eşimin doğum gününü unuttum! yardım eder misiniz?

vebahargeldi

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
8 Temmuz 2011
3.058
2.399
198
arkadaşlar merhaba
dert değil biliyorum, burada insanlar yaşadıkları ciddi sorunlara çözüm bulmaya çalışıyorlar onunda farkındayım saygı duyuyorum ama işbilir arkadaşlardan yardım istiyorum

bugün eşimin doğum günü ve ben unuttum, unuttuğumu da biliyor. akşama unuttun da geçiştiriyorsun şeklinde düşündürmeden gönül alacak birşeyler yapmak istiyorum fikri olan var mı?

aklıma tek gelen özel bir sofra hazırlamak şu saatten sonra ama benim eşşekliğimi bu kapatmaz heralde
daha fazlası gerekli. bu noktada da sizden fikir istiyorum evde ya da son noktada dışarıda yapılabilecek bir sürpriz fikri istiyorum sizlerden. ben dondum kaldım.

daha önce evin heryerine kalpli postitlerle ona özel notlar yazmıştım bunu yapamam başka ??????????????????

Akşama sürpriz parti yapın.
Çaktırmamak için, unuttuğumu düşünmeni istedim deyin.
aileleri, sevdiği arkadaşlarını çağırın.

canım bence güzel bir masa hazırlasan yeterli olur
erkekler bizim gibi değil unuttuğunu da belli etme
iyi eğlenceler............

maalesef unuttuğumu belli ettim. sıkıntımda o zaten bir yıl boyunca belki de uzun yıllar tatlı tatlı unuttuğumu önüme getirecek. biliyorum kocacığımın huyunu.
parti işini de en güzeli o ama maalesef ne aile var ne arkadaş. aileler memlekette. arkadaşları da herbiri her biyerde kiminin yeni bebeği oldu filan gelebilecek gibi değil kimse

İşyerine çiçek yolla :)
Kalabalık işyerindeyse daha da iyi.
Kadınların erkeğe çiçek yollaması alışkın olunmayan birşeydir.
İşyerlerinde kadınlara çiçek gelir ama erkeklere gelmez.
Şaşırtıcı ve beklenmedik birşey olur.
Üzerine de çok güzel bir not yazdırırsın.
Akşama da çok sevdiği yemekler ve kendi yaptığın pastayla şık bir sofra hazırlarsın.

Konu, içeriği nedeniyle ilgili başlığa taşınmıştır.

işyerine çiçek göndermem ilk yaptığım iş oldu zaten
daha önceki işyerinde de göndermiştim. hatta romantizmden bahsederken iş yerindeki elemanları " biz de kime söylüyoruz, şefe çiçekle geliyor zaten " demişlerdi bizimkinin gözler çakmak çakmak tabi
arkadaşlar daha önce,
çiçek gönderdim
tüm sofradaki hazırlanabilecek herşeyi kalpli hazırlayarak bi sofra (kahvaltı) kurdum (ortası recelli kalp kurabiye, hellim, salatalıklar, vs. vs. hepsi kalpti
evin tüm duvarlarına notlar yapıştırdım
yılın en iyi kocası plaketi yaptırdım
adımızın baş harflerinden gümüş kol düğmesi yaptırdım
vs. vs.

sanırım ben çıtayı çok yüksek tutmuşum nooooluuur bunların dışında yardııımmmmm

İşyerine şöyle bir pasta ile gidebilirsin, orda küçük bir kutlama mutlu edebilir..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…