- 4 Eylül 2011
- 11.003
- 23.685
- 598
Keşke hiç bu konulara girmeseydiniz :)sonunda hüsrana uğramayasınız benim gibi :))Gittim eşime sordum bende
Ne alıcan bana Doğum hediyesi diye
Doğum hediyesi mi o da ne dedi
Sizin gibi bi arkadaşımız da yok ki :)Çok sevdiğim bi arkadaşım aynı sizin gibi ikinci bebeğinde eşine şaka yollu bir kere dedi doğum hediyesi istiyorum diye adam almadı.ilkinde de almamıştı. Ben bebeğe almak yerine gittim arkadaşıma kolye aldım. Hâlâ laf sokar eşine kolyemi takayım diye bastıra bastıra söylerkızıda dillendi x teyzemin hediyesi demi anne diyo
Çok doğru sonuna kadar katılıyorum.Canım diyorsun ya hep kanaatkar oldum diye işte bence kilit nokta bu adamı böyle alıştırmayacaksın kanaatkar oldun da madalya mı takıldı sana yoo e o zaman niye kanaatkar olalım bazı lütufkar tavırlar erkeklerde zamanla olağan hatta olması gereken bi şey gibi algılanıyor diye düşünüyorum
Mühim olan eşin düşünmesi zaten. Ana tema oydu :)Sizin gibi bi arkadaşımız da yok ki :)
Benim bünye alışkın bacımKeşke hiç bu konulara girmeseydiniz :)sonunda hüsrana uğramayasınız benim gibi :))
OlsunMühim olan eşin düşünmesi zaten. Ana tema oydu :)
Onu diyorum ben de.sizin gibi bi arkadaşım yok ki eşimin düşünmesine vesile olacakMühim olan eşin düşünmesi zaten. Ana tema oydu :)
Ahaha çok tatlısın tabiki olabilirizOlsun
Yinede kanka olabilir miyiz?
Siz kalp ben
Altın bozdurmayi da saklamayı da sevmiyorum :)) değerli eşyalar genelde banka kaslarında saklanır . Evde tutmam takmam .dokuz yıllık evliyim ,bir kere takmış değilim .Ay bende nasıl okuduysam acayip beğendin sandım
Ama altın işe yarar ya olmadı bozdurup yenir yani
O benden yemek ister,bebek ister,ütü ister,evi çekip çevirmemi ister,yemekten sonra tatlı ister,kirli çamaşırlarını toplayım ister,bazen susmamı ister,bazen gülmemi ister,onu şımartayım ister,1bardak suyunu getirmeye üşenir benden ister,annesi gibi çörek yapmamı ister,idareli olmamı ister,sabretmemi ister,ister de ister.ben de bi hediye istemişim çok mu?Yaa lütfen şu adamları bıktırmayın ya. Kusura bakmayın da HEDİYE İSTEMEK NE demek ?
Yaa lütfen şu adamları bıktırmayın ya. Kusura bakmayın da HEDİYE İSTEMEK NE demek ?
O kadar istedikten sonra hediye aldıktan sonra bence alsın başına çalsın. Kendi içinden gelicek alıcak. Sen demıceksin al diye. Ben bunu demek istiyorum. Sonra illallah ediyor adam. Al sana hediye diyor kıytırıktan eline tutuşturuyor. yeterki sus gibisine..!O benden yemek ister,bebek ister,ütü ister,evi çekip çevirmemi ister,yemekten sonra tatlı ister,kirli çamaşırlarını toplayım ister,bazen susmamı ister,bazen gülmemi ister,onu şımartayım ister,1bardak suyunu getirmeye üşenir benden ister,annesi gibi çörek yapmamı ister,idareli olmamı ister,sabretmemi ister,ister de ister.ben de bi hediye istemişim çok mu?
Bakın 'Hediye' adı altında yapılan alınan her şey 'İçten' gelmelidir. Bunun nazla niyazla ilgisi yok !Kocalarımıza da nazımız geçmeyecekse kime geçecek??
Sürekli suratına vurup “hani hediyem ,nerede doğum vs. hediyem , almadın gitti “gibi baskı yapmaktan bahsetmiyorum. Bu benimde hoşuma gitmezdi.
Ama kocalarımızdan birşey istemeyeceksek kimden istiycez ? komşunun kocasından mı istiycez?
Fazla marjinal olmaya çalışmak iyi değil , bazen özün neyse o olmak iyidir iyi...
Marjinal olucam diye kasmaya gerek yok!.
İyi de gerçekten istiyorum daha doğrusu istiyordum.kendi 40 yıl düşünse aklına gelmez doğum hediyesi almak.geriye tek bi seçenek kalıyor.o da benim istemem.ama çirkeflik yaparak istemedim kiO kadar istedikten sonra hediye aldıktan sonra bence alsın başına çalsın. Kendi içinden gelicek alıcak. Sen demıceksin al diye. Ben bunu demek istiyorum. Sonra illallah ediyor adam. Al sana hediye diyor kıytırıktan eline tutuşturuyor. yeterki sus gibisine..!
Onun 100 bin kere söyletmesi ayıp .Anlardı heralde azcık düşünce olsa .3 ay sonra al gel birde gümüs birde küs .Pehhh.İyi de gerçekten istiyorum daha doğrusu istiyordum.kendi 40 yıl düşünse aklına gelmez doğum hediyesi almak.geriye tek bi seçenek kalıyor.o da benim istemem.ama çirkeflik yaparak istemedim ki
Yanlis anlamissiniz yuzuk istemedim , yuzugu esim nisanimizda takmisti ve pirlanta degilzatwn pırlanta bilezik ve yüzük istemişsiniz. 40'a bölseniz her seneye esaslı bir hediye çıkar bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?