Eşimin doğum hediyesi!

Çok sevdiğim bi arkadaşım aynı sizin gibi ikinci bebeğinde eşine şaka yollu bir kere dedi doğum hediyesi istiyorum diye adam almadı.ilkinde de almamıştı. Ben bebeğe almak yerine gittim arkadaşıma kolye aldım. Hâlâ laf sokar eşine kolyemi takayım diye bastıra bastıra söyler :D kızıda dillendi x teyzemin hediyesi demi anne diyo :D

Çok sevdiğim bi arkadaşım aynı sizin gibi ikinci bebeğinde eşine şaka yollu bir kere dedi doğum hediyesi istiyorum diye adam almadı.ilkinde de almamıştı. Ben bebeğe almak yerine gittim arkadaşıma kolye aldım. Hâlâ laf sokar eşine kolyemi takayım diye bastıra bastıra söyler :KK70: kızıda dillendi x teyzemin hediyesi demi anne diyo :KK70:
Sizin gibi bi arkadaşımız da yok ki :)

Canım diyorsun ya hep kanaatkar oldum diye işte bence kilit nokta bu adamı böyle alıştırmayacaksın kanaatkar oldun da madalya mı takıldı sana yoo e o zaman niye kanaatkar olalım bazı lütufkar tavırlar erkeklerde zamanla olağan hatta olması gereken bi şey gibi algılanıyor diye düşünüyorum
Çok doğru sonuna kadar katılıyorum.

Eğer birşeyi çok istiyorsam kurtuluş yok eşim ne yapar eder alır ama istediğim şeyin ne olduğunu üzerine basa basa sorar çünkü bilirki herşeyi kolay kolay beğenmem.

Mesela Telefonumu yeni çıkan modeli ile değişmek istiyordum onu da doğum hediyesi istiyorum dedim şakayla karışık ,baktım doğum günü hediyesi olarak almış.

Şimdi mevzusu olduğunda halen diyorum doğum hediyem için para biriktir bu sefer ucuz birşeyle kurtulamayacaksın diye :)

Birde sürekli söylemem kesinlikle zaten öyle kendimi kötü hissederim, öyle almış olmak için de birşey alıp başıma kakalamaz. Seninki biraz kabalık etmiş keşke hiç almasaymış veya ne istiyorsan söyleseydin ona göre alsaydı.

Yaa lütfen şu adamları bıktırmayın ya. Kusura bakmayın da HEDİYE İSTEMEK NE demek ?

Ay bende nasıl okuduysam acayip beğendin sandım
Ama altın işe yarar ya olmadı bozdurup yenir yani :KK8:
Altın bozdurmayi da saklamayı da sevmiyorum :)) değerli eşyalar genelde banka kaslarında saklanır . Evde tutmam takmam .dokuz yıllık evliyim ,bir kere takmış değilim .

Yaa lütfen şu adamları bıktırmayın ya. Kusura bakmayın da HEDİYE İSTEMEK NE demek ?
O benden yemek ister,bebek ister,ütü ister,evi çekip çevirmemi ister,yemekten sonra tatlı ister,kirli çamaşırlarını toplayım ister,bazen susmamı ister,bazen gülmemi ister,onu şımartayım ister,1bardak suyunu getirmeye üşenir benden ister,annesi gibi çörek yapmamı ister,idareli olmamı ister,sabretmemi ister,ister de ister.ben de bi hediye istemişim çok mu?

Kocalarımıza da nazımız geçmeyecekse kime geçecek??

Sürekli suratına vurup “hani hediyem ,nerede doğum vs. hediyem , almadın gitti “gibi baskı yapmaktan bahsetmiyorum. Bu benimde hoşuma gitmezdi.

Ama kocalarımızdan birşey istemeyeceksek kimden istiycez ? komşunun kocasından mı istiycez?

Fazla marjinal olmaya çalışmak iyi değil , bazen özün neyse o olmak iyidir iyi...
Marjinal olucam diye kasmaya gerek yok!.

O benden yemek ister,bebek ister,ütü ister,evi çekip çevirmemi ister,yemekten sonra tatlı ister,kirli çamaşırlarını toplayım ister,bazen susmamı ister,bazen gülmemi ister,onu şımartayım ister,1bardak suyunu getirmeye üşenir benden ister,annesi gibi çörek yapmamı ister,idareli olmamı ister,sabretmemi ister,ister de ister.ben de bi hediye istemişim çok mu?
O kadar istedikten sonra hediye aldıktan sonra bence alsın başına çalsın. Kendi içinden gelicek alıcak. Sen demıceksin al diye. Ben bunu demek istiyorum. Sonra illallah ediyor adam. Al sana hediye diyor kıytırıktan eline tutuşturuyor. yeterki sus gibisine..!

Kocalarımıza da nazımız geçmeyecekse kime geçecek??

Sürekli suratına vurup “hani hediyem ,nerede doğum vs. hediyem , almadın gitti “gibi baskı yapmaktan bahsetmiyorum. Bu benimde hoşuma gitmezdi.

Ama kocalarımızdan birşey istemeyeceksek kimden istiycez ? komşunun kocasından mı istiycez?

Fazla marjinal olmaya çalışmak iyi değil , bazen özün neyse o olmak iyidir iyi...
Marjinal olucam diye kasmaya gerek yok!.
Bakın 'Hediye' adı altında yapılan alınan her şey 'İçten' gelmelidir. Bunun nazla niyazla ilgisi yok !

O kadar istedikten sonra hediye aldıktan sonra bence alsın başına çalsın. Kendi içinden gelicek alıcak. Sen demıceksin al diye. Ben bunu demek istiyorum. Sonra illallah ediyor adam. Al sana hediye diyor kıytırıktan eline tutuşturuyor. yeterki sus gibisine..!
İyi de gerçekten istiyorum daha doğrusu istiyordum.kendi 40 yıl düşünse aklına gelmez doğum hediyesi almak.geriye tek bi seçenek kalıyor.o da benim istemem.ama çirkeflik yaparak istemedim ki

Durumunuz müsait olduğu halde gümüş taki almasi cok sinir bozucu gercekten insan kendini degersiz hissediyor.hediye istemektede haklisiniz ya sonucta esiniz keske biz söylemeden düşünüp alsalar ama yapmiyorlar iste.nisanliyken benim esimde öyle gümüş kolye küpe almisti bana çok bozulmustum ama bisey diyemedim o zmnlar sonradan cok dalga gectim valla :)

İyi de gerçekten istiyorum daha doğrusu istiyordum.kendi 40 yıl düşünse aklına gelmez doğum hediyesi almak.geriye tek bi seçenek kalıyor.o da benim istemem.ama çirkeflik yaparak istemedim ki
Onun 100 bin kere söyletmesi ayıp .Anlardı heralde azcık düşünce olsa .3 ay sonra al gel birde gümüs birde küs .Pehhh.
Hadi paşam sevdirmiyorum cocuğu ben zar zor doğurdum deseydiniz .Ben karpuz istemisim hatırlamıyorum esim karpuz aşaaa karpuz yukarı taşımış durmuş sonra da yemek istemedim .:KK70:

zatwn pırlanta bilezik ve yüzük istemişsiniz. 40'a bölseniz her seneye esaslı bir hediye çıkar bence:KK70:
Yanlis anlamissiniz yuzuk istemedim , yuzugu esim nisanimizda takmisti ve pirlanta degil
Ben o yuzugun takimi olan bilezigi istedim , bilezik de pirlanta degil
Yorumumda sadece zen pirlanta katalogu dedim cunku markanin adi bu , ancak icerisinde pirlanta olmayan bir cok urun var
Bilmem anlatabildim mi??

Back