Eşimin doğum hediyesi!

demek ki bundan sonra ne yapıyorsunuz
paranızın büyük bölümünü eve vermiyorsunuz kendinize ayırıyorsunuz
çok fedakar olmuyorsunuz

bunu milyon defa yazdım bu sitede valla
he ben yapıyor muyum bu aya kadar ev kredisi ödüyordum artık yapacağım diyorum

kızdım burdan eşinize.. hala küs mü sizle bu arada

İki çocuk doğurdum hediyeyi bırak bir çiçek bile görmedim. Ha unutmadan en büyük hediye bonusumdan da dedikoducu kv de idi.

Bazı erkekler böyle maalesef. Kadin ruhundan anlamiyorlar.

İsrarla hediye istenmez ki. Herseyden once kaba bir davranis. Adam almak isterse alir. İstemezse almaz siz kendi kendinize alirsiniz. Soyleyip de rezil olmaktan iyidir kendi kendinize almaniz.
Ama insan bekliyo be dark .. çoğu erkek anlamıyo.. o da hatırlatmış.. kendince saklamak istemiş.. hatırası olsun diye.. ben konu sahibine hak verdim ve çok iyi anlıyorum ...

Kendimi gördüm bir an.. mantığına yatana para harcar, hediye almaz benimki de.. en son hediyesini 4 yıl önce aldı, o da telefonum bozuldu diye.. ilk evlilik yıldönümü hediyesi olarak.. bu da son jesti.. oğlum oldu, çok zor bir doğumdu, hiç bir şey yok.. şimdi ikinciye hamileyim, yine bir şey alacağını sanmam.. istesem mı diye düşünmüştüm ama baş geçtim. İnsan beklentiye girince daha çok üzülüyor.. annemle ablam alırlar zaten kurban olduklarım :)

Ağır olmamış mı biraz? Sus payı, yüze atmak vs...

Erkekler düşünemiyor bazen. Söylenebilir. El değil bu. Kadın ömrünü paylaşıyor.

Konu sahibi eşin ayıp etmiş. Uzak dur bir süre. Kırıldığını anlasın.

Merak ettim ilk çocuk kız mı? Oğlan çocuğu gelince geline takmalik doğum hediyesi istemek kötü bence. Kızınıza yadigar bırakmak aklınıza gelmemiş. İlk çocuk kızsa tabi, belki henüz dünyaya bile gelmemiş geline yadigar bırakma arzunuz garip.

önce bu şekilde yazdınız da ben mi anlamadım acaba. Tek taş yazmıştınız, zen pırlanta yazmıştınız vr onun takımı bilezik yazmıştınız. Doğal olarak böyle anlaşılıyor.

Asla birinden hediye istemem

İyi de gerçekten istiyorum daha doğrusu istiyordum.kendi 40 yıl düşünse aklına gelmez doğum hediyesi almak.geriye tek bi seçenek kalıyor.o da benim istemem.ama çirkeflik yaparak istemedim ki
Kendi düşüncemi yazdim zaten. Sizde hala kendi düşüncenizi savunuyorsanız ne diyebilirim. Böyle böyle yola getirirsiniz InşaAllah

Benim nişanlim bana küçük altin takiyor (kendi yabanci, türk düğünlerinden öğrenmiş). Sünnet çocuğu gibi bide kurdelesiyle.
Sonunda acik acik söyledim... bari bilezik al diye...
Erkekler bazen cooook sacma kardeşim. Sende en iyisi söyle ne istediğini

İsrarla hediye istenmez ki. Herseyden once kaba bir davranis. Adam almak isterse alir. İstemezse almaz siz kendi kendinize alirsiniz. Soyleyip de rezil olmaktan iyidir kendi kendinize almaniz.
+1

hediye almayı beceremem, hiç de sevmem. biri benden inadına hediye istese alacağım varsa almam. eşine hak verdim biraz. aylarca ısrar etmişsiniz.

Kadin kocasindan dogum hediyesi istemis. Bunun neresi ayıp? O kadarini da mi isteyemeyecegiz
Hediyeyse ismi istenmez ki. Adi uzerinde hediye yani gonulden gecerse alinir. Gecmezse alinmaz. İsrarla istenirse de iste sonuc. Ayip tabii ki. Kendi kendine alabilir insan begendigi bir seyi

Ama insan bekliyo be dark .. çoğu erkek anlamıyo.. o da hatırlatmış.. kendince saklamak istemiş.. hatırası olsun diye.. ben konu sahibine hak verdim ve çok iyi anlıyorum ...
Ben de dogum yaptim aklima bile gelmedi canim ya. Hem soyleyince isteyince alinan seyler kiymetli olmaz ki. Kendi dusunmeli. Adi uzerinde hediye. Ki konu sahibi bos yere ustelemis. Alacagi olan alirdi zaten duzgun bir sey.

dogum hedıesi hastanede verilir üzerinden 3 ay geçtikten sonra keşke ağzını çepel etmeseydin ,

kocan bildiğin öküzün önde gideni , 3, çocuk lafı geçerse söyleyeceklerini şimdiden hazırla derim

önce bu şekilde yazdınız da ben mi anlamadım acaba. Tek taş yazmıştınız, zen pırlanta yazmıştınız vr onun takımı bilezik yazmıştınız. Doğal olarak böyle anlaşılıyor.
Yanlis okumussunuz , tek tasimi ogluma birakacagim dedim onun babasindan kalan tek tas simdiki esimle ve kizimla alakasi yok , kizima da esimin nisanda taktigi yuzuk ve dogum hediyesi olarak istedigim o yuzugun takimi olan bilezigi birakacagim dedim
Olayin maddi tarafina bakarsak bende esime dogum hediyesi aldim ve onun aldigi bilezikten daha pahaliydi benim aldigim hediye

Çok haklısınız en güzel hediye siizn hakkınızdı. Ama tavsiyem size hiç daha fazla üzmeyin kendinizi. Mutlu olmak simarmak için başkalarına ihtiyaç duymayın der uzmanlar. Madem çalişiyorsunuz paranız elinizde çıkın çarsiya bu zamana kadar ne almak isterdiniz kendinize bir düşünün. Ve ne istiyorsanız kendinize alın fiyatına falan bakmayın. Kendi değerinizi kendiniz belirlersiniz ne istiyorsanız onu alın kendinize :)

vallahi yazdığın yazıyı çok beğendim. Sende bir hata da görmedim. kendini çok ta güzel ifade etmişssin. Biraz da kendimi gördüm sende sadece. senin yerine benim içim burkuldu.

Yani zaten zorla aldırmışsınız modelinide gösterseydiniz keşke

Hahaha harikasınız :)

Canım benim ablamın eşi ilk doğumunda küpe aldı sonraki doğumunda yüzük bilezik aldı benim eger hamileligim devam etseydi eşim benim bebeğinin ve kendi adının yazılı olduğu altın kolye yaptıracaktı hatta ben bir aylık hamileyken bakmaya başlamıştı ama olmadı nasip olmadı bir dahaki hamileligimde de ben istemycm çünkü o hevesimin sonucu mutsuz bitti hevesim kırıldı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…