Altın bi yüzük ya da küpe.beklentim bu.pırlanta filan değil.çok yüksek bi beklenti değil benceYa belki beklentin daha Yüksek olduğu için sana çirkin geliyordur
Olamaz mı ki öyle![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Altın bi yüzük ya da küpe.beklentim bu.pırlanta filan değil.çok yüksek bi beklenti değil benceYa belki beklentin daha Yüksek olduğu için sana çirkin geliyordur
Olamaz mı ki öyle![]()
Aha!Üç çocuk doğurdum , ikisi hayatta ,daha da doğurmayı düşünmüyorum . Sonuncu da öyle bir hediye aldı ki eşim ,dağlara taşlarabide ben şu günü hediyesi , bugünü hediyesi beklemedigim gibi doğum hediyesi de beklemiyordum . Asla da ısrar etmem ,al bile demem / diyemem ..
Sanırım ısrarının cezasını çekiyorsun :)
aynen bencede çünkü kendince hayalini kurmuş gelinine vereceğini bile düşünmüş. Kafasında hediyesini az çok şekillendirmiştir. Onunla alakası olmayan bir şey gelşncede hayal kırıklığı. Kendi içinde yaşadığı düşününce çok tatlı aslında. Ama adamda haklı o bi haber hepsinden napsın ona göre normalYa belki beklentin daha Yüksek olduğu için sana çirkin geliyordur
Olamaz mı ki öyle![]()
Araba olsa begenmem mi yaAha!
Araba falan mı o ?![]()
Teşekkür ederim :)Konu sahibi arkadaşım kusura bakma yanıt vereyim dedim ama klavyenin azizliğine uğraşım. Siz her şeyin en güzelini hak ediyorsunuz ama çevrenizden çok etkilenmeyin. Rahat olun. Her şey zamanla rayına oturuyor. Erkeklerde jeton çokgen olduğu için 20 yıl geriden geliyor, aldırmayın.
Kadin kocasindan dogum hediyesi istemis. Bunun neresi ayıp? O kadarini da mi isteyemeyecegizİsrarla hediye istenmez ki. Herseyden once kaba bir davranis. Adam almak isterse alir. İstemezse almaz siz kendi kendinize alirsiniz. Soyleyip de rezil olmaktan iyidir kendi kendinize almaniz.
Bu güzel yorumunuz için teşekkürler öncelikle :) beni gerçekten çok iyi anlamışsınız.ben de aynı sadece doğumgünümü önemserim.hele yeni evlenince falan sandım ki eşim bana kucak dolusu güller alacak şık bi restoran a götürüp evlilik teklifi ederken almadığı (evlenince ben sana daha neler neler alırım tek taş yüzük nedir ki dediği için) pırlanta yüzüğü çıkarıp verecek falan sanıyordum :)) ama pek öyle olmadı.saat almış bi tane de gül.bi de imitasyon bi kolye Neyse saat güzel şık ama çok da kaliteli bişey değil kolumu uzun süre takınca yara yapıyor :) aynen dediğiniz gibi her doğum günüm ufak tefek hayal kırıklıklarıyla geçiyor.ama yine de olsun düşünüp alıyor en azından diyorum :)bence de sene de 1gün kana kana şımarmak biz bayanlara lüks olmamalı :)Çok iyi anlıyorum sizi. Doğum yapmadım ama doğumgünlerimde eşim saçma sapan şeyler alıyor, beğenmiş gibi yapıyorum ama yapmacık oluyor bu durum, hatta ilk doğumgünümde sevgiliysen farklı şehirlerdeydik hiç bi jest yapmamıştı nasıl ağrıma gitmişti. Çiçek vs alır sık sık ama artık diyorum ki içimden sanırım ben de biraz özenli şık hediyeler istiyorum, ve inanın tek özendiğim gündür doğumgünü. Sevgililer gününü hiç önemsemem çiçek alır gelir, yıldönümünde dışarda orta halli bi yemek yesek yeterli olur, ki ikimiz de çalışıyoruz. Ama doğumgünü başka işte, ben hem önem veririm hem de önem verilsin isterim. Üzülmeni anlıyorum, benim de her doğumgünüm sinir harbiyle geçiyor içimde, bir de daha yeniyiz, antin kuntin biblo tarzı şeyler alıyor bana deliricem. Şimdi beni şımarık olmakla suçlayanlar olacak belki ama küçük şeylerle mutlu olmayı hep bildim, yalnız senede bir gün özel hissetmek, eşimden zarif bir hediye almak istiyorum, çok şey mi istiyorum ki...
Sana gelince konusahibi, bizim oralarda bir laf var, "darıldıysa eşeğini ayrı bağlasın" diye, o sözü eşine hediye ediyorum, bir de böyle küserek üste çıkarlar, oh ne ala memleket. Sen haklısın, bağırıp çağırmadan kırıldığını söylemişsin, bunda bi şey yok.
Uzun oldu, konuyu dağıttıysam özür. Sevgilerimle![]()
Galiba :) yine de eşim diye fazla toz kondurmak istemiyorum ama siz doğru tespit yaptınız ne diyeyim :)Gidin kendinize en pahalisindan bir yüzük alın.Kendi kendinizi mutlu edin.
Çok para vermek istemedi zaar,bunun başka bir açıklaması yok.
Yani.eşime bu yüzden rezil olduğumu hiç düşünmüyorumKadin kocasindan dogum hediyesi istemis. Bunun neresi ayıp? O kadarini da mi isteyemeyecegiz
Ay bende nasıl okuduysam acayip beğendin sandımAraba olsa begenmem mi ya
Gün teyzelerinin taktiği kalın bilezikler var ya ,onlardan :/ altından nefret ettiğimi bilerek hem de ..