eşimin dogum hediyesi nasıl kızlar...

hazalada

YANLIZIM;ÇÜNKÜ SEN VARSIN
Kayıtlı Üye
30 Kasım 2010
669
12
68
Ankara
iki yıl oldu ama sizinle paylaşmak istedim kızlar ben severek kullanıorum sizce nasıl:64::64: $850_buyuk.jpg

Çok zarif.Her şeyi geçtim bunu düşünüp alması bile her şeye değer bence. =) İyi günlerde kullanın.​

yusufcuk kolyenin anlamına netten bi bak canım hediyeni daha cok begeneceksin....

Sevgili Melek’ler; çok sevdiğim kolyemin ve moda olan bu kolye modellerinin ne anlam taşıdıığını öğrenelim istedim ve yusufcuk kolyesinin anlamını biraz araştırdım.

Yusufcuk kuşları çift olarak en sadık kuşlarmış ki bundan dolayı kadınlar yusufcuk kolyesini daha çok seviyor heralde :)))))

Fakat yusufcuk kuşlarından dişi olan, çiftleştiği erkeğin kafasını koparıp yermiş. Bu ne kadar doğrudur bilmiyorum ama, ne sadık bir aşk diyorum yusufcuk kuşlarının erkeği için :))))

Demek ki, eşine ve yada sevgilisine, yusufcuk kolyesi hediye eden erkek ”senin ellerinden ölmeye bile razıyım” notunu veriyor bu hediye ile… :))))

Dilerim ki Melek’ler, eşinizden ve sevgilinizden en güzel yusufcuk kolyelerini hediye alırsınız :)

Sevgilerimle…

nete baktım canım ve bu yazıyı buldum :16::16::16::16: ve eşime tekrar aşık oldum :16::16::16: ama hakkaten kafasını koparsam gıkı çıkmaz sagolsun :69::69:

çok hoş güle güle kullan, ben eşimin aldığı doğum hediyesi yüzüğümü kaybettim:60: en son kızımın elimdeydi, ne yaptıysa bir daha bulamadım, çok üzülüyorum:30:

yusufçuk kolyesinden bende var.Yalnız kanatları kırmızı.Nişanlım sevgililer gününde almıştı:16::16:

güle güle kullan canım sende.KAdınların asla hayır diyemeyeceği bir kolye.

Back