı diye yas tutmuyorum.eşimin ya da çocuklarımın varlığına şükretmiyorum.sağlıkları sıhhatleri yerinde diye mutlu olmuyorum değil.her saniye şükrediyorum ve bunun mutluluğunu yaşıyorum elbette.insan sevdiğine gönül koyar.ben de eşimden incelik bekledim bulamadım ve kırıldım.gelip dertleşmek istedim klavyeyi elime alıp.ama siz konuyu görmemişliğe kadar getirdiniz.ne alakası var?
Yahu adam yapmamış değil ki ?
Hala zevk sahibidir neden istediğimi almadı diyorsunuz
O kadar diretmişsiniz ki eşinizde sizin dandik diye tabir ettiğiniz hediye de acele etti belki ?
Bir kere siz dandik kelimesini hangi insana kursanız kırılır .

Alsa bir dert almasa bir dert
Alır ben bunu mu hakkettim olur
Almaz onuda haketmiyorum mu olur
Siz ilk önce tok gözlülüğünüzü bir gözden geçirin
Zira tok gözlülüğün sözlük anlamı dahi değil bu

Tokgözlü olmakta eşten hayatımızda belki en fazla iki kere yaşayacağımız bir konuda jest beklemek aynı şeyler değil. Konuyu nereden nereye getiriyorsunuz... her gün mü doğum yapıyor bu hatun da açgözlü olsun... günlük hayatında Allah bilir ne kadar koşturuyor yoruluyor. Hayatında ikinci kez şımartılmak istemiş çok mu??? Kadınlar duygusal ve düşünceli hareketlerden manevi olarak beslenirler ve bu durum eşleriyle ilişkilerine yansır. Eşi treni kaçırmış işte olay bu

Yahu adam yapmamış değil ki ?
Hala zevk sahibidir neden istediğimi almadı diyorsunuz
O kadar diretmişsiniz ki eşinizde sizin dandik diye tabir ettiğiniz hediye de acele etti belki ?
Bir kere siz dandik kelimesini hangi insana kursanız kırılır .

Alsa bir dert almasa bir dert
Alır ben bunu mu hakkettim olur
Almaz onuda haketmiyorum mu olur
Siz ilk önce tok gözlülüğünüzü bir gözden geçirin
Zira tok gözlülüğün sözlük anlamı dahi değil bu
Eşim sırf almış olmak için almış.ben de bu yüzden üzüldüm zaten.istese daha güzelini alırdı bilirdi diyorum.sıkboğaz etmişsin demenizi anlıyorum ama görmemişlik demeniz hoş değil.bakın benim altınlarım çalındı.eltim göz göre göre gitti verdi hırsızların eline.eşimden önce ben dedim altınların parasını istemem diye.asgari ücretle geçiniyorlar yazık dedim olmuş bi hata ne yapalım cana gelmesin tek dedim. Düğünümüz olurken şunu isterim bunu isterim diretmedim.parayla ya da maddiyatla zerre kadar ilgim yoktur.sizi bilmem ama ben bütün bunları tokgözlülük sayarım.daha da fazlasını gerektiriyorsa eğer bu tokgözlülük tamam pes ben değilim o zaman

Eşim sırf almış olmak için almış.ben de bu yüzden üzüldüm zaten.istese daha güzelini alırdı bilirdi diyorum.sıkboğaz etmişsin demenizi anlıyorum ama görmemişlik demeniz hoş değil.bakın benim altınlarım çalındı.eltim göz göre göre gitti verdi hırsızların eline.eşimden önce ben dedim altınların parasını istemem diye.asgari ücretle geçiniyorlar yazık dedim olmuş bi hata ne yapalım cana gelmesin tek dedim. Düğünümüz olurken şunu isterim bunu isterim diretmedim.parayla ya da maddiyatla zerre kadar ilgim yoktur.sizi bilmem ama ben bütün bunları tokgözlülük sayarım.daha da fazlasını gerektiriyorsa eğer bu tokgözlülük tamam pes ben değilim o zaman
İşte istemeniz gereken yerde istemezseniz o adamada niye böyle diye kızamazsınız
Evlenirken yok istemem dersen adamda tutar başıma kakmaz diye düşünür
Sen şuan kendi ektiğin fidanın meyvesini yiyorsun yapacak birşey yok

Arkadaşlar konuyu yanlış yerlere cekmeyin lütfen .
Konu sahibi zaten her zaman hediye gören biri değilmiş.
Hediye arsızlığı yapmıyor yani .
Hayatımda ilk defa istedim diyor ve onunda baştan savma hediye alması hakkı olarak zoruna gitmiş .
Ben konu sahibine hak veriyorum .
Hayatımda ilk defa esin senden birşey istemiş onu da adam akıllı yap bir zahmet .

İşte istemeniz gereken yerde istemezseniz o adamada niye böyle diye kızamazsınız
Evlenirken yok istemem dersen adamda tutar başıma kakmaz diye düşünür
Sen şuan kendi ektiğin fidanın meyvesini yiyorsun yapacak birşey yok
Ben bunu burda size yazıyorum eşime bunları demedim başına kakmadım ki.ektiğim fidanın meyvesi bu olmamalı diye yakınıyorum zaten buna üzülüyorum diyorum sabahtan beri.

Ben bunu burda size yazıyorum eşime bunları demedim başına kakmadım ki.ektiğim fidanın meyvesi bu olmamalı diye yakınıyorum zaten buna üzülüyorum diyorum sabahtan beri.
Okuyorsun güzel ama anlamıyorsun
Başına kakarsın demedim
Eşin almadamda başıma kakmaz söylenmez veya istemez diye düşünür dedim

Arkadaşlar konuyu yanlış yerlere cekmeyin lütfen .
Konu sahibi zaten her zaman hediye gören biri değilmiş.
Hediye arsızlığı yapmıyor yani .
Hayatımda ilk defa istedim diyor ve onunda baştan savma hediye alması hakkı olarak zoruna gitmiş .
Ben konu sahibine hak veriyorum .
Hayatımda ilk defa esin senden birşey istemiş onu da adam akıllı yap bir zahmet .
Yani.aynen öyle oldu.sanki ben çingene gibi adamın bağrına yapıştım da ille de isterim diye.ya da bi şükürsüz oldum mutluluğu sadece altın bi yüzükte arar oldum.ne alakası var.hakkaten yanlış yorumluyorlar

Yani.aynen öyle oldu.sanki ben çingene gibi adamın bağrına yapıştım da ille de isterim diye.ya da bi şükürsüz oldum mutluluğu sadece altın bi yüzükte arar oldum.ne alakası var.hakkaten yanlış yorumluyorlar
Ayrıca hediye istenmez diyenler olmuş Allah aşkına insan kocasından, hergün aynı yatağa girdiği insandan da bir şey isteyemeyecekse kimden isteyecek .
Herkes bazen biraz simartilmak ister .

Eşim zevk sahibi biridir.istese benim beğenebileceğim bi yüzüğü alabilirdi.güzel seçer yani.ben de o yüzden nasıl bişey istediğimin tarifini yapma gereği duymadım
Zorlama ile olmuyor ki canım ;(

Ortada bir ayıp yok bence ,eşiniz tarafından şımartılmak, onun beğendiği sizde güzel duracağını düşündüğü bir hediyeyle karşılaşmak istemişsiniz bu çok doğal ama malesef erkekler zorlama iş yaptıklarında böyle gıcıklaşıyorlar,fazla üzerinde durmayın gidin ne beğeniyorsanız alın takın :super:

Çok mutsuzum bayanlar.3ay önce doğum yaptım.ikinci bebeğim.bi şımarıklık yapıp eşimden doğum hediyesi isteyim dedim.8-9aylık hamileyken başladım söylemeye"aşkım bu sefer ben de doğum hediyesi istiyorum beni şımart hadi bakalım "gibi laflar etmeye :) ben ufak tefek seylerle mutlu olmayı bilen biriyim hep de öyle oldum.ne tekrarım oldu ne pahalı takılarım.ben de çalışıyorum.alamayacağımızdan değil ama pek gerek görmüyoruz diyelim.eşim de ben de.ama ne bileyim bi kere de ben şımarıklık yapmak istedim doğum hediyesi istedim.aklımdan geçen de ya bi küpe ya da yüzük.o tarz bişey.bebeğim doğalı 3ay oldu eşimden hala tık yok.yüzsüzlük yapıp istemeye devam ettim.biraz da gıcık oldum doğrusu bu kadar istediğimi bile bile niye almıyor diye.bozuldum da.şimdiye kadar hiç bi şey beklemedim istemedim.ama oğlumla beraber o da bana bi hediye verseydi hatta aynı gün doğum yaptığım gün ben o hediyeyi saklayıp gelinime verecektim.öyle kendimce duygusal bişey hayal etmiştim.belki çoğunuza komik gelebilir ama neyse.istedim işte.dün yine dedim.kızarak değil amA hep şakayla karışık söyledim.sen almazsan ben de gider kendime hediye alırım dedim.neyse.bugün dışarı çıkmıştı.geldiğinde bi hediye paketi.ay ne kadar da ısmarlama olsa da çok mutlu oldum sarıldım.paketi açınca beynimden vurulmuşa döndüm.çok dandik bi küpe kolye ve yüzük seti.gümüş.çok eski bi model.basit.yeşil taşı var ortasında.pazarda satılan takılar gibi.eşim kesinlikle zevksiz biri değil.istese en güzelini bulur beğenir.ilk şok oldum kabalık yapmak da istemedim ama beğenmediğimi gizleyemedim.eşim de farketti.zaten beğenmeyeceğimi de adı gibi biliyordu."aman rol yapamayacağım kusura bakma evet beğenmedim"dedim.o anı öyle buruk bi şekilde kapattık sonra o salona geçti ben yatak odasındaydım.öyle üzüldüm ki.değer vermez gibi.40 yılın başı bişey istedim.şimdiye kadar hep kanaatkar oldum.9ay bebeğimizi taşıdım.zor da bi doğum yaptım.karşılığı bu mu olmalıydı.dedim keşke o kadar ısrar etmeseydim de bana bu saçma şeyi almak zorunda kalmasaydı.sonra mesaj attım eşime."Düşündüm taşındım.ben bunları takmam.takmak da istemem.hatta görmek de.şu an mutlu olmaktan çok üzüldüm.aslında kabahat de benim.ne diye ısrar ettim ki.gönülsüz ve özentisiz bi şekilde sırf beni susturmak için aldığın o kadar belli ki.verirken bile.sen götür bunları geri ver.ne zaman içinden bişey almak gelirse o zaman al."dedim.şimdi o da bana küsmüş.ben de çok kırgınım.sizce ben haklı mıyım ya da çok mu kabalık etmişim?
Bence doğum yaptığınız gün bir hediye ile gelmeliydi, ama siz söylemeden. Ben eşimden bir doğum hediyesi beklemiştim, tek bir gül bile olsa yeterdi, bunu düşünmesi yeterdi benim için. Bu isteğimi doğumdan önce hiç dile getirmedim. Doğum yaptım hiç bir şey yok, ertesi gün yok. Doğumdan iki hafta sonra kızmadan, ne de tartışmaya girmeden 'senden tek bir gül olsa dahi bir doğum hediyesi beklemiştim, beni hayal kırıklığına uğrattın' dedim. Bunu sonradan bir şey alsın diye demedim, ben demeden bir şey alsın istemiştim. Ertesi gün kocaman bir çiçekle, özel bir pastayla, 3 tane de muhabbet kuşuyla (kuşları sonra geri verdik) geldi. Bunlara çok da sevinemedim aslında önemli olan ben söylemeden kendi isteğiyle bir şey almasıydı. Erkekler bizim istediğimiz gibi ince düşünceli olamıyorlar malesef.

Son düzenleme:
S Sef34 eşiniz mahçup olduğundan size beğenmediğiniz bir hediye almış olabilir mi? Mahçup olsa böyle yapmaz dersiniz ama bir çocuğu düşünün, mahçup olur ama inadından beklenenin tersini yapar. Eşiniz de de inat var mı?

Eşiniz fazlaca tokgözlülüğünüze alışmış. Keşke direkt şu markadan şu şeyi hediye olarak istiyorum deseydiniz. Yani eşiniz normalde güzel güzel hediyeler alıyor olsa tamam ama zaten küçük şeyle mutlu oluyorum diyen sizsiniz. Siz siz olun küçük şeyle mutlu olmayın. Bir öpücük bir kucak dolusu sarılma bir şarkı ile elbet mutlu olun. Ama kocam bana bir çorap alsın ben bunu hediyeler sayıp mutlu olayım. Olmam. Hediye olan şey günlük hayatta aldığım şeyler olmamalı. Mesela eşimin ayakkabıya ihtiyacı vardı sipariş verdim aldım. Adı hediye de olsa alacaktık, ihtiyaç olsa da alacaktık. Ama en çok modeli netten beğenip eşimi yormadan almam onu mutlu etti, deneyip çıkarmayı sevmiyor. Mesela benim eşimden beklentim hediyem nedir, 2 günlük süpriz tatil, çok beğendiğim ama almaya koyamadığım saat, bir takı ki kesinlikle gümüş değil. Almasın daha iyi. Hele de çiçek. En sevmediğim hediye. Yenmiyor durmuyor bozulup gidiyor.

Eşiniz fazlaca tokgözlülüğünüze alışmış. Keşke direkt şu markadan şu şeyi hediye olarak istiyorum deseydiniz. Yani eşiniz normalde güzel güzel hediyeler alıyor olsa tamam ama zaten küçük şeyle mutlu oluyorum diyen sizsiniz. Siz siz olun küçük şeyle mutlu olmayın. Bir öpücük bir kucak dolusu sarılma bir şarkı ile elbet mutlu olun. Ama kocam bana bir çorap alsın ben bunu hediyeler sayıp mutlu olayım. Olmam. Hediye olan şey günlük hayatta aldığım şeyler olmamalı. Mesela eşimin ayakkabıya ihtiyacı vardı sipariş verdim aldım. Adı hediye de olsa alacaktık, ihtiyaç olsa da alacaktık. Ama en çok modeli netten beğenip eşimi yormadan almam onu mutlu etti, deneyip çıkarmayı sevmiyor. Mesela benim eşimden beklentim hediyem nedir, 2 günlük süpriz tatil, çok beğendiğim ama almaya koyamadığım saat, bir takı ki kesinlikle gümüş değil. Almasın daha iyi. Hele de çiçek. En sevmediğim hediye. Yenmiyor durmuyor bozulup gidiyor.
Haklısınız.kolay mutlu olmayan biri olsaydım beni mutlu etmek için daha çok çaba sarfedecekti

Haklısınız.kolay mutlu olmayan biri olsaydım beni mutlu etmek için daha çok çaba sarfedecekti

İnanın koparılmış tek dal çiçeği hediye sayan biriydim. Ama baktım ki böyle alışıldı. Yok dedim. Alçak gönüllü olduk diye neden güzel hediyelerden mahrum olalım. Maddiyat olmaz eyvallah, borç harç olur eyvallah ama durumu da varken... Gümüş seti ne yaptınız peki?

Bu arada eşim hala küs bana.gerçi ben de hala konuşmak için çaba sarfetmiyorum.sırf yapmış olmak için bi akşam yemeği yaptım.ne salata ne içecek ne ikinci bi çeşit.konuşmadan yedik kalktık :( çok sıkıldım.gönlümü almasını bekliyorum hala :((

Back